Brynäs-spillerene jubler etter at Brynäs tok SM-gull i 2012.
Brynäs-spillerene jubler etter at Brynäs tok SM-gull i 2012. Foto: Pontus Lundahl (NTB scanpix)

Brynäs burde vært favoritt

Brynäs står med fire strake seire mot Djurgården og burde vært favoritt i kveld. Kampen kan du se på Nasport.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Vinnerspill stafett skiskyting: Nå kommer stafettseieren for Norge
Oddsdobbel: Saftig hjemmedobbel til 4,53 i odds
Oddssingel Bundesliga: Ingen walkover for Bayern München
V75 Bjerke lørdag:
Feiende flott omgang med Gulljackpot
V65 Jarlsberg:
Flott V65-kveld i Tønsberg
V64 Østersund:
Herlig omgang med flere godbiter
Eurojackpot fredag
: Potten er på 263 millioner kroner
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Fredagens langoddsprogram er meget innholdsrikt. Det spilles blant annet kamper i engelsk Championship, i spansk La Liga, i fransk Ligue 1 og i Tyskland er Bundesliga i gang igjen etter vinterpausen, der møtes Hoffenheim og Bayern München. I Ruhpolding er det duket for stafett for menn i skiskyting. Og er det både kombinert og utfor for kvinner på menyen. Det er også smekkfullt av ishockeykamper fra hele Europa, og natt til lørdag spilles det flere kamper i NHL.

NB! Fredag er det 263 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Brynäs - Djurgården H 2,35 (spillestopp kl 18.55)

Kveldens eneste kamp i SHL i Sverige og en viktig kamp i jakten på den svært viktige sjetteplassen. Det er fortsatt ca 20 serierunder før grunnserien er ferdig. De seks øverste lagene går direkte til sluttspill, mens lagene fra 7. plass til 10. plass spiller playoff om de to siste sluttspillplassene.

Kampen Brynäs - Djurgården vises på Nasport. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1900.

Brynäs ligger på 8. plass før kveldens kamp med 50 poeng og det skiller kun tre poeng opp til HV 71 (som tapte 0-4 hjemme mot serieleder Luleå torsdag). Gävle-laget har i likhet med flere andre lag variert en god del i prestasjonene under sesongen, men slo sterke Frölunda 2-1 i forrige hjemmekamp i Gävlerinken.  Lagkaptein og klubbikon Jacob Blomqvist spiller sin kamp nummer 300 for Brynäs i kveld og det er allerede solgt over 6 000 billetter til kveldens kamp.

Djurgården ligger på 7. plass (plassen foran Brynäs) og står med 51 poeng og har altså dermed kun to poeng opp til HV71 på 6. plass. Kommer nå fra to strake seier og slo Skellefteå 3-1 i siste bortekamp. Hadde dog tapt de seks foregående bortekampene, deriblant 0-2 mot nettopp Brynäs 17. november.  Brynäs vant også den ene kampen som er spilt i Stockholm (2-1 den 24. oktober).  Brynäs vant også de to siste kampene mellom lagene i grunnserien forrige sesong og står altså med fire strake seire mot Djurgården.

Sett på den bakgrunn er det ikke lett å motivere at Djurgården er satt til snau favoritt i kveld. 2,35 på hjemmeseier må være ett opplagt valg og spilles.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør