David Flitcroft er manager for Mansfield som tar seg opp på direkte opprykksplass dersom de tar poeng i kveldens hjemmekamp mot serieleder Lincoln i League Two.
David Flitcroft er manager for Mansfield som tar seg opp på direkte opprykksplass dersom de tar poeng i kveldens hjemmekamp mot serieleder Lincoln i League Two. Foto: Jon Super (AP)

Durabelig opprykksfight i League Two

Det er toppkamp mellom Mansfield og Lincoln i League Two i kveld. Begge lagene vil trolig være fornøyd med ett poeng.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel England: Durabelig opprykksfight i League Two
Oddssingel Spania:
Malaga på opprykksjakt
Målscorerspill NHL:
Poengkongen leverer igjen
V65 Leangen
: Seiersmaskinen svikter ikke på Leangen
V64 Färjestad: V64-jackpot med norske sjanser

Vi er på vei inn i en landslagspause og det bærer naturlig nok mandagens langoddsprogram preg av. Det er lite fotball på menyen og ingen kamper i toppdivisjonene rundt omkring i Europa. En kamp fra 2. bundesliga, en kamp fra Segunda i Spania, en kamp fra Ligue 2 og en meget viktig kamp i opprykksstriden fra League Two er stort sett beholdningen. I tillegg er det viktige kamper i svensk ishockey både fra SHL og Hockeyallsvenskan om retten til sluttspill og opprykkskvalifisering. Natt til tirsdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Mansfield - Lincoln U 3,05 (spillestopp kl 20.40)

League Two der det i øyeblikket ser ut til å være fire lag som kjemper om de tre direkte opprykksplassene til League One.

Mansfield ligger dårligst an av disse siden de er på 4. plass med sine 65 poeng. Men de har en kamp tilgode på alle tre lagene over seg og de har kun ett poeng opp til Milton Keynes Downs på 3. plass. De har i tillegg bedre målforskjell enn Downs, så ett poeng i kveld vil sørge for at Mansfield tar seg opp på direkte opprykksplass. Hele 40 av de 66 poengen er tatt hjemme på One Call Stadium (12-4-2). Det er prestasjonene på bortebane som holder Mansfield unna den absolutte teten. 5-10-4 betyr at mansfield har den svakeste poengfangsten av topp fire-lagene på bortebane. Faktisk har laget kun tatt to poeng på de fem siste bortekampene, mens de står med fem strake hjemmeseire.  Med mannskapet ser det bra ut foran kveldens toppkamp og manager  David Flitcroft har ingen nye skader eller karantener, bortsett fra at forsvarsspilleren Ryan Sweeney trolig er ute i kveld også.

Serieleder Lincoln har sanket 75 poeng og selv med tap i kveld, vil avstanden ned til 4. plassen være på ni poeng, når det gjenstår åtte serierunder. Således er det mye som må gå galt om ikke Lincoln skal fikse direkte opprykk. De står uten tap på sine ti siste seriekamper (5-5-0) og har kun tapt tre bortekamper denne sesongen (10-5-3).  Veteranen Jason Shackell må testes nærmere kampstart, ellers skal det ikke være nevneverdige problemer for serielederen.

Det endte 1-1 i tilsvarende oppgjør på One Call Stadium forrige sesong og uavgjortfaren er høy også i kveld. Mansfield tar seg opp på direkte opprykksplass med ett poeng, mens serieleder Lincoln garantert vil være meget fornøyd med ett poeng. 3,05 er fin odds på uavgjort og spilles.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør