Dette er tidenes Lotto-smell i Norge

Påskeaften blir det tidenes utdeling av millioner til nordmenn i Lotto. Slik blir du med i trekningen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Påsken har vært lykketid for nordmenn i lottospillene. På onsdag vang en nordmann 89 millioner kroner i Viking Lotto, og på fredag ble det 10,5 millioner til en annen heldig vinner i Eurojackpot.

Er det din tur?

Lørdag kan det være din tur, i hvert fall er det rekord i antall vinnere allerede før trekningen er gjennomført. I tillegg til en veldig stor vanlig premiepott, hele 17 millioner kroner, så er det 53 rekker som blir trukket ut som ekstravinnere som får en million kroner hver.

Slik virker det

Fire ganger i året gjennomføres Supertrekning sammen med Lottos hovedtrekning. 

Alle Lotto-rekker du har levert siden forrige Supertrekning (22. desember) teller som til et lodd i hatten i trekningen. 

Det betyr at jo flere Lotto-rekker du har levert, desto flere deltagelser har du i Supertrekningen. Det betyr også at du ikke trenger å ha et eneste rett tall for å bli Lotto-millionær.

Du kan levere Lotto her

Har du aldri levert på mobil eller gjennom datamaskin før kan du fikse dette på noen få minutter ved å klikke her. 

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør