Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Brann taper ikke i Bergen

Men Rekdals Aalesund vil gjøre det meget vanskelig for dem. Her er søndagens tippetips.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
V75 Axevalla: Femtevalg banker i kampen om sju rette
V5 Sørlandet: Hamre viser muskler
Tippetips: Poeng til Bergen, igjen
Oddstips 1: Sterke Bruntrøyer
Oddstips 2: Nå vinner Vålerenga

Dobbel V5 Biri: Schuvablessa for tredje gang

Vi skal innom Tippeligaen, Adeccoligaen, Oddsen-Ligaen, Allsvenskan og dansk Superliga på søndagskupongen. Spillefristen er klokken 15.55, tidligere enn vanlig.

Bonuspotten gikk på den noe vriene lørdagskupongen i går, der en ekstremt dyktig og/eller heldig spiller var alene om 12 rette og 3.784.545 kroner for den ene rekka. Vi gratulerer og konstaterer at bonuspotten nå starter opp på 360.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Brann - Aalesund
Tippeligaen. Brann har vunnet sine fire siste hjemmekamper i ligaen, tapte de tre siste på bortebane. Sogndal, Fredrikstad, Stabæk og Odd har reist fra Bergen med 0 poeng den siste tiden. Dette lover godt før kampen mot Rekdals menn, en gjeng Brann ikke har lykkes spesielt godt mot de siste sesongene.

Bergens Tidende kan fortelle at målvakt Leciejewski tråkket over på trening forelden, og er usikker. Skulle han ikke bli klar, er Branns reservekeepere Jørgen Mohus og Øystein Øvretveit friske og klare for innsats. Lite skader ellers. Rodolph Austin (m) ligger an til å bli solgt og dette kan være hans siste kamp for Brann. Et målscorer-spill på ham er kanskje ikke det dummeste man kan sette penger på i dag.

Aalesund er fortsatt uten borteseier i Tippeligaen, men formen er bedre enn på lenge og nå er en av lagets beste, Barrantes, endelig varm i trøya. 0-4-3 på bortebane og uten tap i de seks siste i ligaen er status for AaFK. Trener Rekdal eksperimenterte med laguttaket til bortekampen i Europa League mot FK Tirana sist torsdag, og det lykkes AaFK å få med seg et 1-1-resultat hjem, Stewart utliknet i 2. omgang. Returkampen spilles førstkommende torsdag. "Hvis man skal gjøre det bra i serien, cupen og i Europa, er det viktig å ha mer enn 11 spillere som kan bidra. Det har vi nå, og når det fungerer skaper det selvtillit og stabilitet i spillergruppen", sier Rekdal, som er fornøyd med resultatet i Tirana, men ikke så fornøyd med at Aalesund ennå ikke har vunnet en bortekamp i Tippeligaen.

Rekdal varsler flere endringer i startellever i forhold til laget som startet i Tirana. Sist søndag var Jalasto, Orry Larsen, Sylling Olsen, James og Jääger ute. Ingen av disse spilte i Tirana. Det røpes lite om dagens startellever, men Rekdal sa dette til Sunnmørsposten etter EL-kampen: "Vi må være kyniske og manøvrere oss gjennom dette programmet. I dag fikk Ulvestad og Barrantes slippe 90 minutter. Vi har Demar Phillips og Enar Jääger uthvilte hjemme. Myklebust og Post er også uthvilte. Det gir oss en fin mulighet til å skifte på laget uten at det svekker oss".

Hjemmeseier er gjennomgangstonen på innbyrdes oppgjør, dog vant Aalesund 2-1 her i cupen 2011 og det er en stund siden Brann slo Aalesund. Syv av lagenes ti siste har endt med en H.

Aalesund går for poeng i Bergen, det gjør de alltid, og så for vi se om alle utskiftningene på laget er en styrke eller en svekkelse. Aalesund virker giftige for tiden, spillet ser bra ut. Likevel tror vi Brann unngår tap i dag, de er i fint driv de også. HU i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Fredrikstad - Hønefoss BK
Tippeligaen. Fredrikstad har tapt begge de to spilte etter ferien. 3-4 hjemme mot Lillestrøm og 0-3 i Ålesund forrige helg, der man var helt sjanseløse. Det blir mange scoringer alle veier, for mange feil vei, og Fredrikstad kommer seg ikke opp av nedrykkssumpa. Det er allerede fire poeng opp til Odd på kvalikplassen, og 2-1-4 hjemme i Plankebyen er uvanlig svakt.

Det var mange skader sist helg, blant annet Duré, Holm, Valencia og Martinsen var ute, og man stilte en benk på tre mann, bare to utespillere. Et par av disse er antaglig tilbake nå, men Ole Jørgen Halvorsen (m) er suspendert etter at han pratet på seg sitt andre gule for dagen i Ålesund, etter at kampen var over.

Hønefoss var meget nær å ta poeng i Stavanger forrige helg, det var bare minutter igjen da Riku Riski ordnet 1-1 på straffespark. Men de fikk et mål imot på overtid, og måtte bokfære sesongens fjerde tap. Likevel er Hønefoss oppe på en respektabel 7. plass, og bortestatistikken viser 2-3-3. Formen er dog ikke den aller beste, bare én seier på de fem siste.

Viktige Bolseth (m), som skal spille for Sogndal neste sesong, returnerer fra suspensjon. Det er da få eller ingen fravær i laget.

Dette ser åpent ut, og vi sitter med følelsen av at bortelaget kan overraske her. Men vi er ikke tryggere enn at markeringen blir HUB i kamp 2.

3. Odd - Strømsgodset
Tippeligaen. Odd sliter med å klartre på tabellen. Etter hjemmeseieren over Haugesund har det blitt tap hjemme for Vålerenga og hele 2-6 i Bergen sist helg. Det er mange gode spillere på laget, men helheten er bare nesten god nok, ser det ut til. Som trener Fagermo sier: Nå handler det om å overleve i Tippeligaen. Svak form med 1-0-4 på de fem siste. Snakket i Skien går i at man spiller bedre nå enn på vårparten, men at uttellingen overhodet ikke står i stil. Vi må si oss ganske enige der, men det var svakt å rakne så til grader mot slutten i Bergen.

Det er skadefritt lag i Skien. Sist helg gikk Magnus Lekven og Snorre Korgsgård ut av laget til fordel for Morten Fevang og Mattias Andersson.

Godset er serieleder og viser sterk form med 4-1-0 på de fem siste. De vant 2-1 hjemme mot Sandnes Ulf forrige runde, der de avsluttet kampen med 9 mann på banen. Sterke 4-1-2 på bortebane.

Kim André Madsen og Razak Nuhu soner for sine røde kort mot Sandnes Ulf sist. Lars Iver Strand er også ute. Denne troppen har reist til Skien:

Adam Larsen Kwarasey, Lars Cramer, Lars Christopher Vilsvik, Ole Amund Sveen, Lars Sætra, Kinni Grewal, Alexander Aas, Mounir Hamoud, Stefan Johansen, Martin Rønning Ovenstad, Mads Westlie Gundersen, Anders Ågnes Konradsen, Ola Kamara, Peter Kovacs, Gustav Mendonca Wikheim, Dio, Øyvind Storflor, Muhamed Keita.

Odd kom veldig i siget utover høsten forrige sesong, og slo Godset og mange andre sterke lag. Det kan skje igjen, men akkurat nå er det lite som tyder på at de skal klinke til med seier mot serielederen. UB i kamp 3.

4. Stabæk - Vålerenga
Tippeligaen. Det ser ille ut for Stabæk nå. Etter to seire før sommeren er man nå inne i en ny tapsrekke, som foreløpig teller tre: 1-2 mot Brann, 1-2 mot Godset og sist helg 1-3 i Sogndal. Det var liksom i Sogndal man kunne overrasket og fått til noe, mot en motstander ute av form, men nei, det ble et klart tap. Et lag man med maksimalt hell kunne passert på tabellen i løpet av høsten, er nå 12 poeng foran. Det tok 5 minutter før man lå under, og Stabæks forsvar må det være lov å sette et stort spørsmålstegn ved.

Fredrik Brustad (m) måtte ut med skade i Sogndal, men kan være klar igjen her. Ricardo Clark (m) er mer usikker, sliter med en skade og er dessuten på vei bort fra klubben. Vegar Eggen Hedenstad (f) er solgt til Freiburg. Torstein Andersen Aase (a) er ute, sier trener Belsvik i et intervju på klubbens nettside.

Vålerenga er oppe på 6. plassen, de viser brukbare takter med 2-1-2 på de fem siste. De yppet seg mot Molde forrige helg, men tapte 1-2 på Ullevaal. Før det var de heller svake i Skien, men slo likevel Odd 3-2 etter at Nielsen viste goalgetter-takter. Seier 2-0 i Sandnes også. Før sommeren røk Enga 1-2 på hjemmebane for Stabæk, noe som bør hevnes nå. Statistikken forteller at Vålerenga har ikke vunnet på Nadderud stadion i en obligatorisk kamp siden 1995. Så får vi se om trener Andresen kan rette på dette nå, med sin fortid på Nadderud som Stabæk-spiller.

Fegor Ogude er ute i flere uker for bortelaget, samt langtidsfraværet Yssouf Koné, og Dawda Leigh.

Vi holder Vålerenga for et bedre lag enn Stabæk denne sesongen, og nå må de ta hevn for det sure tapet i juni og vinne på Nadderud. Det bør de klare. B i kamp 4.

Det er ekstra V75 på Axevalla søndag ettermiddag. Kjøp en av våre ekspertkuponger.

5. Alta - Ranheim
Adeccoligaen. Alta skapte ingenting i Kristiansand og var sjanseløse sist helg da det ble 0-4 for Start. Det begynner å se mørkt ut, med skader i laget og fortsatt bare én seier. 1-5-7 totalt gir bunnplassering nå som Bærum har begynt å ta poeng. Alta har tradisjonelt vært farlige i Finnmarkshallen. Nå står de med 1-2-4 på syv spilte her og røk 2-3 for Strømmen sist de var i aksjon.

Svein Ove Thomassen returnerer fra suspensjon. "Marerittet fortsetter" skriver Altaposten, og forteller at trener Rune Berger nå også mangler Trond Fredrik Ludvigsen (m) etter en skade på trening. "Fra før er Eirik Erlandsen, Christian Gauseth, Sega Ngom og Markus Rolandsen definitivt ute, mens Jesper Törnqvist og Jacob Nilsson er høyst tvilsomme foran søndagens oppgjør." Dog er Christian Reginiussen blitt bra etter en liten skade mot Start.

Ranheim sliter med økonomien og samarbeidet med RBK er avsluttet. Forrige helg tapte de hjemmekampen mot Mjøndalen 1-2, en jevn affære der de ikke var spesielt effektive foran mål. De er fortsatt et topplag i Adeccoligaen, de er nummer 4 med 6-4-3 totalt, men situasjonen er lite lystig. Dog har lokalt næringsliv og nå sist TrønderEnergi kommet på banen med økonomisk krisehjelp, så dette ordner seg nok for trønderne. Sportslig sett er det lite å utsette på Ranheim, de er gode og det var sjansesløsing som gjorde at de tapte sist. Sterke 4-1-2 på bortebane.

Lite skader. Gjermund Åsen har meldt overgang fra Rosenborg etter å ha vært på lån i Ranheim en stund.

Alta er langt nede nå. De vil ha store problemer med å vinne kamper så lenge de har så mye skader. B i kamp 5.

6. Bryne - HamKam
Adeccoligaen. Bryne fikk en opptur da de vant 2-1 på Gjemselund sist helg, men sesongen sett under ett er fortsatt skuffende. De ligger sist av lagene på trygg plass, med fire poengs klaring til nedrykk. Ikke bedre enn 2-2-3 totalt på Jæren og de røk 0-1 for Sandefjord forrige hjemmekamp.

Jærbladet har som alltid tatt en prat med trener Tommy Bergersen som forteller at Geir André Herrem kan være aktuell fra start mot HamKam. "Geir André er i form og har meldt seg på. Vi får se hvordan laget blir, men det blir ikke mange endringer", understreker Bergersen. Aleksander Midtsian trener igjen, og kan bli klar. Esben Ertzeid har fortsatt vondt i ribbeinet, og står over.

HamKam er virkelig i siget for tiden og innfridde vårt tips i midtuken, da de vant 1-0 på Jessheim i den utsatte kampen mot Ull/Kisa. Det var deres tredje strake seier, og de fulgte opp 7-2 mot TUIL og 3-0 mot Alta på en utmerket måte. 6-3-1 på de ti siste er det få i ligaen som matcher. HamKam er oppe på 6. plass, tre poeng unna opprykk.

Ingen nye skader for HamKam ser det ut til, som antagelig kan stille likt som på onsdag.

Det er to såkalt spillende lag dette, begge liker å ha ballen og bygge opp angrep med mange trekk. HamKam er gode nå, men før eller siden kommer tapet, og vi tror det kan komme på Jæren. Bryne viste gode takter sist og må snart begynne å levere på hjemmebane. Men når vi hadde ett kryss til overs denne gangen, ender vi med en HB-gardering i kamp 6, så slipper vi å gjøre noe av det farligste i tippe-verden: stole på Bryne.

7. Bærum - Sandefjord
Adeccoligaen. Bærum har begynt å vinne kamper på dette nivået, og er blitt belønnet med at de kunne gi fra seg jumbo-plassen til Alta. 6-0 over Notodden og 2-1 borte mot Strømmen i de to siste, og det er plutselig gøy å spille på Bærum. 12 mål er scoret og like mange sluppet inn på de fem siste kampene. Det er stor optimisme i troppen nå som gutta ser at alt er mulig. Nå er det bare fem poeng opp til trygg plass.

Rozhat Shaswari, Marius Lundemo, Thomas Finstad og Magnus Ask-Mikkelsen er etter all sannsynlighet ute, skriver klubben på sin nettside. Midtbanemotoren Fredrik G. Cornell (m) er suspendert.

Sandefjord skal kjempe om opprykk og er ikke så veldig langt unna. 6-3-4 totalt plasserer dem i det jevne midtsjiktet på tabellen. Formen er god, med borteseier mot Bryne og 2-0 hjemme mot Ull/Kisa i de to siste. 3-1-2 på bortebane.

Victor Demba Bindia (f) deltar for Senegal i OL og er ikke tilgjengelig på noen uker. Cato Hansen (a) og Tijan Jaiteh (m) er suspendert. Alle er faste i startoppstillingen og viktige spillere.

Her mangler begge lag viktige spillere, og vi tror Sandefjord har de beste erstatterne. B i kamp 7.

8. Hødd - Sarpsborg 08
Adeccoligaen. Hødd kjemper i bunnen, men de kjemper godt nå, med 2-3-0 på sine fem siste. Etter hjemmeseire over Bærum og HamKam har de spilt tre uavgjorte på rad, mot Ranheim, Start og Notodden. Brukbare 3-1-3 hjemme på Høddvoll.

Assistenttrener Sindre Eid melder om en god treningsuke. Akeem Latifu og Espen Standal er tilbake fra suspensjon. Mikke Karlsen og Erik Sandal er tilbake i slaget og klare for kamp. Ørjan Engen Grimstad er eneste fravær.

Sarpsborg 08 er ligaens beste bortelag med sine 4-1-1 på reise. Med 6-5-2 totalt er de rett bak Ull/Kisa på den siste opprykksplassen. Formen er brukbar, men ikke så god som før ferien. Tap mot Ull/Kisa og uavgjort mot Bryne, Tromsdalen og Glimt på de fire siste har, som alle med grunnskole kan regne ut, ikke gitt mer enn tre poeng.

Reservekeeper Christian Sukke og Michael Røn er ute. Dette er troppen, der én spiller skal sorteres fra:

Haraldur Björnsson, Frode Larsen, Kjetil Berge, Magnar Ødegaard, Claes Jørgensen, Berat Jusufi, Alvaro Baigorri, Ole Heieren Hansen, Tom Erik Breive, Mathias Engebretsen, Morten Giæver, Erik Jonvik, Stanley Ihugba, Nicolay Solberg, Mehmed Divanovic, Glenn Roberts, Mohamed Elyounoussi, Martin Wiig, Øyvind Hoås.

Lagene møttes i cupen og da vant Hødd 2-1 i ekstraomgangene på Høddvoll.

Vi tror som vanlig på Sarpsborg 08, for de er et veldig godt lag i denne ligaen, og dessuten er de sterke på reise. Men vi må lese litt tabell og ta inn over oss at Hødd er i form, mens Sarpsborg har begynt å spille uavgjort. UB i kamp 8.

9. Mjøndalen - Notodden
Adeccoligaen. Mjøndalen viser god form, og hadde marginene med seg da de tok en historisk borteseier mot Ranheim forrige helg. Dette kom etter 2-1 hjemme mot Kongsvinger og 2-2 på Strømmen. Mjøndalen på hjemmebane er blitt noe av det vanskeligste man kan råke ut for i Adeccoligaen, de har 4-1-1 på egne baner hittil. Opprykk er mye nærmere enn nedrykk og stemningen er nok meget god etter 2-1 i Trøndelag sist.

Ivorianeren Vamouti Diomande er ny spiller på Nedre Eiker, han er en venstre kantspiller. Dio spiller ikke før i august. Skadeplagede Fredrik Gulsvik forlater Mjøndalen. Få eller ingen nye skader, men Helton (f) er suspendert.

Notodden spilte 2-2 hjemme mot Hødd forrige helg, og tok et kjærkomment poeng etter fire strake tap. Formen må likevel beskrives som dårlig. Som bortelag er Notodden i den dypeste kjeller, statistikken viser 0-0-6 og en målforskjell på 1-20.

Det har vært mye skadetrøbbel for Notodden i det siste, og fortsatt er Tarjei Dale, Marius Lundeberg Enger, Christian Bjerke og Bardh Shala ute. Dette er troppen:

Anders Larsen, Nuno Marques, Jan Tore Amundsen, Klas Tømmer Ufs, Erlend Helgerud, Lars Lien, Steffen Jenssen, Kristian Jahr, Borgar Velta, Paal Christian Alsaker, Andreas Granerud, Tor Omar Sande, Øystein Aksnes, Håvard Kleven, Martin Holmen, Alexander Nynes, Einar Lundefaret, Erik Sergio Skogen.

Kort reisevei for Notodden denne gangen, men kampen blir meget tøff for de blåhvite og vi ser ingenting som tyder på poeng til bortelaget. H i kamp 9.

10. Frigg - FK Mjølner
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Frigg kjemper om opprykk i den begivenhetsrike avdeling 4. Avdelignsleder Follo vant sin kamp i går og nå er det bare seier som gjelder for Oslo-klubben. Formen er god, 3-1-1 på de fem siste. 7-1 mot Asker ble fulgt opp med 1-0 borte mot Finnsnes.

Helge Neumann spiller her sin siste kamp for Frigg.

Mjølner har ikke vunnet noen av sine seks siste. De klarte 2-2 hjemme mot Senja, men deretter hadde de lite å melde borte mot Kvik Halden i den utsatte kampen som ble spilt onsdag. 2-10 i målforskjell på de fem siste spilte sier det meste. Nå er det ut på en slitsom langtur igjen, bare tre dager etter at man var helt nede i Halden.

I Mjølner er man på fornavn, og dette er troppen som er lagt ut på klubbens nettside:

Peter, Henning, Johnny, Nijlas, Wycliffe, Andreas FN, Jonas, Andreas M, Børge, Vetle, Stian, Espen, Mathias, Øyvind, Eirik.

Her mener vi bortelaget skal få slite. Frigg på sitt beste er mye bedre enn Mjølner, og Mjølner er svake borte, spesielt på langturene. H i kamp 10.

11. Elfsborg - Kalmar FF
Allsvenskan. Elfsborg har falt av etter en meget sterk start. De topper fortsatt Allsvenskan, men etter sommeren har det blitt 1-5 mot Åtvidaberg, 0-0 hjemme mot Mjällby og 1-2 borte for dagens motstander. Samtidig skaffet man seg et småskummelt utgangspunkt i Europa League-kvalifiseringen da man røk 0-1 borte for Dacia Chisinau sist torsdag. Returkampen spilles i Borås torsdag. Elfsborg spilte også to kamper i 1. kvalifiseringsrunde EL, mot langt svakere motstand, men kampprogrammet er tett og timene på reise er mange. Sterke 6-1-0 og målscore 10-2 på eget kunstgress. Nå snur spilleskjemaet i serien og man kan få umiddelbar hevn over Kalmar.

Trener Jörgen Lennartson melder om en revansjesugen gjeng, nærmere bestemt disse:

Kevin Stuhr-Ellegard, Andreas Andersson, Johan Larsson, Daniel Mobaeck, Andreas Klarström, Calle Wede, Jon Jönsson, Joachim Jörgensen, Per Frick, Victor Claesson, Marcus Rohdén, Niklas Hult, Anders Svensson, Simon Hedlund, Oscar Hiljemark, Stefan Ishizaki, Lasse Nilsson, Amadou Jawo, David Elm.

Kalmar ser ikke ut til å gjøre noen stor sesong denne gangen, men nå har de hvertfall vunnet de siste hjemmekampene sine. 3-0 mot Syrianska og 2-1 i sluttminuttene mot Elfsborg, som sagt. Kalmar er oppe på 10. plass og har fått litt klaring ned til streken. De har brukbare 2-2-3 på bortebane, men tapte 1-2 i Norrköping på forrige reise.

Henrik Rydström returnerer fra suspensjon. Trener Nanne Bergstrand må imidlertid klare seg uten Tobias Carlsson, Tobias Eriksson, Mats Solheim og Petter Wastå. Wastå erstattes av unge Lucas Hägg Johansson. Dette er troppen:

Thorbjörnsson, Isrealsson, Arajuuri, Rydström, Andersson, Fagercrantz, Dauda, Nouri, Skjelvik, Mendes, McDonald, Gutu, Hallberg, Doiuf, Öhman, Hägg Johansson, Söderqvist, Djordjevic, Berisha.

Det er på tide med en Elfsborg-seier igjen. På hjemmebane er de sterke og vi tror de får sin revansje, selv om formen er ikke er helt på topp lenger. H i kamp 11.

12. SønderjyskE - FC København
Superligaen er bare 1 runde gammel, og på tabelltoppen finner vi Sønderjysk Elitesport som vant sin åpningskamp hele 6-1 hjemme mot opprykker Randers. SønderjyskE var gode i alle spillets deler, men dagens motstander er av et helt annet kaliber og det ender ofte med tap når FCK kommer til Haderslev. Dog ble det 2-2 her i den siste tilsvarende i fjor.

SønderjyskE har maktet å holde på de viktigste spillerne fra forrige sesong, som Antipas og Fabricius, og i tillegg forsterket laget med Lodberg fra Horsens og den defensive midtbanespilleren Adigun Salami fra FC Midtjylland. To gode kjøp, men sistnevnte ser vi ikke i dagens tropp. Brann-legenden Opdal vokter buret og forsvarsspiller Jarl-André Storbæk scoret 6-1-målet sist, så har vi nevnt de norske også. Få fravær ellers, dette er bruttotroppen:

Håkon Opdal, Kenneth Stenild, Niels Lodberg, Thomas Hansen, Henrik Hansen, Tommy Bechmann, Quincy Antipas, Kenneth Fabricius, Søren Mussmann, Jacob Tjørnelund, Henrik Bødker, Lasse Vibe, Eyólfur Hédinsson, Florian Hart, Bjørn Paulsen, Conor O´Brien, Jarl André Storbæk, Andreas Oggesen, Daniel Christensen, Jacob Eriksen.

FC København var på meget tynn is hjemme mot FC Midtjylland i premieren. Men med 10 mann på banen og under 0-2, klarte de på utrolig vis å snu kampen til 4-2-seier på det siste kvarteret. FCK er det tradisjonelle topplaget i Danmark, men gullet glapp til FC Nordsjælland sesongen etter at Ståle Solbakken forlot klubben og gikk til Köln. Det tilhører historien, men sikkert er det at FCK ønsker å ta tilbake tronen i Superligaen.

FCK har ikke forsterket laget noe særlig, de har leid inn Nicolai Jørgensen (a) fra Bayer Leverkusen, men det er stort sett det, og laget mangler noen av de store profilene som var der i Solbakens tid. Dame N'Doye er solgt til Trabzonspor, William Kvist gikk til Stuttgart i fjor. Men for all del, troppen er fortsatt sterk. Mos spilte den første halvtimen sist. I dag er Claudemir suspendert etter rødt kort i premieren, Delaney er skadet. Troppen:

Kim Christensen, Lars Jacobsen, Pierre Bengtsson, Kris Stadsgaard, Sølvi Ottesen, Mustafa Abdellaoue, Christian Grindheim, Cesar Santin, Thomas Kristensen, Ragnar Sigurdsson, Nicolai Jørgensen, Bryan Oviedo, Martin Vingaard, Johan Wiland, Christian Gamboa, Martin Bergvold, Andreas Cornelius, Christian Bolanos.

Det er vanskelig å tippe mot FCK i Superligaen, og vi gjør det ikke nå heller. SønderjyskE kan vente seg en helt annen match enn mot Randers, og hjemmelagets forsvar og ikke minst keeper Opdal vil nok få kjørt seg her. Dog er hjemmelaget velorganisert og kan muligens ta ett poeng. UB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

Tipping Søndag, frist: 22.07.2012 15:55
1. Brann - Aalesund H U
2. Fredrikstad - Hønefoss BK H U B
3. Odd - Strømsgodset U B
4. Stabæk - Vålerenga B
5. Alta - Ranheim B
6. Bryne - HamKam H B
7. Bærum - Sandefjord B
8. Hødd - Sarpsborg 08 U B
9. Mjøndalen - Notodden H
10. Frigg - FK Mjølner H
11. Elfsborg - Kalmar FF H
12. SønderjyskE - FC København U B

-

432-rekker:

Tipping Søndag, frist: 22.07.2012 15:55
1. Brann - Aalesund H U
2. Fredrikstad - Hønefoss BK H U B
3. Odd - Strømsgodset U B
4. Stabæk - Vålerenga B
5. Alta - Ranheim B
6. Bryne - HamKam H U B
7. Bærum - Sandefjord U B
8. Hødd - Sarpsborg 08 H U B
9. Mjøndalen - Notodden H
10. Frigg - FK Mjølner H
11. Elfsborg - Kalmar FF H
12. SønderjyskE - FC København U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus