Doncasters Paul Quinn (i midten) scoret først i kampen mot Birmingham, men til slutt måtte de se seg slått.
Doncasters Paul Quinn (i midten) scoret først i kampen mot Birmingham, men til slutt måtte de se seg slått. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Doncaster-eventyret fortsetter

Nettavisens oddseksperter har truffet godt med spill på Doncaster Rovers. I dag har vi ny tillit til askeladden fra South Yorkshire.

Kommersielt

Flere tips fra Sportspill tirsdag:
Odds:
Hazard må levere
V4 Åmål:
Galopp på favoritten?

Tirsdagens langoddsmeny tilbyr to kamper fra Champions League sammen med kamper fra alle de lavere divisjoner i England.

Dagens spill
Doncaster Rovers - Bolton Wanderers, H 2,80

Spennende kamp i the Championship. Doncaster ligger like over nedrykksstreken, mens Bolton er middelhavsfarer uten særlig mye å spille for.

Hjemmelaget er inne i en god formkurve, og har med 4-1-2 på de siste syv kampene tatt steget for alvor vekk fra nedrykksstreken. Den gode trenden fikk imidlertid en liten knekk da de tapte 1-3 hjemme for tabellnabo Birmingham forrige runde.

De må til dagens kamp klare seg uten Gabriel Tamas, Jamie McCombe og Rob Jones. I tillegg er Khumalo og Méité tvilsomme, noe som betyr at hjemmelaget står overfor en aldri så liten midtstopperkrise.

Bolton Wanderers er for tiden vandrende midt på tabellen, og ligger komfortabelt til på 15. plass. Ikke blir det nedrykk, og playoff-plassene er utenfor rekkevidde. Med andre ord kan vi si at det er lite å spille for for dagens bortelag.

Etter en veldig god periode for Bolton, har det nå stoppet litt opp. Likevel står de med imponerende ni kamper uten tap på de ti siste rundene.

Stuart Holden og Marc Tierney er utilgjengelige for bortelaget grunnet skade. I tillegg er Chris Eagles helt ute i kulden, og er på vei bort fra klubben. Da får han ikke plass i Bolton-troppen.

Det er liten tvil om hvilket av lagene med mest å spille for av de to. Lagene under Doncaster har begynt å mobilisere, og det er syv poeng ned til streken når det gjenstår seks runder. I dag har Doncaster en gylden sjanse til å fornye Championship-kontrakten.

2,80 i odds på at de tar en hjemmeseier utpeker seg som dagens spill fra the Championship.

Doncaster - Bolton, 2,80 - 3,05 - 2,20. Spillstopp klokken 20.40.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Dortmund - Real Madrid, H 2,95

Denne kampen blir sett på som avgjort av de fleste. Norsk Tipping tilbyr ikke en gang spill på hvem som avanserer - mest sannsynlig fordi oddsen ville blitt 1,00 på Real Madrid.

Hjemmelaget har en tøff oppgave foran seg, og skadelisten gjør den ikke spesielt mye lettere. Gundogan, Bender, Bandowski, Blaszczykowski og Subotic er utilgjengelige. Samtidig er Sebastian Kehl suspendert. Og som ikke det var nok, er Weidenfeller, Nuri Sahin, Sokratis og Marco Reus tvilsomme til kampen.

Det setter en demper på det faktum at Robert Lewandowski endelig er skadefri. Men tilbake er han, og scoret også da Dortmund slo Wolfsburg i helgen. Det andre målet i 2-1-seieren sto Marco Reus for.

Ancelottis mannskap kommer fra en sterk seier borte mot Real Sociedad. Med 4-0 i ryggen har de mye selvtillit med til dagens kamp, men vet også at de henger bakpå i rotteracet om La Liga-tittelen. Og om kun én uke venter finalen i Copa del Rey mot FC Barcelona.

For bortelaget er det Marcelo, Alvaro Arbeloa og Jesé Rodriguez som ikke rekker kampen grunnet skade. På alle disse posisjonene har de god dekning. Gareth Bale og Cristian Ronaldo er tvilsomme, men burde få spilletid i løpet av kampen.

Det er lite penger å hente hos et bortelag som ikke må vinne kampen. Borussia Dortmund ønsker, om ikke annet, å gå ut av turneringen med hevet hode og har bedre sjanser for seier enn det bookmakerne vil ha det til.

2,95 i odds på et hjemmelag uten noe å tape kan vi ikke takke nei til!

Borussia Dortmund - Real Madrid, 2,95 - 3,50 - 2,05. Spillstopp klokken 20.40.

Klikk her for å levere dette spillet.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus