Roberto Firmino har vært involvert i fem mål mot Bournemouth på de fem siste kampene. Her jubler brasilianeren etter scoringen sin mot Burnley i midtuken.
Roberto Firmino har vært involvert i fem mål mot Bournemouth på de fem siste kampene. Her jubler brasilianeren etter scoringen sin mot Burnley i midtuken. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Bournemouth kan yppe seg mot Liverpool

Vi tror det blir en jevn spilt kamp på Vitality Stadium.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Full tillit til Arsenal på lørdagskupongen
Oddssingel PL
: Bournemouth kan yppe seg mot Liverpool
Oddssingel PL: Chelsea kan da ikke være sjanseløse mot City
Oddssingel PL: Kan Ranieri lage trøbbel for United?
Oddsdobbel PL:
Hjemmedobbel til 5,70 i odds
Oddssingel PL
: Tottenham må tenke på Champions League
Oddssingel PL: Sean Dyche i alvorlig trøbbel
Oddssingel PL: Aubemeyang scorer først på Emirates
Oddsdobbel 1: Saftig lørdagsdobbel med Birmingham
V75 Forus: Millionjakt i V75
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Det soleklare høydepunktet på lørdagens langoddsprogram er toppkampen i Premier League mellom Chelsea og Manchester City. I tillegg er det syv andre kamper fra Premier League på menyen, hvor blant annet Liverpool, Tottenham, Manchester United og Arsenal er i aksjon. Det er også fullt kjør i Championship og som vanlig på en lørdag er det kamper fra tysk Bundesliga, spansk La Liga og i italiensk Serie A. Og det er masse vintersport med blant annet verdenscup fra Beitostølen og Pokljuka.

NB! Gulltrekning i Lotto lørdag. Ca 29 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Bournemouth – Liverpool - pause/fulltid dobbel - U/B 4,40 (spillestopp kl 13.25)

Etter fire tap på rad, vant Bournemouth i midtuken da de slo Huddersfield 2–1 på Vitality Stadium. Dorset-laget ligger helt oppe på syvendeplass. De er foran Manchester United på tabellen, og det er bare målforskjellen som skiller dem fra Everton på sjetteplass.

Eddie Howe sine menn har vunnet syv av 15 ligakamper så langt denne sesongen og har scoret imponerende 25 mål, men i kampene mot de største klubbene i Premier League har de kommet til kort.

I november tapte The Cherries mot Manchester United (1-2), Manchester City (1–3) og Arsenal (1-2). Det siste tapet kom mot Newcastle (1–2) på St. James' Park.

De har tapt samtlige fire møter med topp seks-lagene så langt denne sesongen, og jeg tror også at de får trøbbel i denne kampen.

Liverpool slo Burnley 3–1 i midtuken, men resultatet lyver litt. Burnley var det beste laget i første omgang, og da de tok ledelsen tidlig i annen omgang så var ikke det ufortjent. Liverpool har vist at de har evnen til å komme tilbake, noe de har manglet tidligere. James Milner utlignet til 1–1 åtte minutter etter Burnley-scoringen, og Roberto Firmino sendte Merseyside-laget i ledelsen med 20 minutter igjen av kampen.

Burnley hadde en kjempesjanse på stillingen 2-1, og de kunne utlignet om det ikke hadde vært for en enorm keeperprestasjon av Alisson Becker i Liverpool-målet. I stedet for 2–2 ble det 3–1 til Liverpool.

På lørdag jakter Liverpool sin femte seier på rad i Premier League. Jürgen Klopps mannskap har ikke sprudlet like mye spillemessig denne sesongen, men de er solide. Det gjør at de er ubeseiret i 16 kamper på rad i den hjemlige ligaen før lørdagens match i Dorset.

Anfield-laget er et godt tak på Bournemouth. De har vunnet fire av de siste seks møtene i Premier League mot The Cherries. Sist de var på Vitality Stadium vant de 4-0, men jeg tror ikke på samme overkjøringen i lørdagens kamp.

Bournemouth mangler Lewis Cook. Han blir borte i opptil ni måneder etter en skade han pådro seg i kampen mot Huddersfield. Dan Gosling sliter fortsatt med en kneskade, i tillegg er det flere andre spillere som sliter med småskader.

Liverpools forsvarsspiller Joe Gomez kan bli ute i opptil seks uker på grunn av en skade han fikk i kampen mot Burnley. Sadio Mané er trolig tilbake etter å ha stått over kampen på Turf Moor på grunn av en kuttskade i foten.

Bournemouth har vært solide hjemme på Vitality Stadium denne sesongen. I de åtte første hjemmekampene har de aldri lagt under til pause. I fire av kampene har de ledet og i de øvrige fire kampene har det stått uavgjort.

De har tapt mot Manchester United (1–2) og Arsenal (1-2), men i begge kampene var stillingen uavgjort til pause. Jeg tror også det kan bli utfallet i kampen mot Liverpool. Det som styrker meg i troen er at stillingen til pause i de tre siste Liverpool-kampene har vært 0–0.

4,40 i odds på uavgjort til pause og borteseier til Liverpool etter 90 minutter synes jeg er spennende.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør