Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Canada glitrer ikke på fotballbanen

Etter en voldsom uke for oddstipsene, er det all grunn til å holde innsatsene nede mandag.

Kommersielt

Det har vært en strålende uke enda en gang for Sportspills oddstips og søndagens praktfulle uttak i Segunda i Spania føyer seg pent inn i rekken nå. Hele 4-0 vant Las Palmas borte mot Sabadell til helspreke 4-0 i odds. Mandagens langoddsprogram er dessverre svært magert og tross iherdig research på de fire finske sluttspilllkampene på dagens program (fristende oddser), må vi bare beklage å erkjenne at våre finsk-kunnskaper ikke strekker til, selv etter å ha trålet endeløst med lokalaviser.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Og da står vi igjen med underbetalte favoritter i kvalserien til Hockeyallsvenskan i Sverige, noen privatlandskamper i fotball, enda flere underbetalte favoritter i diverse U21-kvalifiseringskamper til VM, samt nattens NHL-kamper.

Dagens langskudd
Lukko - Jokerit 2,70

Fjerde kamp i best av sju i kvartfinaleserien i det finske sluttspillet, der hjemmelaget leder 2-1 i kamper. Lukko vant det første hjemmemøtet hele 5-2, og tok også en meritterende seier i hovedstaden lørdag der laget vant 4-3 etter forlengning. Det er mulig undertegnede har misset noe her, men oddsen på Lukko-seier i kveld er altså helspreke 2,70. Finske eksperter stiller store spørsmålstegn ved Jokerits målvakt Eero Kilpeläinen og utfra oddssettingen her, må 2,70 på at Lukko også vinner i kveld være et soleklart langskudd.

Dagens avslag
I dag må vi rett og slett melde pass på avslaget. Riktignok er det en rekke underbetalte favoritter på mandagens liste, men ingen vi har merket oss ut. Så det må vi bare beklage.

Norsk Tipping

Dagens spill
Canada - Hviterussland

Privatlandskamp som spilles i Doha i Qatar. Møte mellom to lag som har hatt en svært skuffende VM-kvalifisering og som ligger på rundt 60. plass på FIFA-rankingen. Canada-trener Tony Fonseca har utelatt spillere som Lars Hirschfeld, Ante Jazi¿, Kevin McKenna, Dwayne De Rosario, Joshua Simpson og Olivier Occean på denne langturen og stiller med et forholdsvis ferskt mannskap.

Det gjør forsåvidt også Hviterussland som har utelatt spillere som Yuri Zhevnov, Sergei Kornilenko og Alexander Hleb til denne privatlandskampen, mens spillere som Syarhey Kislyak, Vitali Rodionov og Yan Tsiharow som ikke var med i privatlandskampen mot Jordan for noen dager siden (tap 1-0) er med igjen.

Det er trolig ikke allverden som skiller disse lagene, men Canada ser veldig svekket ut med tanke på alle fraværene. 2,10 på at Hviterrussland vinner denne ser greit ut, men dessverre kan ikke kampen spilles som singel, så vi må kombinere.

England U21 - Østerrike U-21
Privatlandskamp som spilles på flotte American Express Community Stadium i Brighton. England imponerte stort i fredagens 3-0 seier mot Romania. Den kampen ble spilt på Adams Park, som er Wycombes hjemmebane. Det er veldig mye kvalitet i den engelske troppen og solide spillere som Jordan Henderson, Jonjo Shelvey, Marvin Sorrdell og Wilfried Zaha er blant dem som er med i troppen.

På hjemmebane skal England vinne denne selv om det er en privatlandskamp og selv om 1,20 i odds får undertegnede til å vri seg i stolen, har vi ikke noe valg denne mandagen, så lenge Canada ikke kan spille som singel.

Vi får dermed en dobbel til 2,52 i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner. Merk at spillestopp er allerede kl 15.55.

Spilleforslag mandag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 225 Canada - Hviterussland
Kamp 242 England U21 - Østerrike U21 1,20 4,40 8,00
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus