Foto: SRDJAN SUKI (EPA)

EM på midtukekupongen

Vi går selvsagt for 12 rette på EMs første dag. Her er fredagens tippetips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Tipping: EM på midtukekupongen
Oddstips 1: Drømmestart for Polen
Oddstips 2 (langtidsspill): Zlatan bedre enn Bendtner
Oddstips 3 (langtidsspill): Danskene får det tungt
V65 Biri fredag: Høitomt får tillit

V75 Bergen lørdag: Gedigne penger å spille om fortsatt

Norsk Tipping har holdt igjen midtukekupongen til i dag fredag, noe som gjør at vi får med oss de to første kampene i EM 2012. De ti neste oppgjørene tar oss på en liten rundreise gjennom seks av våre 3. divisjonsavdelinger. For oss som er glad i 3. divisjon er dette en meget spennende kupong, og med EM på toppen blir dette en av de beste midtukekupongene på lenge.

Bonuspotten er oppe i 2.650.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Polen - Hellas
EM gruppe A. Gruppen består av Polen, den ene vertsnasjonen, Hellas, Russland og Tsjekkia. Russland og Polen er bookmakernes favoritter til å bli de to som går videre fra gruppespillet, en oppfatning vi deler, men denne gruppen er åpen, her kan alt skje. Dette er også den blekeste og minst spennende gruppen for mange, sett med norske øyne hvertfall, men det kan fort være her vi får noen av de beste og mest spennende kampene innledningsvis.

Polen var automatsik kvalifisert som vertsnasjon, og har spilt privatkamper de to siste årene. Ser vi på lagets resultater i 2012 finner vi 0-0 mot Portugal, samt tre seire: 1-0 mot Latvia, 1-0 mot Slovakia og 4-0 mot Andorra. Dette er solid og kanskje en smule kjedelig, men du verden så gode Polen er til å holde nullen. Hvis vi skal gjette litt rundt hvem trener Smuda stiller med i dag, regner vi med å se Arsenal-keeperen Szczesny, Dortmunds Piszczek i forsvar, Bordeauxs Obraniak på midten sammen med Blaszczykowski (Dortmund) og på topp er Lewandowski (Dortmund) et ganske klart førstevalg. Det sies om Polen at spillerne fra de tyske seriemesterne Borussia Dortmund er mye av limet i laget, og hvis Lewandowski og de andre leverer varene, har vi ingen problemer med å se Polen komme til kvartfinale, kanskje semifinale. Du kan lese mer om Polen (og Hellas) her.

Hellas viste en hel fotballverden at kynisme og defensiv styrke kan være oppskriften på suksess da de vant EM i Portugal i 2004. De var med i sluttspillet i 2008 også, men da tapte de alle kampene. Nå er de her igjen, etter at de vant kvalifiseringsgruppe F med 7-3-0 på ti kamper, to poeng foran Kroatia. Hellas lager få mål, og slipper inn enda færre. På topp har de størst forventninger til Gekas, som har 21 mål på 58 landskamper, mens Celtics Samaras og Salpigidis fra PAOK er alternativer. José Holebas, venstrebacken til Olympiakos, svarte dette da han ble spurt om hva Hellas kan få til i EM: "Man skal aldri si aldri. Vi så hva som skjedde i Champions League. Alle trodde det skulle bli Barcelona og Real Madrid i finalen. Med laginnsats og hard jobbing er alt mulig." Han har et poeng. Skal Hellas videre fra denne gruppen, blir det på knallhard defensiv jobbing og laginnsats.

Høyreback Torossidis trente adskilt fra resten av troppen her forleden, men det medisinske apparatet er sikre på at han blir friskmeldt til kveldens kamp.

Kampen spilles på Nasjonalstadion i Warsawa, og det er liten tvil om at Polen vil dra nytte av denne hjemmebanefordelen. På nøytral bane hadde vi kunnet se for oss 0-0 eller 1-1, nå tror vi mest på en knepen, polsk seier. Vi forventer mer nerver og forsiktighet enn underholdning i denne premieren. 1-0 og H i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Russland - Tsjekkia
EM gruppe A. Russland blir favoritter til å vinne gruppen. De fikk en fin generalprøve da de slo Italia 3-0 i privatkamp 1. juni. Dette kom etter 0-0 mot Litauen noen dager før. I kvalifiseringsspillet vant de gruppe B, to poeng foran Irland. I denne gruppen åpnet russerne med tap 0-1 hjemme for Slovakia, men klarte 7-2-0 på de ni neste kampene.

Trener Dick Advocaat kan stille med en av verdens beste målvakter, Akinfeev fra CSKA Moskva. Ellers har han et lag som er solid i alle lagdeler og der bare noen få spiller utenfor Russland til daglig. De fleste kommer fra de sterke russiske lagene som Zenit St. Petersburg, Lokomotiv Moskva, CSKA Moskva, Dinamo Moskva, Anzhi og Rubin Kazan. På topp er alternativene Pavlyuchenko (Lokomotiv), Pogrebnyak (Fulham), Kerzhakov (Zenit) og Arshavin (Zenit).

Tsjekkia kvalifiserte seg som nummer 2 bak Spania i gruppe I. 4-1-3 totalt sikret dem 2. plassen foran Skottland. Tsjekkia måtte gjennom en ekstra kvalik mot en annen gruppetoer, Montenegro, som de slo 1-0 og 2-0. I sin siste treningskamp røk tsjekkerne 1-2 for Ungarn. Vi tar med den ene oppstillingen til Tsjekkia mot Montenegro, da den ikke er så langt unna det vi forventer i kveld:

Cech, Selassie, Kadlec, Hubnik, Sivok, Rezek, Rosicky, Plasil, Pilar, Jiracek, Pekhardt.
Benyttede reserver: Baros, Kolar og Pospech.

Dette er ikke noe dårlig lag. Cech er en av verdens beste målvakter, meget rutinert og en ekte Champions League-vinner for Chelsea. Andre favorittspillere hos oss er Rosicky (Arsenal) som har slitt litt med skader denne sesongen, Plasil (Bordeaux), Pilar (Hradec Kralove), Kolar (Sparta Praha) og Pekhardt (Nürnberg). Hübschman (Shakthar Donetsk) på midtbanen må også nevnes. Milan Baros (a) er blitt 30 år og et par kilo tyngre, men leverer lissepasninger av en annen verden og en scoring i ny og ne. 48 mål på 93 kamper for Galatasaray og 41 mål på 88 kamper for Tsjekkia forteller om en fantastisk karriere, som snart er over. Baros kan bli en offensiv joker som kommer innpå i 2. omgang, dog er det hele noe usikkert, for han har trøblet med en skade inn mot mesterskapet.

Kampen spilles i Wroclaw. Vi holder Russland som det sterkeste laget, men øyner muligheten for en litt nølende forestilling der begge lag fokuserer på å unngå tap. HU i kamp 2.

3. Bøler - Frognerparken
Fra Peter Chec til Grim Sjøstedt, målvakt hos Bøler i 3. divisjon avdeling 2. Dette er en fremskyndet kamp fra runde 14. Bøler vant 3-2 hjemme på Haraløkka mot Fjellhamar sist lørdag. Seieren var fortjent, men man var nær ved å ødelegge for seg selv da man slapp inn to unødvendige mål i den sterke vinden, forteller kampreferatet. Men poengene endte hos Bøler, som nå har 4-1-4 totalt og ligger på en grei 6. plass. Hjemme har de slåt Spa/Bra 4-1, tapt 0-3 for Lillestrøm 2, slått Jevnaker 3-2, tapt 2-8 for Hønefoss 2 og nå sist altså slått Fjellhamar 3-2. Seier over Jevnaker er sterkt, de har bare dette ene tapet på sine hittil åtte spilte.

Hønefoss stilte med Tippeligaspillerne Sigurdsson, Stubhaug, Dahl, R. Riski, Olsen, Beugre, de Vita Jensen, samt tidligere Tippeligaspillere Smedrud og Johansen mot Bøler, etter å ha stilt rene juniorlag mot andre. Urettferdigheten i dette kan ikke få nok oppmerksomhet og må snart settes en stopper for av forbundet. Vil Hønefoss 2 rykke opp til Oddsen-Ligaen? Det er ikke sikkert, da blir de jo nødt til å bruke tid og penger på å reise land og strand rundt. Kanskje like greit å stille med hvem de vil på lokalt nivå. Dette er Unfair Play med fotballforbundets viten og vilje.

Med skader og fravær på Opsahl, Granan, Lied, Arnesen, Bekken, Engelsen Berg, Brakstad og Orban ble det en tøff jobb med å sette sammen ett nytt lag til kampen mot Fjellhamar, forteller klubben på sin nettside. Sist nytt fra klubben er: Troppen til kampen tas ikke ut før etter torsdagens trening, 7. juni kl. 18.15. Men det ser ut til at flere spillere melder seg klar til kamp av de som var ute til kampen mot Fjellhamar sist lørdag.

Frognerparken topper avdelingen etter imponerende 4-0-0 og en målscore på 21-3 på bortebane og 2-1-1 på hjemmebane. Hjemmekampene sine har de spilt litt hist og pist, to kamper på Årvoll og to på Linderud. Forrige runde tapte de 2-3 på Årvoll kunstgress for Sparta/Bragerøen fra Drammen. Et overraskende svakt resultat utfra det lagene har vist hittil og det vi så av Spa/Bra i fjor, som tidvis var labert. Frognerparken så slitne ut og brant straffesparket som kunne gitt 3-3.

Even Iversen og Marius Korshavn er tilbake fra skade, melder klubben, venstreback Jan I Rygh er på vei tilbake og blir muligens klar. Sannsynlige fravær er Haugland som har vært ute i to måneder, Lervik (m) som ble skadet mot Ull/Kisa2 og Loko som er syk. Bjørklund og Mikkelsen er på vei tilbake og spilte for B-laget i 6. divisjon, og kan dermed friskmeldes og muligens være aktuelle. Trener Jonny Hanssen skal være tilbake fra ferie.

Lagene har allerede møttes i sesongens omvendte oppgjør i første spillerunde, som endte med 3-2 til Frognerparken på Linderud.

Her kunne vi gjerne helgardert, men sjansen for uavgjort minker jo lenger ned i divisjonene man kommer, og vi markerer HB i kamp 3.

4. Drammen FK - Ullern
3. divisjon avdeling 3. Drammen FK kommer fra to strake tap, 1-4 mot Modum og 0-2 for Mjøndalen 2. De har også tapt for avdelingsleder Lyn, men ellers tatt poeng i resten av kampene. 3-3-3 totalt gir 7. plass. Borte mot Modum sist ledet man, men fikk to kjappe baklengs rett etter pause, og da ga man litt opp, ifølge kamprapporten. Trener Øystein Garborg var skuffet over innsatsen utover i 2. omgang.

"Vi hadde 6 mann ute til kampen mot Modum, flere er på vei tilbake. Det kan bli store endringer på laget vi sender ut på mot Ullern. Gutta får vise seg frem i treningsuken og bevise for trenerteamet at de vil starte", oppsummeres det på klubbens nettside. "To juniorer fikk sin debut mot Modum, Ola og Abdi. Dette er to talenter som har spilt bra på juniorlaget og gjør en fin jobb når de kommer inn."

Ullern åpnet med tre strake seire og null baklengs etter 1-0 mot Raufoss 2, 2-0 mot Vestli og 2-0 mot Asker 2, og alt så bra ut. Deretter røk Ullern 1-2 borte for tabelljumbo Frigg 2, de spilte 1-1 mot Mjøndalen 2 og tapte 3-6 hjemme for Lommedalen. Tap også borte mot gode Modum, før det ble 1-1 mot de lokale rivalene fra Røa forrige runde. Dette er forvirrende resultater, og om det er vanskelig å tippe 2er-lag i Oddsen-Ligaen, er det minst like vanskelig i 3. divisjon, da 2er-lagene kan variere stort i styrke og oppstilling. Helhetsinntrykket er at Ullern sliter med å finne formen. 1-1 hjemme på Ullern kunstgress forrige runde er ikke noe godt resultat, for Røa har ikke vært gode hittil, Ullern spiller 11 mot 10 ganske lenge og skaper flere sjanser, men bommer på alt utenom et straffespark.

Ullern er gode når alt fungerer, men det gjør det ikke for tiden og da blir det tungt i Drammen. Dette kan se åpent ut på papiret, men her tror vi på hjemmelaget. H i kamp 4.

5. Flint - Tollnes
3. divisjon avdeling 5. Sesongen har så langt vært skuffende for Flint, som mistet et par av sine beste spillere i vinter, toppscorer Reidar Lindqvist blant annet, og som nylig mistet klubbhuset sitt i en tragisk brann. Flint er beste lag på nedrykk med sine 1-1-6 totalt. Seieren sin fikk de med 2-1 hjemme mot Odd Grenlands tredjelag, mens forrige runde ga en liten opptur da det ble 2-2 borte mot Eik-Tønsberg, et annet lag som også bare har én seier på de 8 første rundene. Dette ser ikke spesielt lovende ut.

Tollnes er et relativt ubeskrevet blad for undertegnede, men vi ser at de ligger tre poeng foran Flint, med 2-1-5 totalt. Seirene har kommet på hjemmebane mot bunnlaget Skotfoss og Sandefjord 2. 3-2 hjemme mot Skottfoss gir 3 poeng, men er ikke noe kjemperesultat når vi nå ser at Skottfoss har 0 poeng og 5-64 i målforskjell. På bortebane har Tollnes tapt 1-2 for Runar, 0-1 for Skarphedin og 1-5 for Arendal. Dette må være det tøffeste borte-programmet hittil i avdelingen, disse tre lagene er veldig sterke hjemme. Men Tollnes har også og spilt 1-1 borte mot Herkules, et sterkt resultat.

Tollnes taper knepent eller spiller jevnt med lag som har vist mye mer enn Flint, og dette kan fort ende med borteseier, tror vi. B i kamp 5.

6. Kongsberg - Larvik Turn
3. divisjon avdeling 5. Vi holder oss i avdeling 5 der Kongsberg etter det vi har lest har hatt store utskitninger i spillerstallen før sesongen. Laget er ungt og lite rutinert, noe resultatene bærer preg av. Borte er 4 av 4 tapt, hjemme står Kongsberg med 1-1-2. Forrige runde ble det 1-1 mot Runar på Kongsberg stadion, etter at man hadde slått svake Flint 4-1 samme sted. Mot topplagene Arendal og Skarphedin ble det null scoringer og tap.

Larvik Turn hadde vi tips på fredag for to uker siden, da de vant 5-2 borte mot Flint. Larvik Turn har siden spilt 0-0 hjemme mot Odd Grenland 3, en kamp de burde vunnet med flere mål. Larvik Turn har ikke bedre enn 2-1-5 på de åtte først rundene, men inntrykket er at de har møtt mange av de beste lagene nå i starten av sesongen, og kommet hederlig fra det, dog uten spesielt mange poeng. Men Larvik Turn scorer mål og står med en målforskjell på 15-20 etter å ha møtt mange av de beste.

Larvik Turns trener Vidar Barth sa etter 5-2 borte mot Flint: "Vi var det klart beste laget, og med mer heller - eller dyktighet - kunne vi satt enda flere sjanser," og fortsatte "På forhånd visste jeg at vi måtte vinne for ikke å havne i nedrykksstriden. I sesongstarten var det en del stang-ut. Og siden har vi vært jevngode, men likevel tapt kamper."

Vi tror Kongsberg trenger tid på seg før de begynner å hevde seg i denne avdelingen. Larvik Turn har mer inne og nå må de sette sjansene sine. B i kamp 6.

7. Brodd - Flekkefjord
3. divisjon avdeling 6. Brodd står med 3-0-1 på hjemmebane etter seire mot Frøyland (5-0), Klepp (7-2), Sola (5-0) og tap for den suverene avdelingslederen Viking 2 (1-5). Forrige runde tapte Brodd igjen, 1-3 borte mot Vigør. Dette liker de dårlig og nå skal de slå tilbake mot avdelingens nest svakeste bortelag.

Flekkefjord har 0-0-5 på bortebane, målforskjellen er 4-14 etter møter med Bryne 2, Frøyland, Klepp, Start 2 og bunnlaget Sola som ikke vunnet andre kamper enn mot Flekkefjord. Klubben sier det selv på sin egen nettside, de er "et lag som overhodet ikke får det til å stemme for tiden". To hjemmeseire holder dem over streken, så alt er ikke svart.

Brodd er ikke bare revansjesugne etter to tap, de er for tiden et bedre lag enn Flekkefjord. Brodd var gode offensivt mot Vigør, men forsvarsrekka fikk kjørt seg. Her vil antagelig Brodd ha mye ball og kunne spille på det de ser ut til å kunne best, nemlig å skape sjanser rundt motstanders 16-meter. H i kamp 7.

8. Hinna - Vardeneset
3. divisjon avdeling 6. Hinna ligger foreløpig på nedrykk etter 1-1-7 innledningsvis. Hjemme er en av fire vunnet, og det skjedde i forrige hjemmekamp der Donn ble slått 2-1. Etter at man gikk opp til 2-0 tidlig i 2. omgang var mye krefter brukt opp denne varme sommerdagen i mai, men man klarte, under sterkt press, å ro i land sesongens første seier.

Vardeneset ligger midt på tabellen. Gode 3-1-1 hjemme, mens fire bortekamper har gitt 1-2-1. Vardenesets bortekamper har gitt 1-1 mot bryne 2, 3-2-seier over Donn, 2-2 mot Frøyland og tap 0-5 for Staal. Når man er kapable til å ta poeng mot de tre førstnevnte, skal poeng mot Hinna absolutt være innen rekkevidde. UB i kamp 8.

9. Klepp - Frøyland
3. divisjon avdeling 6. Klepp er under streken etter 2-0-7 på de ni første. Poeng er tatt med borteseier 1-0 mot bunnlaget Sola, og 3-0 hjemme mot Flekkefjord. Mens tapene var klare i starten av sesongen, har man begrenset seg til for eksempel 2-3-tap borte mot Staal og 5-6 borte mot Donn den siste tiden. Men 34 baklengs på ni runder er dårligst i avdelingen. Klepp har laget et preview til kveldens kamp, og vi limer inn følgende:

"Klepp håper også at Dag Håvar Tveit Fossen, Morten Ommundsen og Lars Johan Austli blir spilleklare til lokaloppgjøret. Pawel Folc var ute med influensa i forrige uke, men er sannsynligvis med mot gamleklubben Frøyland. En annen spiller som møter gamle lagkamerater Joachim Moen, som tok overgang fra nettopp Frøyland til Klepp for et par uker siden. Moen har fått tillit de to siste ukene, og var nær å score i debuten hans mot Bryne 2. Jarle Madland ble for øvrig utvist i forrige runde mot Donn, og må følgelig stå over lokaloppgjøret. I fjor møttes lagene til NM-kvalikk, der Klepp vant 3-2 på Frøyland Stadion."

Frøyland har lykkes godt hjemme (3-1-1 totalt) men har ikke bedre enn 1-0-3 borte. De har slått gode Staal Jørpeland 3-2 borte, da Staal levde ut cup-eventyret og hadde slått ut Sandnes Ulf og skulle møte Haugesund i 2. runde noen dager senere. Ellers har Frøyland tapt 0-5 for Brodd, 3-4 for Vigør og 2-5 for Donn. Alle disse er lag på øvre halvdel, så Frøyland øyner nok sjansen for 3 bortepoeng mot Klepp.

Dette er så lokaloppgjør som et lokaloppgjør kan bli. HUB i kamp 9.

10. Brattvåg - Stranda
3. divisjon avdeling 9. Brattvåg viser mye positivt, og frem til de tapte 0-3 for Skarbøvik forrige runde hadde de scoret i alle kampene sine. 1-0 hjemme mot Herd i forrige hjemmekamp er sterkt, mens det ble knepent tap 3-4 for gode Sunndal, 1-1 mot Surnadal og tap 2-4 for Averøykameratene i første hjemmekamp. Formen ser ut til å bli bedre og bedre, tross tapet sist. 3-3-3 totalt holder til 8. plass i denne jevne og interessante avdelingen, som får mye oppmerksomhet lokalt.

Finn Alvestad (a) og Even Heggdal (m) er hentet inn for å forsterke laget. De har tidligere spilt for blant annet Skarbøvik og Nest-Sotra, melder klubben på sin nettside. Begge skal være disponible for hovedtrener Oddmund Davik Otterlei til kveldens kamp.

Stranda har vært gode på hjemmebane denne sesongen. 4-0-1 hjemme, kun avdelingsleder Herd knep med seg poeng herfra. Borte har Stranda fått til mindre, og står med 1-0-3 etter 3-5 mot Hareid, 0-1 for Volda, en meget sterkt 1-0-seier over Skarbøvik, og tap 2-3 for Dahle. Forrige runde kunne Stranda feire 2-1 hjemmeseier mot Larsnes/Gursken.

Her var vi inne på tanken om hjemmeseier, men når Stranda kan vinne borte mot Herd, kan de muligens overraske her også. HB i kamp 10

11. Elnesvågen og Omegn - SK Herd
3. divisjon avdeling 9. Elnesvågen spilte tidvis meget godt forrige sesong, mens de nå viser litt mer varierende takter. 4-2-3 totalt er ikke ille, hjemme er to av fire vunnet. 2-2 mot Dahle i sesongens første kamp, tap 1-3 for Brattvåg, 6-4 mot Surnadal og 4-0 mot gode Sunndal, forteller tabellen. 3-3 borte mot habile Volda forrige runde, sist lørdag.

Herd topper avdelingen og målet må være retur til Oddsen-Ligaen. Men det er såpass jevnt her og mange kandidater til opprykket, at hvert eneste poeng og muligens målforskjellen vil bli avgjørende. Herd har 2-1-1 borte, 6-1-2 totalt. Borte-resultater er 3-3 i Volda, 2-1 mot Stranda, 3-1 mot Dahle og tap 0-1 for Brattvåg. Lørdag knuste Herd Averøykameratene 8-0 på eget gress. Nå må de nullstille og belage seg på en langt tøffere kamp.

Andreas Ulvestad var tilbake fra start i 8-0-seieren mot Averøykameratene, for første gang i år etter en operasjon i ryggen i vinter. Han scoret tre mål, og det styrker Herd at han er tilbake. Mads Pedersen og Dan Peter Ulvestad var også tilbake. Daniel Stensø måtte melde pass forrige runde og Eirik Dalhus startet på benken, småskadet. Slik lyder rapportene fra forrige runde, men her kan begge være tilbake. Juniorkeeper Adrian Myklebust har voktet buret og gjort det bra den siste tiden, i Henrik Hansen og Erik Breivik sitt skadefravær.

Her mener vi bortelaget holder høyest kvalitet og skal ha best sjanser. Hjemmelaget er imidlertid ikke svakere enn at de kan vinne på en god dag, og de har det med å levere festforestillinger i ny og ne. Vi har råd til å gardere her også. HB i kamp 11.

12. Tangmoen - Verdal
3. divisjon avdeling 10. I denne trønder-avdelingen har Strindheim og KIL/Hemne stukket av i toppen. Tangmoen kjemper i motsatt ende av tabellen etter opprykket fra 4. divisjon. 1-1-2 hjemme og 1-1-3 borte holder dem ett poeng over streken, i en avdeling der de tre siste rykker ned. Hjemmeseieren kom mot Åfjord med 3-0 i runde 3. Senere har det blitt 1-1 mot Charlottenlund. Forrige hjemmekamp holdt man bare nesten følge med gode KIL/Hemne og tapte 2-3 etter årsbeste i 1. omgang og ledelse til pause. Så ble det 2-2 borte mot Kvik sist lørdag. Her kjempet man til seg det ene poenget 4 minutter på overtid.

Tangmoen har startet med lik oppstilling i sine to siste, her er det antagelig lite skader.

Verdal skal ha kapasitet til å kjempe helt i toppen, og i så måte er kanskje 4. plass og 12 poeng opp til avdelingsleder noe skuffende. Verdølingene har ikke bedre enn 1-2-1 borte, etter 2-4 mot avdelingsleder Strindheim, 1-1 mot NTNUI, 4-3 over Åfjord og 1-1 mot Charlottenlund. Så nylig som på tirsdag spilte Verdal 1-1 hjemme mot Rosenborg 3. Å spille mye uavgjort på dette nivået er sikker medisin mot opprykk. Ett av årets høydepunkt var å slå ut Ranheim av cupen med 2-1, før det ble tap 0-2 for Molde.

Dette bør Verdal vinne. De har den sterkeste troppen og det må være gode sjanser for at de slår opprykkeren fra 4. divisjon. B i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 384-rekker

96-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 08.06.2012 17:55
1. Polen - Hellas H
2. Russland - Tsjekkia H U
3. Bøler - Frognerparken H B
4. Drammen FK - Ullern H
5. Flint - Tollnes B
6. Kongsberg - Larvik Turn B
7. Brodd - Flekkefjord H
8. Hinna - Vardeneset U B
9. Klepp - Frøyland H U B
10. Brattvåg - Stranda H B
11. Elnesvågen og O - SK Herd H B
12. Tangmoen - Verdal B

-

384-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 08.06.2012 17:55
1. Polen - Hellas H U
2. Russland - Tsjekkia H U
3. Bøler - Frognerparken H B
4. Drammen FK - Ullern H
5. Flint - Tollnes H B
6. Kongsberg - Larvik Turn B
7. Brodd - Flekkefjord H
8. Hinna - Vardeneset U B
9. Klepp - Frøyland H U B
10. Brattvåg - Stranda H B
11. Elnesvågen og O - SK Herd H B
12. Tangmoen - Verdal B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør