Willian Jose Da Silva er tilbake hos Sociedad i torsdagens hjemmekamp mot Betis. Han er viktig for baskerne. 
Willian Jose Da Silva er tilbake hos Sociedad i torsdagens hjemmekamp mot Betis. Han er viktig for baskerne.  Foto: A. Perez Meca/alterphotos/abaca (Pa Photos)

Denne kampen stinker U

Betis har vist brukbar form på bortebane, mens Sociedad er vankelige å slå på Anoeta. Det ligger an til en jevn kamp mellom to lag som er ute av form.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Atalanta kan snyte Milan for konfekten
Oddsdobbel 2: Tertnes er en hard nøtt å knekke på hjemmebane
V64 Åby
: Herlig V64-jackpot med over 900 000 kr ekstra
V65 Bergen: Vi jakter ny V65-suksess i Bergen
V5 Drammen
: Lunsj med stor potensial

Torsdagens langoddsprogram byr på to kamper fra Serie A og tre kamper fra midtukerunden i La Liga. Det er også midtukerunde i Nederland denne uken og denne avsluttes med to kamper i kveld. I tillegg er det også kamper fra Sveits og mesterskapsserien i Danmark. I kvinnenes eliteserie i håndball spilles det en viktig kamp mellom Tertnes og Fredrikstad i kveld, mens Timrå og Oskarshamn gjør klar for femte kamp i SHL-kvaliken om en ledig plass i neste sesongs SHL. Natt til fredag spilles det 12 kamper i NHL.

Real Sociedad – Real Betis U 3,00 (spillestopp kl 21.15)

Real Sociedad og Real Betis har allerede møtt hverandre tre ganger denne sesongen. I 5. runden i Copa Del Rey endte begge kampene uavgjort, men Betis gikk videre etter å ha spilt 2–2 på Anoeta. Det omvendte møtet i La Liga endte med 1-0-seier til Betis hjemme i Sevilla.

Real Sociedad var litt heldige som klarte å spille 1–1 borte mot Valladolid i helgen, og de har ikke vunnet siden midten av februar mot Leganés.

Før torsdagens kamp ligger baskerne helt nede på ellevteplass, og muligheten for å spille i Europa neste sesong virker å svinne hen. Real Sociedad har nå syv poeng opp til Alaves som innehar sjetteplassen som gir Europa League-spill neste sesong.

Betis derimot er en utfordrer til en Europa League-plass. De har 40 poeng etter 29 serierunder, og er bare fire poeng bak Alaves med én kamp mindre spilt.

Quique Setien innrømmet at laget hans hadde litt flaks at de klarte uavgjort mot Rayo Vallecano i helgen. De har hatt en tøff sesong med kamper både i La Liga, Copa del Rey og i Europa League. Det var ventet at de skulle komme sterkt tilbake etter landslagspausen. Da ville de være uthvilt, men det var ingenting som tydet på det i helgen.

Jeg tror det blir action i begge ender av banen. Sociedad håper å ha Willian Jose tilbake til denne kampen, og da vil den beste angrepsrekken sin på plass igjen. Med målfarlige Mikel Oyarzabal i form vil Sociedad kunne sette forsvaret til Betis på prøve torsdag.

Mikel Merino er tilbake hos Sociedad etter å ha vært suspendert i helgen, og han er viktig på midtbanen sammen med Igor Zubeldia.

Aritz Elustondo vil antakeligvis fortsette som stopper hos hjemmelaget siden både Diego Llorente og Héctor Moreno sliter med småskader.

Betis har en brukbar spillerstall, og det er ventet at de vil stille med noen friske bein i torsdagens kamp. Andrés Guardado er tilbake etter å ha vært suspendert i én kamp. Den meksikanske landslagsspilleren starter trolig sentralt på midtbanen.

Setien er ventet å gjøre flere endringer på laget. Sannsynligvis vil Sergio Leon og Loren Moron komme inn for Jese og Joaquin på topp.

Real Sociedad er ubeseiret i de siste elleve hjemmekampene mot Real Betis, og jeg tror heller ikke at de taper torsdagens kamp.

Real Sociedad står riktignok uten seier i de fem siste La Liga-kampene. Fasiten viser to tap og tre uavgjorte siden slutten av februar. Det gjør at trener Imanol Alguacil begynner å føle presset. Men de har faktisk kun tapt én av de siste syv hjemmekampene i La Liga. De tapte mot Atlético Madrid.

Formen til Real Betis er ikke stort bedre. De har kun vunnet én av de siste fem kampene sine, men Setien sine menn har tatt syv av de siste ni mulige poengene på bortebane.

Jeg ser for meg at denne matchen blir veldig jevn. Det er to lag som har spilt uavgjort tidligere, faktisk de to siste gangene. Sociedad virker å være bedre skodd offensivt, og Betis gjør endringer på laget. Jeg tror de spiller uavgjort for tredje kamp på rad nå. Oddsen på at det blir poengdeling er 3,00. Det funker fint som et singeltips. 

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør