Brighton burde vinne for å holde følge i dag.
Brighton burde vinne for å holde følge i dag. Foto: Clive Gee (Pa Photos)

Brighton trenger en seier

Kampen om playoff-plassene i the Championship tilspisser seg for alvor, og Brighton trenger en seier for ikke å falle av.

Kommersielt

Sportspills øvrige langfredagstips:
Oddstips 1: Med ett mål for øyet
V65 Klosterskogen: Gigajackpot fredag!
V4 Eskilstuna: Bankerfritt vorspiel

Dagens langoddsprogram inneholder en nær full runde av Championship, samt noen kamper som tyvstarter de største ligaene.

Dagens spill
Huddersfield - Brighton, B 1,90

Spennende objekt fra the Championship. Huddersfield har seks poeng ned til streken, mens Brighton er a poeng med playoff-plassene.

Hjemmelaget er inne i en begredelig periode, og de står med ni kamper på rad uten seier. Etter de slo Barnsley 1. mars med hele 5-0 har det gått nedover, og de plukket tre poeng de neste ni kampene.

Likevel har en solid innsats på starten av sesongen sørget for at de enda har grei klaring ned til nedrykksstreken. De står med 8-5-8 på hjemmebane denne sesongen.

Joel Lynche og Peter Clarke er utilgjengelige grunnet suspensjon.

Brighton er innblandet i den intense kampen for den siste playoff-plassen. Fire lag er med i kampen om sjette plass.

Dagens gjester er ligaens femte beste på reisefot, og står med 8-7-6 på fremmed gress. Det er uten tvil godt nok til å slå dagens vertskap.

De må imidlertid klare seg uten skadde Andrew Crofts.

Brighton har kommet tilbake i form etter en liten dupp, og dette blir som en cupfinale å regne for de ambisiøse gjestene. De har mer kvalitet og kapasitet enn Huddersfield, og har alt som skal til for å straffe hjemmelaget i dag.

God odds får de også.

Huddersfield - Brighton, 3,40 - 3,15 - 1,90.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Blackpool - Burnley, H 3,40

Blackpool trenger sårt en seier. Med ett poeng på de siste fem kampene, har de beveget seg faretruende nærme nedrykksstreken.

Dagens hjemmelag er ganske gode på hjemmebane, og har 7-6-8 som hjemmefast. Har imidlertid tapt de to siste på eget gress, og begynner å bli avhengig av nye hjemmepoeng.

Helt skadefri tropp til dagens kamp.

Luften har gått litt ut av Burnley i det siste, og de har kunnet vunnet én kamp de siste fire. I alt annet enn teorien er de klare for en Premier League-retur, og mye skal til for at de mister den plassen.

På bortebane er de ligaens neste beste, bedre er bare Leicester, og de har tapt kun tre ganger på reisefot.

Skadde Sam Voakes blir sårt savnet.

Dette er et langskudd i sin sanne betydning. Blackpool må vinne på hjemmebane for å beholde sikker plass, mens Burnley nok har lyst til å sikre opprykket. Hjemmebanefordel og desperat hjemmelag kan være nok til å senke ambisiøse Burnley. Og 4,10 i odds er veldig, veldig gunstig.

Blackpool - Burnley, 3,40 - 3,15 - 1,90. Spillstopp klokken 18.10.

Klikk her for å levere dette spillet.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus