Adam Reideborn har vært knallbra mellom stengene for Djurgården de siste ukene. Her står han i mål under mesterligakampen i ishockey mellom Djurgården og Storhamar på Hovet i Stockholm i september i fjor. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Adam Reideborn har vært knallbra mellom stengene for Djurgården de siste ukene. Her står han i mål under mesterligakampen i ishockey mellom Djurgården og Storhamar på Hovet i Stockholm i september i fjor. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)

Djurgården slår et svekket Malmö-lag

De fem siste kampene mellom disse to lagene har endt med spilleforlengelse, men vi tror Djurgården stikker av med alle poengene på tirsdag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips LaLiga:
Getafe tar første stikk i kvartfinalen
V65 Momarken: Internasjonal V65-omgang med Oleg i hovedrollen
Oddsdobbel England: Tirsdagsdobbel fra England til 4,25 i odds
V65 Sverige: Vi jakter ny opptur på isen i Sverige
V4-lunsj: Spennende V4-lunsj fra Sverige
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det ble en grei mandag for Sportspill. Vi traff på to av tre tips. Norge vant mot Sverige i håndball-VM til 2,10 i odds, og vi fikk også inn Eibar til 2,00 i odds.

Sjekk ut vårt program ski-VM 2019 Seefeld 

Håndball-VM tar fri tirsdag, men ruller på videre onsdag. Det var deilig og se at våre norske herrer slo våre naboer. Det er både fotball og Hockey vi skal rette fokus mot tirsdag. På fotballfronten er det blant annet spansk cup. Det er første oppgjøret i kvartfinalen mellom Getafe og Valencia. En veldig fin kamp. Det er og fransk cup. I England er det sjeldent det ikke spilles fotball, og i dag er intet unntak. To fine League One kamper skal spilles. Det samme i League Two. Våre norske fotballkvinner spilles treningskamp mot Canada 18:00.

IF Malmö Redhawks – Djurgårdens IF 2,60 – 3,95 – 2,00 B (spillestopp kl. 1855)

Klikk her for å levere dette spillet

Kampen Malmö Redhawks - Djurgårdens IF vises på NA +. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1900.

Malmö Redhawks hadde tre tap på rad før de slo Mora borte etter spilleforlengelse i forrige serierunde. På bortebane har Redhawks vært svake denne sesongen. De har tapt elleve av 18 bortematcher, og ti av dem er tapt etter ordinær spilletid.

På hjemmebane har Malmö Redhawks vist helt andre takter. De har vunnet tolv av 15 hjemmekamper så langt, men kun seks av dem er vunnet etter ordinær spilletid.

Djurgården er i siget. De har vunnet fem av de seks siste kampene, og står med fire seire på rad før tirsdagens bortekamp i Malmö.

Men: De har tapt ni av 16 bortekamper.

Jason Garrison kan muligens være spilleren som er med på å snu den dårlige bortestatistikken. Den tidligere NHL-backen scoret seiersmålet i bortekampen mot Brynäs. Han fulgte opp suksessen med en god kamp mot Brynäs på hjemmebane. Garrison har bidratt til at den offensive kreativiteten er tilbake, powerplay-spillet fungerer igjen og bakover føler det tryggere. Dessuten storspiller Adam Reideborn mellom stengene, og storscorer Emil Bemström er i kjempeform. Han scoret sitt 15. mål for sesongen og er toppscorer i SHL. Nå er han aktuell for NHL-klubben Columbus Blue Jackets.

Malmö er svekket før tirsdagens kamp. De mangler tre sentrale spillere før hjemmekampen mot Djurgården. Fredrik Händemark er utestengt i tre kamper etter taklingen av Timrås Patrik Blomberg. Malmö har også Emil Sylvegård og Henrik Hetta utestengt. Dermed er hele lagets kapteinstrio ute.

Det har vært svært jevnspilte kamper mellom disse to lagene. De fem siste kampene mellom dem har alle gått til spilleforlengelse, og de tre siste har måtte avgjøres på straffeslag.

Det er kun to poeng som skiller Djurgården fra annenplassen på tabellen nå. Det vil gi dem motivasjon.

Djurgården er i flytsonen, og jeg tror et forsterket Stockholm-lag vil kunne ta alle poengene i Skåne tirsdag, særlig siden Malmö mangler flere nøkkelspillere. Oddsen på borteseier var 2,10. Nå er den senket til 2,00. Det er bare å skyndte seg å levere. Spillestopp er klokken 1955.

Kampen Malmö Redhawks - Djurgårdens IF vises på NA +. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1900.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør