Foto: Martin Rickett (AP)

City vinner på Stamford Bridge

Chelsea har tapt flere hjemmekamper allerede, og City går for seier. Her er dagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

langoddsen finner vi mandagskamper fra flere europeiske ligaer, en del tyrkisk fotball og flere ishockeyobjekter samt håndball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
115. Didier Drogba - Sergio Agüero B 3,60
Norsk Tipping tilbyr en målscorerduell mellom Chelseas Drogba og Manchester Citys Agüero. Drogba scoret to mot Valencia på tirsdag og ett mot Newcastle sist helg, og er åpenbart i form. Men i Premier League har han ennå ikke scoret så mange. Agüero scoret Citys første i 5-1-seieren mot Norwich sist helg. Han har 11 scoringer i Premier League og er Citys toppscorer. Vi tror City kan vinne denne kampen, og Agüero er en sannsynlig målscorer. 3,60 på at han scorer flere mål enn Drogba blir dagens langskudd. Begge spillere må starte kampen for at spillet skal bli godkjent. Det er ikke sikkert at det skjer, men da får man eventuelt tilbake innsatsen.

Dagens avslag
Vi finner ikke ett spesielt objekt vi synes er håpløst å tippe eller der oddsen er direkte skammelig denne mandagen.

Dagens spill
Kveldens mest interessante oppgjør synes vi er storkampen i Premier League. Søndag kveld er Chelsea favoritter og oddsen på hjemmeseier synker. Vi skjønner ikke hvorfor, og oddsen vil sikkert endre frem og tilbake utover dagen. Vi har ligalederne som favoritter.

110. Chelsea - Manchester City
Chelsea viste styrke da de slo Valencia 3-0 på dagens bane i Champions League og sikret avansementet. Vi var blant dem som tvilte på Chelsea, men endelig leverte Villas- Boas gutter en meget solid innsats og det under stort press. Chelsea hadde ikke fullt så god kontroll da Newcastles ene Ameobi dundret ballen i Chelseas tverrligger i det 80. minutt på St. James Park forrige lørdag, på stillingen 1-0 til Chelsea. Helt på tampen sørget Sturridge og Kalou for at kampen endte 3-0 til Chelsea. De blå har 5-0-2 på Stamford Bridge, der tapene har kommet for Liverpool og Arsenal.

David Luiz (f) er suspendert. Bosingwa (f) er tilbake og kan ta back-plassen. Essien (m) er ute til over nyttår. Dette er hjemmelagets tropp:

Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Mikel, Romeu, Ramires, Lampard, McEachran, Mata, Malouda, Meireles, Torres, Drogba, Kalou, Sturridge, Lukaku, Turnbull.

Manchester City fikk ingen hjelp av Villarreal og måtte se seg slått av både Bayern München og Napoli i sin Champions League-gruppe. Nå skal de spille Europa League. I Premier League har de vist enorm styrke og topper tabellen med 12-2-0 totalt. Av lag man kunne finne på å sammenligne Chelsea med rent kapasitetsmessig, har City slått Tottenham 5-1 og Manchester United 6-1 på bortebane. Mot Fulham og Liverpool klarte de bare ett poeng.

Micah Richards (f) og Kolarov (f) er ute med skader, og vi kan få se Zabaleta eller muligens Savic i forsvaret. Troppen:

Hart, Pantilimon, Zabaleta, Kompany, Lescott, Savic, K. Toure, Clichy, Johnson, Milner, Y. Toure, De Jong, Barry, Hargreaves, Nasri, Silva, Dzeko, Balotelli, Aguero.

Vi spør oss hvorfor ikke Manchester City skal vinne denne kampen også, og finner ingen argumenter for noe annet enn borteseieren. Chelsea er gode på sitt beste, men har allerede tapt to hjemmekamper i serien og hjemme for Liverpool i cupen, og vi mener dagens hjemmekamp er sesongens tøffeste for Chelsea. Matchvinnerne florerer hos bortelaget, mens Chelsea kan finne på å bruke en type som Torres på topp. Borteseier til 2,65 spilles som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.55.

110. Chelsea - Manchester City 2,45 3,05 2,65

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør