Burnley har funnet formen. De er ubeseiret i de seks siste kampene. Her jubler Ashley Barnes sammen med lagkompis Chris Wood (t.h.) etter scoringen sin mot Manchester United. 
Burnley har funnet formen. De er ubeseiret i de seks siste kampene. Her jubler Ashley Barnes sammen med lagkompis Chris Wood (t.h.) etter scoringen sin mot Manchester United.  Foto: Anthony Devlin (Pa Photos)

Denne kampen stinker U lang vei

Fem av de seks siste kampene mellom disse lagene har endt uavgjort.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips lørdag: Bonuspotten skal ut - over 5 mill i tolverpotten
Oddsdobbel:
Engelsk dobbel til over ni ganger pengene
Oddssingel PL lørdag:
Solskjær kan ikke ta noen sjanser
Oddssingel Championship: Leeds er i ferd med å miste grepet
VM utfor menn: Paris skal bli VM-konge
V75 Forus Lørdag:
Stor V75-jackpot med 2,5 millioner ekstra
V65 Ålborg: Nettavisen jakter ny dansk suksess
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på syv kamper fra Premier League, hvor Liverpool, Arsenal og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er i aksjon. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. Det er også masse vintersport på menyen. I alpin-VM er det utfor for menn, og det verdenscup langrenn i Lahti i Finland.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Brighton – Burnley U 3,15 (spillestopp kl 18.25)

Brighton brukte nok en god del krefter under onsdagens FA-cupkamp imot West Brom, hvor de til slutt tok seg videre til 5.-runden etter to scoringer fra Glenn Murray i ekstraomgangene på The Hawthorns. .

Det kostet krefter, og Premier League-formen er svak. The Seagulls står uten seier i fem ligakamper på rad, og de har bare vunnet én av de siste ti i Premier League.

Seks av de siste ti ligakampene har endt med tap, og den formsvikten har gjort at laget nå har falt ned til 13.-plass på tabellen. De begynner å nærme seg stygt nedrykksstreken. Brighton ligger før lørdagens kamp kun fem poeng foran Cardiff som er på nedrykksplass. Det gir grunn til bekymring.

Samtidig har de kun tapt tre ganger Amex Stadium denne sesongen, men bare én av de siste fem kampene har endt med seier.

Burnley på sin side har funnet tilbake til sitt gamle jeg etter en forferdelig start på sesongen. Jeg tror kampene i Europa League må ta sin del av skylden for at de slet i starten.

Sist helg spilte The Clarets 1–1 mot Southampton. Dermed har Sean Dyche sine menn seks kamper på rad uten tap.

De har i denne perioden vunnet mot West Ham, Huddersfield og Fulham og de har spilt uavgjort mot Watford, Manchester United og Southampton. Selv på bortebane har de gjort sine saker bra. Før lørdagens kamp i badebyen på den engelske sørkysten er Lancashire-laget ubeseiret i de tre siste bortekampene. Lørdag møter de et lag de har en god statistikk mot.

The Clarets står uten tap i de seks siste kampene mot Brighton, men fem av de seks kampene har endt med poengdeling.

Burnley viserstrålende form, og det gjør at jeg tror de kan få med seg poeng fra Amex Stadium. Brighton er vanskelige å slå på hjemmebane, så jeg tror denne matchen blir jevnspilt. Det er faktisk ikke scoret mer enn ett mål på de tre siste kampene mellom disse to lagene. Historien taler for U, og 3,15 i odds for poengdeling i Brighton er fin odds.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør