Foto: Norsk Tipping

Denne mannen ønsker du besøk av

Banker Sverre på døra di, er du blitt millionær.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Løndag 18. september starter den fjerde utgaven av Lottofestivalen. Sportspill.no/Nettavisen er også i år Norsk Tippings nettpartner under festivalen, og vi kommer som vanlig med vinnerintervjuer og annet interessant stoff.

Nyhet: Lever Lotto-kupongen på mobilen

For alle som spiller Lotto og Viking Lotto, kommer Sverre Houmb og Remo André Martinsen til å være landets desidert mest populære kaffegjester i siste del av september.

Norsk Tippings representanter og P4 skal nemlig reise land og strand rundt i et helikopter med en koffert full av millionsjekker. Oppdrag: Å jakte på heldige Lotto-millionærer.

- Det er ti millioner som skal deles ut på ti dager til ti vinnere – tallet er ti, sier Houmb og ler, og hinter til en gammel Lotto-reklamefilm.

Dersom du leverer en fem- eller ti-ukers Viking Lotto i dag (onsdag), er du både med i trekningen av premien på 36 millioner kroner og samtlige ekstratrekninger under Lottofestivalen. Klikk her for å levere kupongen på nett.

Ekstrapremier
De ti millionene kommer i tillegg til premier i de ordinære Lotto- og Viking Lotto-trekningene. Alle som spiller Lotto og Viking Lotto denne perioden, er med i trekningene i Lottofestivalen.

- Fjorårets turné ga definitivt mersmak, og jeg gleder meg stort til en ny runde som gledesspreder, sier han.

Lottofestivalens hjemmeside finner du her.

Fakta om Lottofestivalen
Lottofestivalen starter 18. september. Fra den datoen skal Norsk Tipping trekke en ny lottomillionær hver dag i ti dager.

Du behøver ikke gjøre noe annet enn å spille Lotto eller Viking Lotto for å være med i de ti ekstratrekningene. De foregår ved at én spiller trekkes ut blant alle som har levert for den neste trekningen i enten Lotto eller Viking Lotto - eller begge deler for den saks skyld. Det er antall rekker som avgjør hvor mange ganger ditt navn finnes «i hatten». Det spiller ingen rolle om du har spilt hos kommisjonær, på nett eller på mobil - alle stiller likt.

Nyhet! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Slik deltar du
Eksempler på hvordan du kan bli med i ekstratrekningene:

*Spiller du en en-ukes kupong til trekningen lørdag 18. september, er du med i trekningen om den ekstra millionpremien samme dag og den ordinære Lotto-trekningen. Men ingen flere.

*Dersom du spiller en en-ukes kupong søndag 19. september er du med i den ordinære Lotto-trekningen lørdag 25. september - og alle milliontrekningene fra og med søndag til og med lørdag. Det blir til sammen åtte muligheter.

*Dersom du spiller en femukers kupong (eller gjerne en ti-ukers) til trekningen lørdag 18. september, er du med på alle de ekstra milliontrekningene - i tillegg til fem ordinære Lotto-trekninger. Det blir 15 trekninger med mulighet til å bli Lotto-millionær. (Med ti-ukers blir det 20 millionærsjanser.)

*I onsdagens Viking Lotto-trekning er det mulig å vinne ca 39 millioner kroner og samtlige delta i ekstratrekninger under Lottofestivalen. Klikk her for å levere kupongen på nett.

Klikk her for å delta på Lottofestivalen!

Vinnerne vil bli bekjentgjort på P4 hver dag kl. 16.45 fra 19. – 28. september. Intervjuer med vinnere kan du lese på norsk-tipping.noog Sportspill.no.

Slik går du frem for å levere spill på Sportspill.no/Nettavisen:
*Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

*Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

*Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Oddsbomben (alle dager)

Vinneroddsen (alle dager)

Keno (alle dager)

Joker (onsdag og lørdag)

Extra (tirsdag)

Lever spill på mobilen

Alle resultater finner du her

Lykke til!

Mest lest