Foto: Kent Skibstad/Scanpix

Duket for Viking

Det går så det suser i Stavanger, mens Fredrikstad stiller redusert. Sjekk tipsene til søndagskupongen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Pangstart for Chelsea
Oddstips 2: Rosenborg jakter gull
Tippetips: Duket for Viking
Premier League: Slik går det 2012/13

Søndagskupongen består av oppgjør fra Tippeligaen og Adeccoligaen. Nederst i artikkelen finner du som vanlig et 96-kroners spilleforslag og et større system til 432 kroner.

Bonuspotten er oppe i 2.400.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

1. Aalesund - Molde
Aalesund er ute av Europa League etter tap 0-1 hjemme for APOEL Nicosia og 1-3 sammenlagt. De gjorde mye riktig i bortekampen og scoret det viktige bortemålet, og de presset på i hjemmekampen og skapte mye der også, men som trener Rekdal sa på forhånd så trengtes det en historisk god innsats for å avansere, og fullt så gode og heldige var ikke AaFK denne gangen. I Tippeligaen ble det tap 0-3 borte for Rosenborg forrige helg, da AaFK fikk til uvanlig lite på Lerkendal. Men på eget gress har AaFK 5-4-0 i Tippeligaen.

Phillips og Ulvestad var ute mot APOEL torsdag. Fra før var Skiri, Myklebust, Orry Larsen og Sellami Honningsvåg ute, mens Sander Post var å se på benken mot APOEL. Jason Morrison og Tremaine Stewart er suspendert for gule kort.

Molde røk ut av Champions League-kvalifiseringen på onsdag. Måten det skjedde på var tung å svelge, for mens man var levnet små sjanser over to kamper mot Basel, tapte man ikke mer enn 0-1 i det første oppgjøret, og man scoret først i returen. På stillingen 1-1 kunne Molde sikret avansement på straffespark i tilleggstiden, men Hoseth brant sjansen. Så nær var Solskjær å ta Molde til play-off og muligens gruppespill i Champions League på første forsøk. Nå venter Heerenveen i Europa League. I Tippeligaen er de fire poeng unna toppen. Formen er grei og de har 3-2-4 på bortebane.

Angan (a) bør være frisk på topp for Molde, for han spilte ikke på onsdag. Hovland (f) sliter med kneet, han spilte bare 26 minutter på onsdag, han skal testes nærmere kampstart. Ekpo og Gatt har også slitt med skader den siste tiden og var ikke med til Basel. Wolf Eikrem (m) returnerer fra suspensjon.

Dette er derbyet på nordvestlandet. Aalesund har ikke tapt en hjemmekamp i ligaen på veldig lenge nå, men Molde vant her i fjor. Molde har vunnet de tre siste innbyrdes mot AaFK. I dag kan det være noen slitne bein her og der, men kampen bli ganske sikkert jevn. Vi har hakket mer tro på bortelaget og markerer UB i kamp 1. Sannsynlig målscorer i dag: Magne Hoseth, Molde.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Lillestrøm - Hønefoss BK
Lillestrøm har brukt lang tid på å komme opp på et stabilt godt nivå denne sesongen, men nå er de der. 3-2-0 på de fem siste har tatt laget opp til 11. plass og gitt en luke ned til bunnstriden. Meget viktig borteseier 1-0 i Sandnes forrige runde. De to sste hjemme har gitt 1-1 mot Molde og 4-2 mot Tromsø. 2-4-3 på eget gress er en statistikk vi tror Lillestrøm forbedrer kraftig i ukene fremover.

Trener Haglund har ikke mange fravær, det er konkurranse om plassene på Åråsen nå. Trolig bare Fredrik Gulbrandsen og Fredrik Stoor som er ute. Bjørn Helge Riise (m) er tilbake fra engelsk fotball, han startet forrige kamp, mens Thorstein Helstad (a) fikk et innhopp etter returen fra fransk fotball. Anders Østli, Espen Søgard og Lasse Staw (k) er også hentet til Åråsen.

Hønefoss har spilt to hjemmekamper på rad. Etter en flott 3-2-seier mot Haugesund ble det 1-1 mot Molde forrige helg. I hver eneste kamp får vi bekreftet hvorfor Hønefoss kjemper på øvre halvdel av tabellen, til tross for dystre spådommer før sesongen. De jobber knallhardt, følger kamp-planene sine og har målfarlige typer som Riku Riski på topp. 7-7-4 totalt for Hønefoss og formen er meget god.

Det er lite skader, men Kevin Larsen (m) er suspendert for tre gule kort.

Lillestrøm er gode nå, så dette blir jevnt. 0-0 eller 1-1 vil ikke overraske oss, men vi tar høyde for en hjemmeseier og garderer HU i kamp 2.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

3. Sogndal - Rosenborg
Sogndal startet sesongen godt, men det har blitt langt mellom seirene den siste tiden. 1-4-5 på de ti siste har tatt laget ned mot nedrykksstrid, det er per i dag to poeng ned til streken. Tap 0-1 hjemme for Odd og 1-2 borte for Molde i de to siste. Ikke bedre enn 2-3-3 totalt på Fosshaugane.

Erik Bakke (m) er suspendert, mes Ulrik Flo returnerer fra suspensjon. Ness og Rudolfsen ute, men Stéphane Diarra Badji er tilbake fra OL-deltagelse for Senegal. Santos (a) som kom fra Djurgården bør også være klar for spill nå.

Rosenborg er videre i Europa League etter at de kjedet oss med 0-0 hjemme mot Servette FC tidligere i uken. De hadde 1-1 å gå på fra bortekampen. Nå venter Legia Warszawa i play-off før et eventuelt gruppespill. I Tippeligaen er de vaksinert mot tap, de har 4-5-0 siden de røk 0-1 for Hønefoss 16. mai. Meget god hjemmekamp mot Aalesund sist, da de vant 3-0. Bortestatistikken lyder 3-5-0 og de mange uavgjortene er grunnen til at det er seks poeng opp til Godset på toppen av tabellen.

Steffen Iversen (a) må trolig stå over igjen, men lite fravær ellers. Jaime Alas (m), Reginiussen (f), Tarik Elyounoussi (a) og Mikkel Diskerud (m) er alle blitt Rosenborg-spillere og kan være aktuelle både fra start og for innhopp her.

Det ble 0-0 i sesongens første møte. I dag kan det hende Rosenborg har noen trøtte bein, men like fullt tror vi de vinner, for Sogndal har ikke marginene med seg lenger. B i kamp 3.

4. Stabæk - Sandnes Ulf
Historien var den samme gamle for Stabæk sist mandag, de hang brukbart med mot Brann og skapte sjanser, men tapte kampen 0-4. Det var deres sjette strake tap og med 2-1-15 totalt og 12 poeng opp til trygg plass, skal det snart undere til om nedrykk skal unngås. Spillerstallen ser ikke ut til å bli styrket i noen særlig grad.

Mikkel Diskerud (m) har ikke spilt for Stabæk denne sesong, og nå er den amerikanske landslagsspilleren solgt til Rosenborg. Ellers er det som vanlig få skader. Jalasto (f) skal være spilleklar nå, men det store spørsmålet er om Sayouba er blitt så bra av kneskaden at han står i mål, eller om Larsen står denne kampen også. Det har vi ikke funnet ut av i skrivende stund. Boli (a) er suspendert, mens Eiriksson (f) er returnerer fra suspensjon.

Sandnes Ulf kjemper i likhet med hjemmelaget for å unngå nedrykk. De ligger på kvalikplassen, 14. plass, i øyeblikket, men med fire strake tap begynner det å så skummelt ut. Vålerenga, Strømsgodset, Viking og Lillestrøm har blitt for sterke i de fire siste. 2-2-4 på bortebane er ikke så ille.

En gang så målfarlige Marius Helle (a) har meldt overgang fra Bryne til Sandnes Ulf. Han er spilleklar i dag. Aanestad returnerer fra suspensjon. Derimot er Bo Andersen (k) ikke med, og neppe Ulland Andersen og Frejd heller, og ikke langtidsskadde Westlye og Raskaj. Det betyr Falch i mål, og det er like greit for han er god, og ellers likt lag som sist + Aanestad og Helle.

Vi tror ikke Stabæk vinner bare fordi det er en annen nedrykkskandidat som kommer på besøk. Sandnes Ulf har vært bedre på bortebane enn for eksempel Brann, som vant 4-0 her på mandag. Sandnes Ulf vant det omvendte oppgjøret 2-1, og setter ikke Stabæk sjansene sine, taper de denne også. Scorer derimot Stabæk først, kan alt skje. HB i kamp 4.

5. Tromsø - Strømsgodset
Tromsø overrasket oss da de slo til med borteseier i Donetsk i Europa League torsdag. Nå er de videre og møter FK Partizan i Europa League play-off. Serberne er utenfor sesong og har spilt et par svake kamper i det siste, så dette ser på papiret ut som en overkommelig motstander. I Tippeligaen har Tromsø falt litt av lasset og er nede på en 9. plass. 0-3-2 på de fem siste er usedvanlig svakt for et lag av Tromsøs kaliber, og det er tydelig at det koster krefter å spille Europa League. Hjemme på Alfheim er statistikken imidlertid klar, Tromsø er ubeseirede med 6-3-0.

Remi Johansen (m) var med til Donetsk, men ble skadet under oppvarming og mister antagelig dagens kamp. Nystrøm (m) har vært ute en stund, og kan måtte stå over igjen.

Godset topper tabellen, men Molde og ikke minst Rosenborg nærmer seg nedenfra. Denne sesongen er Strømsgodset gode på bortebane også, men de to siste reisene har ikke gitt mer enn 1-1 på Hønefoss og et litt ufortjent tap 1-2 mot Odd. 4-2-3 borte totalt og formen må sies å være god.

Lagkaptein Aas (f) og reservekeeper Cramer er ute med skader. Dette er troppen:

Adam Larsen Kwarasey, Borger Thomas, Mounir Hamoud, Razak Nuhu, Bismark Adjei Boateng (Nana), Lars Sætra, Kim André Madsen, Enock Kwakwa, Lars Christopher Vilsvik, Anders Ågnes Konradsen, Martin Rønning Ovenstad, Stefan Johansen, Lars Iver Strand, Dio, Øyvind Storflor, Peter Kovacs, Muhamed Keita, Ola Kamara.

Tromsø virker slitne nå, men de vant i Donetsk og de har ennå ikke tapt på Alfheim. Fra å tenke UB har vi tenkt oss mer usikre, da Godset ikke har imponert i de siste borte, og markeringen blir derfor HUB i kamp 5, da det ser rimelig greit ut herfra og ned kupongen.

6. Viking - Fredrikstad
Viking ser ut til å ha funnet løsningen under nye trener Jonevret. De topper formtabellen med 4-1-0. Der ballen gikk stang ut på vårparten, går den nå stang inn og Viking er oppe på 7. plass. Meget effektiv 4-1-seier borte mot Odd forrige runde. Optimismen råder og med seier i kveld får man heng på tabelltoppen og plasser som kan gi mulighet til spill i Europa. 5-0-3 på eget gress, men full pott under Jonevret.

Makhtar Thioune (m) er spilleklar etter overgangen fra Molde. Ingelsten (a) sto over sist og kan være ute igjen.

Fredrikstad tok en meget viktig 2-0-hjemmeseier mot Tromsø forrige runde. Tarik og nykommer Srekovic scoret. Dette kom etter fire strake nederlag og tabellsituasjonen ser skummel ut. Med 15 poeng er Fredrikstad på nedrykk, og det er to poeng opp til Sandnes Ulf på kvalikplassen. Svake 1-2-6 på bortebane.

Etzaz Hussain og Tarik Elyounoussi (a) er solgt, to av lagets store profiler, og Alex Valencia og Kevin Dure er ute med skader, og Thomas Holm og Andreas Landgren er suspendert for gule kort i dag. Nå hviler det plutselig mye offensivt ansvar på nykommerne Srekovic og Tripic.

Her peker det meste i retning av hjemmeseier. Det er lenge siden Viking var så klare favoritter som de er i dag, men vi tror de takler det i stor stil. H i kamp 6.

7. Alta - Bryne
To lag som har skufet seg selv og fansen denne sesongen møtes her. Verst stilt er Alta, som sliter med nærmest permanente skadefravær og ikke har vunnet på de 12 siste spilte. 0-2-3 på de fem siste, og fem scorede mål. Ett av dem kom på Høddvoll forrige runde, der Alta klarte 1-1 etter å ha spilt 11 mot 10 nesten hele kampen. Men det var først mot slutten at Alta fikk til noe, og da hadde ti mann fra Hødd allerede scoret én gang og vært farlig frempå flere ganger. Finnmarkingene ligger nest sist med 10 poeng og her må det snart skje noe, dersom nedrykk skal unngås. I øyeblikket har vi ikke trua på Alta, dessverre, men dagens motstander er meget svak og har gjort det til en vane å gjøre det vanskelig for seg selv, så her bør det være muligheter.

Trener Rune Berger har flere langtidsskadde spillere, men få nye skader, så vidt vi kan se. Det jobbes med å hente inn tre ny spillere, og to finner skal være på trening i Alta for tiden.

Bryne var opp og ned forrige sesong, mens de denne gangen har skuffet og ikke fått hevet spillet til de samme høyder. De vant fortjent 2-1 hjemme mot Notodden forrige runde, men seieren satt langt inne. Tidvis grusomt forsvarsspill. Bryne har 2-2-3 på bortebane og formen viser 2-0-3 fem siste. Jærbuene lever småfarlig, tre poeng over streken.

Sabri Khattab fra Kvik Halden er hentet inn som erstatter for Marius Helle (a), som har signert for Sandnes Ulf. Han kan få debutten i Finnmarkshallen. Diogo Fernandes, Tommy Eide Møster og Kim Robert Nyborg er ikke med nordover.

Det har gått i H og U mellom disse de fem siste sesongene, og vi tror Alta skal ha brukbare sjanser. Uavgjort hadde vært typisk og føyd seg fint inn i resultatrekken til Alta, men vi tar høyde for en sjelden hjemmeseier i hallen, da Bryne normalt skuffer mest når man tror de har brukbare sjanser. HU i kamp 7.

8. Bodø/Glimt - Bærum
Glimt spilte uavgjort for fjerde gang på rad da det ble 1-1 på Strømmen forrige runde. Formen viser 0-4-1 på de fem siste, og for et lag som har målsetting om opprykk, er dette for svakt. Habile 4-3-1 hjemme på Aspmyra, men de tre siste her har endt med 0-3 for Ranheim, 1-1 mot Kongsvinger og 1-1 mot Mjøndalen. Dette ligner en ubeleilig formsvikt. I dag kommer kampen man er nødt til å vinne, her er det budsjettert 3 poeng.

Jim Johansen (a) er som vanlig klar for et innhopp, ikke en hel kamp, leser vi i Avisa Nordland. Ingen rapporter om nye skader i laget. Viljar Nordberg og Erlend Robertsen var tilbake sist. Sane (m) er suspendert igjen.

Bærum ligger sist med 2-2-12 totalt. Nedrykket ser uungåelig ut, og årsaken finner man ved å kikke på målforskjellen: 27-41. Bærum scorer mange mål, de har ledet kamper ved en rekke anledninger, men baklengsmålene renner så til de grader inn etter pause. Etter seirene over Notodden og Strømmen er de tre siste tapt, senest 2-4 hjemme mot Sarpsborg. Etter 2-2 til pause tapte Bærum nok en gang det som blir beskrevet som en underholdende kamp med mye offensiv fotball. Det er gøy å være en fargeklatt i Adeccoligaen, men ikke gøy å ligge sist.

Skadeproblemene er ikke over i Bærum, der Thomas Finstad, Marius Lundemo og toppscorer Rozhat Shaswari ikke blir med flyet nordover. Magnus Ask Mikkelsen er med, men det er usikkert om han er klar for spill.

Sesongens omvendte oppgjør var av den underholdende sorten og det endte 3-3 etter en real sluttspurt fra Bærum. I dag kommer vi ikke utenom hjemmeseieren. Bærum kan fint score ett eller to mål på Aspmyra også, men de har etablert en tradisjon for å ikke stå løpet ut. H i kamp 8.

9. Kongsvinger - Hødd
Kongsvinger har lagt nedrykksmaset bak seg og ser oppover på tabellen etter 1-1 i Bodø, 1-0 over Ull/Kisa og hele 5-0 borte mot HamKam i de tre siste. På Hamar lå Kongsvinger lavt, det var faktisk HamKam som styrte kampen, men trener Norlies innstrukser om å ta kontringer viste seg å være lurt og ga tre scoringer. Dessuten skrudde Fazlagic to cornere i mål i løpet av to minutter, og da var løpet kjørt og HamKams keeper helt satt ut. Et underlig resultat, men veldig bra jobbet av KIL uansett. 4-0-3 på hjemmebane.

Andreas Moen (a) venter på å bli far og fødselen er over termin, men i skrivende stund kan det se ut som Moen blir sittende på fødestua en stund til. Eventuell erstatter blir enten Petter Tiller Larsen eller Patrick Hansen. Lagets mest målfarlige, Olav Tuelo Johannesen (a), er suspendert og erstatter blir enten Lester Blanco eller Magnus Solum. Troppen:

Elias Valderhaug, Kim Deinoff, Marius Piereau, Samir Fazlagic, Arnar Førsund, Gøran Wigum, Kai Olav Ryen, Morten Hæstad, Aleksander Melgalvis, Christian Aas, Petter Tiller Larsen, Henry Joseph Shindika, Patrick Hansen, Magnus Myklebust, Magnus Solum, Andreas Moen, Léster Blanco, Mats Skårdal og Enver Sjøli kjemper om den siste plassen.

Hødd kryper oppover tabellen, men ikke mer enn at de stadig ligger på nedrykk. 1-3-1 på de fem siste, senest 1-1 hjemme mot Alta. Hødd ble tidlig redusert til 10 mann, men tok likevel ledelsen og holdt den til det gjensto få minutter. Forrige reise endte med tap 0-1 i Sandefjord, og det er Hødds eneste tap på de åtte siste rundene. Hødd har hevet seg og nå spiller de jevnt med alle.

Nyland (k) fikk rødt kort sist og er suspendert. Urke erstattet ham sist og hadde vært en naturlig erstatter i dag også, men han har slitt med sykdom og blir han ikke friskere starter 16-åringen Alme i mål. Ellers forteller klubben: "Erik Sandal har også slitt med sjukdom, og er særs usikker med tanke på Kongsvinger-kampen. Bendik Torset er skada i hælen og Kazeem er også fortsatt uaktuell grunna skade. Fredrik Aursnes har også vore ute denne veka grunna sjukdom, men trente med laget torsdag."

Kongsvinger ser sterke ut for tiden og trener Nordlie har gjort mye riktig i kampplanene og gjort det vanskelig for de forskjellige motstanderne. Hødd stiller svekket på Gjemselund og vi tror ikke det holder. H i kamp 9.

10. Notodden - HamKam
Notodden tapte borte mot Bryne forrige helg, men tok poeng i tre på rad før det. 2-2 mot både Hødd og Mjøndalen og 4-1 hjemme mot Alta ga viktige poeng i kampen for å overleve. Med 4-2-10 totalt ligger Notodden på nedrykk og kan fort trenge hjelp i form av en kollaps hos Bryne, Tromsdalen eller Hødd for å berge plassen. Men det sikreste er å ta poengene selv, og hjemme i Notodden har telemarkingene brukbare 4-1-3 totalt.

Nye spillere hos NFK er Andrae Junior Campbell , Anders Hegaard Larsen og Marius Hagen. Ut av stallen går Erlend Kasin, Christian Aarbogh Bjerke og Bardh Shala. Sistnevnte var på lån fra Godset. I dag er Tarjei Dale og Klas Tømmer Ufs ute med skader, mens Håvard Kleven er suspendert. Dette er troppen:

Anders Larsen, Nuno Marques, Tor Omar Sande, Lars Lien, Steffen Jenssen, Kristian Jahr, Andrae Campbell, Borgar Velta, Jan Tore Amundsen, Paal Christian Alsaker, Andreas Granerud, Øystein Aksnes, Martin Holmen, Erlend Helgerud, Alexander Nynes, Erik Sergio Skogen.

HamKam hadde mye ball hjemme mot Kongsvinger forrige helg, men når de likevel taper 0-5 sier det seg selv at taktikken slo feil og marginene var imot. Etter storspill og fire strake seire mot Alta, TUIL, Ull/Kisa og Bryne, har HamKam røket 1-4 for Sarpsborg og 0-5 for KIL. Vinden har vendt, som svenskene sier, og det er ikke helt enkelt å finne konkrete bevis for hvorfor man går fra 7-2 mot TUIL til å tape 0-5 mot KIL. Men slik er fotballen, og nå handler det om å finne tilbake til rytmen og spillet som ga så mange poeng etter sommeren. 4-1-3 på bortebane er bra.

Rønningen (k) var på vei tilbake fra skade, men ble skadet på nytt under trening forleden. Det ser ut som leiesoldaten Gary Hogan, som nå har bundet seg til klubben ut sesongen, og Dyre Ekeberg Scherve blir det faste keeperparet ut sesongen. Ørjan Berg Hansen sto over sist, men skal være tilbake her.

Vi tror mest på hjemmelaget, som trenger poengene desperat og er gode på eget gress. HamKam har mistet piffen, selv om man ikke ser det så tydelig på spillet, bare resultatene. Vi slenger likevel på en borte-gardering på HamKams uberegnelighet. HB i kamp 10.

11. Ranheim - Tromsdalen
Det er tøffe dager på Ranheim, med lite penger i kassa og usikkerhet rundt fremtiden. Men laget er godt, det er det ingen tvil om, og det ble 2-2 borte mot ligaleder Start forrige helg, etter at Robert Stene utliknet på straffe tre minutter på overtid. Ranheim er blitt laget som tar fra de rike og gir til de fattige, hvis man kan si det slik. 2-2-1 på de fem siste inkluderer tap 1-2 hjemme for Mjøndalen, 2-2 borte mot Start og overkjøring 3-0 av Glimt i Bodø. Ranheim har 3-3-1 på hjemmebane.

Are Tronseth (f) returnerer fra suspensjon her, og da skal Ranheim være fulltallige. Dette er troppen:

Barli, Muller, Kråkmo, Tronseth, Moe, Malmo, Løkberg, Åsen, Stilson, Reginussen, Bye, Stene, Krogstad, Emeh, Sørli, Foosnæs, Lund.

TUIL sliter stort for tiden. 0-1-4 på de fem siste og en horribel målscore på 3-17 på disse fem har tatt klubben fra nord skummelt nærme nedrykk. De hadde en god periode i mai og juni, men nå har vi sett 0-3 for Sandefjord og 0-5 for Strømmen i de to siste. Fravær i en tynn tropp har mye av skylden. 2-1-5 på bortebane er ikke all verden.

Tidligere TUIL-spiller Mohammed Ahamed, også kjent som Mo, er tilbake i Dalen etter en tid hos Tromsø. Reidar Waage og Eirik Bertheussen var tilbake fra skader forrige helg. Lars Gunnar Johnsen returnerer fra suspensjon. Da ser det slett ikke så ille ut med TUIL-troppen, men Talberg (f) er suspendert.

Ranheim har fart og presisjon som få andre i ligaen, og etter en sterk uavgjort i Kristiansand skal de ha kapasistet til å vinne denne gangen. H i kamp 11.

12. Sarpsborg 08 - Strømmen
Formduppen til sarpingene ser ut til å være over. Etter fem strake uten seier, har det blitt 4-1 mot HamKam og 4-2 mot Bærum i de to siste. Mye fint spill, ikke minst offensivt, der Sarpsborg er helt i toppen av ligaen med sine 32 scoringer. Opprykk er ett usselt poeng unna, og Sarpsborg har 3-4-1 på hjemmebane.

Trener Roar Johansen sier i et intervju på klubbens nettside at så godt som alle er skadefrie, dog ikke Alvaro Baigorri, og at det er mange muligheter i dag. Dette er troppen:

Haraldur Björnsson, Frode Larsen, Claes Jørgensen, Berat Jusufi, Ole Heieren Hansen, Kjetil Berge, Christian Brink, Stanley Ihugba, Mathias Engebretsen, Michael Røn, Erik Jonvik, Tom Erik Breive, Morten Giæver, Mohamed Elyounoussi, Glenn Roberts, Martin Wiig, Nicolay Solberg, Øyvind Hoås.

Det går lang tid mellom hver gang Strømmen taper, de har 4-4-2 på de ti siste, men de ligger ikke høyere enn midten likevel. Nå har de spilt to hjemmekamper på rad, 1-1 mot Glimt og 5-0 over Tromsdalen. Forrige bortekamp ga 1-1 i lokalderbyet mot Ull/Kisa, mens forrige langtur ga seier 3-2 i Finnmarkshallen. Dette ser bra ut, ikke ekstremt spennende kanskje, men Strømmen henger med og vi husker hvor gode de var en periode på høsten i fjor. 2-2-3 på bortebane.

Amundsen (f) måtte ut etter bare et kvarter sist, men vi finner ingenting som tyder på at han er ute nå. Kim Andre Brandtzæg (m) er hentet inn fra Byåsen. Antagelig få endringer hos bortelaget.

Sarpsborg har begynt å score mål igjen, og da er det får som slår dem på Stadion. Vi tror dette er en hjemmeseier. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Søndag, frist: 12.08.2012 17:55
1. Aalesund - Molde U B
2. Lillestrøm - Hønefoss BK H U
3. Sogndal - Rosenborg B
4. Stabæk - Sandnes Ulf H B
5. Tromsø - Strømsgodset H U B
6. Viking - Fredrikstad H
7. Alta - Bryne H U
8. Bodø/Glimt - Bærum H
9. Kongsvinger - Hødd H
10. Notodden - HamKam H B
11. Ranheim - Tromsdalen H
12. Sarpsborg 08 - Strømmen H

-

432-rekker:

Tipping Søndag, frist: 12.08.2012 17:55
1. Aalesund - Molde U B
2. Lillestrøm - Hønefoss BK H U
3. Sogndal - Rosenborg B
4. Stabæk - Sandnes Ulf H U B
5. Tromsø - Strømsgodset H U B
6. Viking - Fredrikstad H
7. Alta - Bryne H U B
8. Bodø/Glimt - Bærum H
9. Kongsvinger - Hødd H
10. Notodden - HamKam H B
11. Ranheim - Tromsdalen H
12. Sarpsborg 08 - Strømmen H U

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør