Foto: Jan Kåre Næss (Scanpix)

Endelig opptur på Romerike?

Roar Johansen har ikke fått sving på Ullensaker/Kisa, men søndag tror vi på etterlengtet seier

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Tippetips søndag: Glimt jager sjuende strake på Aspmyra

V64 Gävle: Espen og finnen

V65 Leangen: Supersøndag på Leangen

Søndagens langoddsprogram bærer preg av sommerstillheten og det er mye ymse på dagens liste. Gledelig nok starter Federations Cup opp i Brasil denne helgen og både Spania og Italia er blant dem som er med der borte, naturligvis i tillegg til vertslandet Brasil som åpnet turneringen natt til søndag med å slå Japan 3-0. Det spilles tilnærmet full runde i Adeccoligaen og en god del kamper i Oddsenligaen, mens det i Sverige stort sett spilles fotball i de lavere divisjonene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Vard Haugesund - Bryne H 2,90

Hett Rogalandsoppgjør i Haugesund dette, der nyopprykkede Vard Haugesund tar imot Bryne. Etter en meget imponerende 2-0 seier borte mot Hødd sist helg, tok Vard Haugesund sesongens andre trepoenger, men laget er fortsatt under streken med sine åtte poeng. Hjemme i Haugesund har laget fortsatt ikke vunnet (0-2-3). Normalt bortesvake Bryne har faktisk ikke tapt på bortebane enda (1-4-0), men er likevel ikke bedre enn nummer 8 på tabellen etter 3-0-2 hjemme på Jæren. Formen er helt på det jevne med 1-1-2 på de fire siste seriekampene og sist helg ble det altså den fjerde av fem mulige poengdelinger på fremmed gress når laget spilte 0-0 mot Follo. Bortelaget viser litt sviktende form nå og dersom Vard Haugesund tar med seg den gode opplevelse de fikk i borteseieren mot Hødd sist helg, har de en bra sjanse til tre poeng her og oddsen på 2,90 kvalifiserer klart til dagens langskudd.

Dagens avslag:
Bodø/Glimt - Stabæk

Seks strake hjemmeseire for Glimt, som endelig også lyktes på bortebane sist helg ved å slå Mjøndalen 3-0. Det var nordlendingenes første borteseier for sesongen, og Glimt er dermed oppe på andreplass, kun to poeng bak serieleder Ranheim. Formen er strålende med 5-2-0 på de sju siste og søndag er også Ibba Lajaab tilbake etter karantene. Også Stabæk er i form nå og står med fem seire på de seks siste seriekampene. Meget sterk 4-1 seier hjemme på Nadderud mot serieleder Ranheim sist. Det sendte laget opp på 6.plass og siste playoffplass, og det er kun seks poeng opp til serieleder Ranheim. Borte står laget med variable 2-2-2. 1,57 på Glimt ser fryktelig lavt ut her og denne er det bare å glemme søndag.

Norsk Tipping

Dagens spill
Ullensaker/Kisa - Hødd

Nedrykksplass for Roar Johansen og Ullensaker/Kisa etter kun en seier hittil og totalt 1-4-6. Sist helg ble det i det minste et sterkt bortepoeng mot Sandefjord (1-1) og laget gjorde også en sterk cupkamp mot Sogndal 29. juni (tap 3-4 på Fosshaugane). Steevan Dos Santos og Truls Jørstad stod over med karantene sist helg, men skal være tilbake søndag. 1-2-3 er tallene på hjemmebane.

Hødd er oppe på en sterk fjerdeplass med sine 22 poeng, og hadde tre poeng i lomma borte mot Follo torsdag, men fikk,Torset utvist kvarteret før slutt. Den utvisningen ble kostbar og Hødd måtte nøye seg med 2-2. Normalt bortesvake Hødd står med fine 3-1-2 på bortebane hittil. Men 0-2 hjemme mot Vard Haugesund og 2-2 borte mot Follo indikerer at det lugger for sunnmøringene i øyeblikket og kveldens kamp er altså den tredje på en uke.

Fjorårets oppgjør endte med 3-1 til hjemmelaget, og Kisa ser ut til å være i fremgang. Tar altså mot et Hødd-lag som spiller sin tredje kamp på en uke i kveld og vi ville satt hjemmelaget til knepen favoritt her. Det er verken Norsk Tipping eller bookmakerne enige med oss i og da synes vi 2,50 på Kisa er dagens klart mest interessante spill.

Kampen kan spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag søndag (spillestopp kl 17.55):
Kamp 183 Ulensaker/Kisa - Hødd 2,50 3,15 2,30
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør