Eden Hazard blir en meget viktig spiller for Chelsea i lørdagens toppkamp mot Manchester City på Stamford Bridge.
Eden Hazard blir en meget viktig spiller for Chelsea i lørdagens toppkamp mot Manchester City på Stamford Bridge. Foto: Robin Parker (Pa Photos)

Chelsea kan da ikke være sjanseløse mot City

3,55 i odds på at Chelsea påfører Manchester City deres første ligatap denne sesongen må være verd en innsats.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Full tillit til Arsenal på lørdagskupongen
Oddssingel PL
: Bournemouth kan yppe seg mot Liverpool
Oddssingel PL: Aubemeyang scorer først på Emirates
Oddssingel PL: Kan Ranieri lage trøbbel for United?
Oddsdobbel PL:
Hjemmedobbel til 5,70 i odds
Oddssingel PL
: Tottenham må tenke på Champions League
Oddssingel PL: Sean Dyche i alvorlig trøbbel
Oddsdobbel 1: Saftig lørdagsdobbel med Birmingham
V75 Forus: Millionjakt i V75
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Det soleklare høydepunktet på lørdagens langoddsprogram er toppkampen i Premier League mellom Chelsea og Manchester City. I tillegg er det syv andre kamper fra Premier League på menyen, hvor blant annet Liverpool, Tottenham, Manchester United og Arsenal er i aksjon. Det er også fullt kjør i Championship og som vanlig på en lørdag er det kamper fra tysk Bundesliga, spansk La Liga og i italiensk Serie A. Og det er masse vintersport med blant annet verdenscup fra Beitostølen og Pokljuka.

NB! Gulltrekning i Lotto lørdag. Ca 29 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Chelsea - Manchester City H 3,55 (spillestopp kl 18.25)

Kun en seier på de fire siste seriekampene for Chelsea, som røk på et overraskende 1-2 tap borte mot Wolverhampton onsdag kveld. Det var det andre tapet på de fire siste serierundene for Chelsea som nå plutselig er hele ti poeng etter serieleder Manchester City og har falt ned til 4. plass på tabellen. Er dog fortsatt ubeseiret hjemme på Stamford Bridge (5-3-0). Jorginho and David Luiz startet begge på benken mot Wolverhampton, men er tilbake i startoppstillingen her. Tilbake er også Ross Barkley etter ankelskade.

Manchester City fortsetter ufortrødent og tok sesongens 13 ligaseier på de 15 første seriekampene, da det ble 2-1 seier borte mot Watford tirsdag kveld. Står med 41 poeng og har fortsatt sine to poeng ned til Liverpool på 2. plass, mens avstanden ned til Tottenham på 3. plass er åtte poeng. Totalt 5-2-0 på sju spilte bortekamper. Sergio Aguero har ikke spilt de siste kampene og blir heller ikke klar til lørdagens toppkamp. Kevin de Bruyne er fortsatt ute.

Det står 1-1-2 på de fire siste tilsvarende i London. Skal Chelsea ha noen mulighet til å ta opp kampen om seriegullet, er det kun tre poeng som gjelder lørdag kveld. Før eller siden så ryker Manchester City på et tap i Premier League. 3,55 på at Chelsa vinner denne er uansett noen knepp for høyt og spilles.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør