Foto: Martin Rickett

Chelsea og Norwich mest populære

.. og fransk serie slår Premier League.

Kommersielt

Tidligere i år lanserte sportspill live-tjenesten 24.no, en live-tjeneste som ikke bare følger fotball - men også 19 andre idretter med enorm statistikkmuligheter (se bare her).

Som med alt annet er det noen ting som er mer populært enn annet, og den kampen aller flest har fulgt live var kampen Chelsea-Norwich. I tillegg slår Ligue 1 den engelske Premier League svært klart når det gjelder interesse for statistikk. Kanskje ikke så overraskende i og med at vi nordmenn muligens har mer kontroll på Premier League enn den franske serien. Også Seria A, Primera Division og Bundesliga ligger foran den engelske serien.

På idrettsfronten er det ikke overraskende fotball som er den mest populære foran motorsport, tennis, ishockey, basketball og (!) baseball.

Hva så med de mest popuære lagene? Vel, øverst troner Bayer Leverkusen foran Ajaccio. Det laget fra Premier League som flest har sjekket er Swansea.

Hvis du ikke har sjekket www.24.no før nå så anbefaler vi en tur. Enten du vil følge med på Formel 1, MotoGP, Nascar, amerikansk baseball, tennis - eller bare alle landskampene. I går kunne du for eksempel følge U21-kampen mellom England og Aserbadsjan live i et vindu som dette: (I kveld kan du følge alle landskampene!) (klikk for stor versjon)

Se www.24.no her

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus