Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)

Enga for alle penga

Et innholdsrikt langoddsprogram lørdag og Vålerenga blir holdepunkt

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Norsk Tipping tilbyr en variert meny lørdag, med blant annet kamper fra Allsvenskan, Superettan, norsk 2.divisjon og serieåpning i Sveits. Dessverre er svært mange kamper lavt priset, så det kryr ikke av gode spill.

Flere spill lørdag:
Tippetips lørdag: Helnorsk kupong og nordnorsk trøbbel
V75 Jarlsberg: Håkon tror på en vakker dame
V65 Täby galopp (innleveringsfrist kl 17:40): Her kan du kjøpe andel til V65 på Täby

Formsterk
Godtgående Vålerenga skal ha en topp sjanse mot svake Kongsvinger. Vålerenga har tre strake seire på rappen i Tippeligaen, og etter VM-oppholdet er Lillestrøm og Odd slått borte. Luton Shelton returnerer etter karantene, og da har Martin Andresen alle sine beste menn tilgjengelig. 11 mål er scoret på de tre siste kampene, og totalt har Vålerenga scoret 33 mål, flest i Tippeligaen. Kongsvinger har hatt en grusom start på andre del av sesongen med 0-3 tap hjemme for Brann og nå sist 0-2 tap hjemme for Strømsgodset. 0-5 i samlet målscore mot to av Tippeligaens dårligste bortelag har neppe styrket selvtilliten til Tony Gustavssons mannskap og da er neppe Vålerenga ønskemotstander i ettermiddag. Oddsen for hjemmeseier er lave 1,20, og vi tyr til handicapvarianten 0-1, som betales med 1,62. Det innebærer at Vålerenga må vinne med mer enn et mål. Det har vi meget god tro på.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kameratene vinner
KFUM Oslo har los på opprykk fra 2. divisjon avdeling 4. Kun ett poeng opp til tetlaget Raufoss og hjemme leverer laget varene hver gang (5-0-0). Tretten mål på de to siste hjemmekampene før ferien og når tildels bortesvake Harstad står på motsatt banehalvdel må det være flott sjanse for den sjette strake borteseieren.

Bergenslaget Fana ligger utsatt til i 2.divisjon avd 1. Men hjemme på Nesttun idrettsplass er laget sterke, og taper sjelden. Dessverre har uavgjortfrekvensen blitt for høy (1-4-1), men de har vært uheldige og udyktige i flere av disse hjemmekampene og burde hatt flere seire. I dag møter de et formsvakt og bortesvakt Bærum og det bør være gode muligheter for en trepoenger. På en dag med få gode objekter, kan 2,05 på hjemme vurderes.

Spilleforslag 1 lørdag:
Kamp 35 Fana - Bærum 2,05 3,60 2,25
Kamp 70 Vålerenga - Kongsvinger (0-1) 1,62 3,90 3,30
Totalodds er 3,32, vår innsats er 100 kroner
Klikk her for å spille denne dobbelen

Spilleforslag 2 lørdag:
Kamp 45 KFUM Oslo - Harstad 1,30 4,50 4,55
Kamp 70 Vålerenga - Kongsvinger (0-1) 1,62 3,90 3,30
Totalodds er 2,11 , vår innsats er 100 kroner
Klikk her for å spille denne dobbelen

Åpent i Sverige
I Allsvenskan er det som vanlig åpent. Normalt ville vi gått etter en B i oppgjøret mellom AIK og Malmø. Men tunge og viktige fravær hos bortelaget i form av Figuereido, Sudic og Pekalski gjør dette mer åpent. AIK er midt i CL-kvalik, men er samtidig i trøbbel i serien og trenger poeng. Mjællby har normalt en utmerket sjanse hjemme mot Brommapojkarna, men Mostapha El Kabi (fem av atten mål) er utestengt sammen med viktige Ekenberg og da blir 1,60 på H tamt.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør