Coventry gleder seg til å feire på Ricoh Arena igjen.
Coventry gleder seg til å feire på Ricoh Arena igjen. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Endelig er de hjemme igjen

Etter et drøyt år i eksil, er Coventry klare for sin retur til Ricoh Arena. Og da blir det folkefest.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag/lørdag:
Oddstips 1: Mjøndalen senker "Gutan"
V65/V4 Jägersro fredag: Herlig vorspiel på Derbybanen
V65 Bjerke fredag: Lerum byr på helfrekk banker
V64 Romme fredag: Superjackpot med 1,4 mill SEK ekstra i sekserpotten
V75 Bjerke lørdag: To bankere i jakten på 38 mill
V5 Bjerke lørdag: Vi byr på en royal V5-banker

Det står en internasjonal helg for tur, og langoddsprogrammet lyder deretter.

Torsdag ble nok en strålende dag for alle som følger Sportspills oddstips. Frankrike og Italia vant sine matcher mot henholdsvis Spania og Nederland til fine 2,30 i odds, og dermed er det blitt treff på fire av seks fotballtips denne uken og en tilbakebetalingsprosent på 156.

For Rolf Lerums tips til US Open er det gått enda bedre. Her har fire av fire tips gått inn etter at Cilic overrasket med seier over Berdych til 2,30 i odds torsdag kveld. Tilbakebetalingsprosenten for tennistipsene har vært på 200 denne uken.

Dagens spill
Coventry - Gillingham, H 1,80

Dagens spill

Coventry - GIllingham H


Denne kampen vises på TV2 Premium. På TV2 Sumo kan du følge denne kampen, og kampene til ditt engelske favorittlag - uansett hvor du er. (lenke til ekstern aktør)

Coventry har gått på nedtur etter nedtur siden nedrykket fra Premier League i 2001. Klubben har vært i administrasjon, de har hatt store problemer med stadion og sportslig har de tapt seg stort.

Selv ikke returen til karismatiske Ricoh Arena er full av glede. Investorer har sikret seg store deler av de kommende billettinntektene, og blant supporterne er misnøyen med lederne stor. Mange tilhengere skal boikotte comebacket.

Likevel er det ventet godt over 20 000 tilskuere på kampen mot Gillingham og det blir en folkefest når den populære klubben vender hjem. 

Rent sportslig har Coventry fått en grei start på sesongen, og har tapt kun mot formlaget Bradford på bortebane. De tre siste kampene har endt med poengdeling mot lag fra øvre halvdel av tabellen.

Coventry håper naturlig nok på en god retur til hjemmebanen, og har til det en nær skadefri tropp. Ingen nøkkelspillere er ute.

Gillingham ligger over Coventry på tabellen før dagens kamp. Men seks av deres syv poeng har kommet mot henholdsvis 24. og 19.-plasserte lag, og uavgjortkampen mot Svindon sikret det siste poenget.

De har vært ekstremt svake på bortebane og sluppet inn til sammen åtte mål i kampene mot MK Dons og Barnsley, som begge endte med tap.

Skadesituasjonen er god også for Gillingham, som ikke har noen merkverdige problemer.

Det er meldt folkefest på Ricoh Arena og Coventry bør være sultne på å returnere til vinnersporet på hjemmebane. 1,80 er ikke den oddsen vi pleier å anbefale, men det virker likevel som et enestånde spill denne fredagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør