Branns tidigere keeper Piotr Leciejewski sliter benken i Lubin.
Branns tidigere keeper Piotr Leciejewski sliter benken i Lubin. Foto: Pernille Nielsen (NTB scanpix)

Eks-Brann-keeperen og Lubin sliter i motgang

Vi satser på en mandagsdobbel til over tre ganger pengene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel Championship: Bruce ryker i lokaloppgjøret
Oddsdobbel 1: Eks-Brann-keeper sliter i polske Lubin
Oddsdobbel 2: Ellevill dobbel til over 12 i odds
V65 Leangen
: Amanda rir Nettavisens V65-banker
V64 Østersund: Mattis Djuse fikser V64-suksess
VM skiskyting
: Her er programmet

Det definitive høydepunktet på mandagens langoddsprogram er byderbyet i Championship mellom Sheffield United og Sheffield Wednesday. I tillegg spilles det interessante kamper i den danske Superligaen, i spansk La Liga og i tysk 2. Bundesliga. Natt til tirsdag spilles det tre kamper i den argentinske Superligaen og to kamper fra NHL.

NB! Onsdag er det ca 199 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Hamburger SV - Greuther Fürth H 1,42 (spillestopp kl 20.25)
Etter tre tap på de seks siste kampene er Hamburger SV under press. De trenger tre poeng i mandagens kamp for å holde følge med FC Köln som topper tabellen.

Hamburger SV ligger på tredjeplass i 2. Bundesliga før mandagens kamp, men det er kun målforskjellen som skiller dem fra Union Berlin på annenplassen.

Sist heg tapte de overraskene 1-2 mot Jahn Regensburg, men nå har de hatt en he uke til å forberede seg til kampen mot Greuther Fürth som igger på nedre havde av tabellen.

Hamburger SV har slitt på bortebane de siste ukene. Laget har bare tatt ett poeng på de fire siste kampene på fremmed gress. På hjemmebane har det gått bedre. De har vunnet de tre siste hjemmekampene sine, og er ubeseiret i de seks siste foran egne fans.

De har også holdt nullen i fem av de siste syv hjemmekampene. Det er en sterk statistikk.

De har en brukbar statistikk mot mandagens motstander. Vertene er ubeseiret i de siste seks kampene mot Greuther Fürth, men de har bare vunnet to. Det omvendte møtet endte 0-0 i høst.

Gjestene ligger på nedre halvdel av tabellen, men de har vist bra takter i det siste. De slo bunnaget Duisburg og har spit uavgjort mot Holstein Kiel og Heidenheim.

Greuther Fürth er best på hjemmebane. På bortebane står de uten seier i de syv siste kampene, hvorav fire er tapt. Ikke bare er de svake på bortebane, men målene renner også inn. De har sluppet inn to må eller mer i syv av de åtte siste bortekampene.

Selv om de har vist fremgang i de siste kampene, så tror jeg de taper mandagens kamp mot Hamburger SV. Vertene rykket ned fra Bundesliga før denne sesongen, og de har ambisjoner om å gå rett opp igjen. Skal de klare det, så bør de vinne kamper som denne.

Hamburger SV har også en god statistikk på hjemmebane de siste månedene, mens gjestene har vært elendige på bortebane Det går ikke an å satse på noe annet enn H i denne matchen. Oddsen er 1,42. Det er selvsagt altfor lavt til å brukes som singelspil, men vi bruker den i en dobbel.

Zaglebie Lubin - Lechia Gdansk B 2,40 (spillestopp kl 17.55)

Den polske toppserien deles etter 30 serierunder. Zaglebie Lubin ligger på nedre havdel av tabellen etter 23 spilte kamper, men de har kun seks poeng opp til Korona Kielce.

Den tidligere Brann-keeperen Piotr Leciejewski er benkevarmer i Lubin. Leciejewski har kun fått ett innhopp på 20 minutter denne sesongen, og i løpet av de 20 minuttene slapp han inn to mål og ubin tapte 1-2 mot Cracovia Kraków.

Den tidligere Sogndal- og Brann-kepeeren har sittet på benken i 16 kamper denne sesongen.

Lubin viser elendig form på hjemmebane. De har kun vunnet én av de siste syv hjemmekampene sine. Seieren kom i forrige serierunde mot Miedz Legnica som igger bak dem på tabellen. I den kampen var ikke Piotr Leciejewski en gang med i troppen.

Nå venter en tøff oppgave mot serieleder Lechia Gdansk. Gjestene er ubeseiret i de seks siste kampene mot andagens motstander. Fasiten viser tre seire og tre uavgjorte.

Serielederen liker seg tydigvis også i Lubin De har nemlig kun tapt én av de siste syv kampene der, hvorav fem er vunnet.

Lechia Gdansk ligger fire poeng foran Legia før mandagens kamp, men de kan øke avstanden til syv poeng med seier. echia er ubeseiret i de fem siste bortekampene. De står med tre uavgjorte og to seire. Jeg tror de har gode muligheter til å ta tre poeng mot Piotr Leciejewski & Co. Lubin har vært svake på hjemmebane. Oddsen på borteseier er finfine 2,40. Denne brukes i en spennende dobbel.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør