Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Enda en uavgjort for QPR

Bristol City viser tegn til bedring og vi spiller U på Ashton Gate.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Les også: Lesernes oddstips fredag
Øvrevoll: Vi stoler på Espen Ski
Biri: Tar årets sjuende seier

Langoddsen byr blant annet på fotball fra Tyskland, Frankrike, England og Irland i dag. Dagens spill henter vi fra The Championship.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Bristol City - Queens Park Rangers
Bunn mot topp på Ashton Gate i Bristol. Hjemmelaget noterte årets første hjemmeseier på tirsdag da de slo Reading 1-0. Det har ellers vært mange skuffelser og 1-1-4 på hjemmebane totalt er det bare nestjumbo Preston som matcher. Manager Keith Millen varsler en uforandret startellever i dag, etter suksessen sist. Danny Haynes var tilbake etter skadefravær mot Reading sist og ble matchvinner, og det ser ut som skadeproblemene er i ferd med å bedre seg noe for Bristol City. Cole Skuse og Sam Vokes er fortsatt ute, så laget er kan ikke kalles toppet, men det ser bra ut.

QPR topper tabellen, men ikke like klart som for et par runder siden. De er fortsatt ubeseiret i sin tangering av klubbens beste sesongsstart noen sinne, 8-4-0 totalt, 4-2-0 på bortebane, men 0-0 mot Norwich og 0-0 mot Swansea i de to siste gjør at Cardiff nå bare er to poeng bak. Mot Norwich var man noe heldige som unngikk tap da motstander brant en straffe. Mot Swansea på tirsdag var det jevnt, begge lag hadde et par store sjanser, og poengdelingen omtales som et rettferdig resultat.

Dagens tropp er trolig ganske lik den som spilte 0-0 sist. Akos Buzsaky er fortsatt ute med skade så Alejandro Faurlin får igjen plass på midtbanen, ellers kan spissen Tommy Smith være aktuell fra start for første gang siden han kom fra Portsmouth i august. Spissen Rob Hulse er tilbake i trening men ikke kampklar, samme gjelder Martin Rowlands.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

De 15 siste innbyrdes har gitt kun én borteseier, 6 uavgjorte og 8 hjemmeseire. Her er innbyrdes oppgjør i Bristol av nyere dato:

18.08.2009 Bristol City - Queens Park Rangers 1 - 0
30.08.2008 Bristol City - Queens Park Rangers 1 - 1
11.08.2007 Bristol City - Queens Park Rangers 2 - 2

Kampen sendes på Sky Sport (og Viasat fotball) så her er det mange øyne som ser. Dette er topp mot bunn, men vi mener å se en tendens til at QPR-offensiven ikke er like hvass som den var de første rundene. Tre 0-0 på de fire siste sier det meste. Med hjemmelagets seier sist og et par viktige spillere tilbake fra skade, kan dette bli jevnt. Innbyrdes oppgjør 15 kamper tilbake i tid indikerer 40 prosent sjanse for uavgjort, og vi gir tett opp mot den samme prosentsjansen for uavgjort i dag, og 3,00 i odds på U er absolutt verdt et forsøk. Vi setter 100 kroner på denne innen klokken 20.40.

19. Bristol City - Queens Park Rangers 3,15 3,00 1,90

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør