Foto: Fredrik Varfjell / SCANPIX

Brann får det tøft på Hønefoss

Brann har en tøff cupkamp i beina og får det ikke lett på Hønefoss. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Trondheim - Oslo 2-0

Tippetips: Tromsø innfrir hjemme

V65 Øvrevoll: Internasjonal V65-omgang på Øvrevoll lørdag kveld
V75 Momarken: Malmin starter og avslutter

Lørdagens langoddsprogram bærer voldsomt preg av at det er ferie rundt omkring i Europa og utvalget er usedvanlig magert til lørdag å være. Det er riktignok 87 spilleobjekter på dagens liste, men 20 av disse spilles enten natt til søndag eller søndag. Heldigvis er det to tippeligakamper på dagens program, i tillegg til norsk 2. divisjonsfotball og norsk 3. divisjonsfotball.

Fana gjorde jobben fredag kveld med solide 6-2 borte over Buvik, og vårt langskudd Brann 2 gjorde jobben hjemme mot Flekkerøy, så tipsformen sitter i.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
GIF Sundsvall - Åtvidaberg
Allsvenskan. Begge lagene kommer fra strålende triumfer sist helg, da Allsvenskan startet opp igjen etter EM-pausen. Sundsvall slo til med en svært overraskende seier borte mot Häcken, mens Åtvidaberg regelrett smadret serieleder Elfsborg med kalassifrene. Hjemmelaget har ikke fått sving på sakene hjemme i Sundsvall (2-1-3). Åtvidaberg åpnet med tre strake seire, før det ble fem strake tap. Har imidlertid kommet til hektene igjen og står med flotte 3-2-0 på de fem siste seriekampene. Er dog klart best hjemme (5-0-2), borte har ikke laget bedre enn 1-2-3. Merkelig nok er hjemmelaget gjort til klar favorittt her, vi registrerer at Åtvidaberg har vunnet de to siste tilsvarende, 3,10 på at Åtvidaberg tar denne må være dagens soleklare langskudd.

Dagens avslag
Vestli - Lyn

3. divisjon avdeling 3. Bunn mot topp i dette oppgjøret. Vestli ligger tredje sist og således på nedrykksplass med sine 12 poeng. Elleve av disse er tatt hjemme (3-2-2), borte er kun ett fattig poeng tatt (0-1-5). Lyn er på full vei tilbake til 2. divisjon og har kun avgitt ett poeng foreløpig (12-1-0). Med 37 poeng er det allerede ti poeng ned til Modum på andreplass. 27-2 i målforskjell på de fem siste seriekampene. Eneste poengtap kom mot Mjøndalen 2 (2-2). Velkjente Mads Dahm trøbler med skade. Oddsen på Lyn-seier er 1,02, det er jo meningsløst å ha med noe slikt. På slike kamper må Norsk Tipping heller tilby handicapspill.

Dagens spill
Hønefoss - Brann
Hønefoss stod med ni baklengs og 4-6-2 totalt før bortemøtet med Strømsgodset sist søndag. Kanskje hadde ikke Hønefoss-spillerne våknet etter ferien, for 0-4 var overraskende høye tapssifre. Hønefoss gjennomførte en strålende vårsesong og er med sine 18 poeng foran skjema, men det er bare seks poeng ned til kvalik. Hjemme på Hønefoss har laget 2-3-1, Aalesund og Vålerenga er lagene som er slått. Med mannskapet ser det fortsatt bra ut.

Brann-supporter Leirvåg hadde ikke tro på Brann i cupmøtet med Viking onsdag, men en særdeles gavmild Rune Almenning Jarstein ga bort to mål og Kim Ojo fikk gleden av å sende Brann videre til kvartfinale. Prestasjonsmessig var ikke Viking-kampen noe høydepunkt og hjemmekampen mot Stabæk sist lørdag var også svak. Brann har meget svake 1-0-5 på bortebane i år, seieren kom mot formkatastrofen Lillestrøm (4-3). Lørdag må Erik Mjelder sone karantene, mens Kristoffer Barmen er på vei tilbake etter skade (dog ikke aktuell her).

Tilsvarende oppgjør på Hønefoss i 2010, endte med 2-0 til hjemmelaget. Brann kommer fra 120 tøffe minutter i Stavanger så sent som onsdag. Dette må være klar fordel Hønefoss. Oddsen for hjemmeseier er faktisk ikke mer enn 2,00, men det er ikke mange gode objekter i dag og vi spiller. Innsats som vanlig kr 100.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 17.55):
Kamp 78. Hønefoss BK - Brann 2,00 3,25 2,95
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør