Neymar og Barcelona kunne juble for 0-1 mot Valencia forrige helg.
Neymar og Barcelona kunne juble for 0-1 mot Valencia forrige helg. Foto: Heino Kalis (Reuters)

Europa rundt med tippekupongen

Derby i Barcelona er blant høydepunktene på søndagens omreisende tippekupong!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Langrennstips: Er det virkelig kjørt for Johaug?
Skiskytingstips: Sølvvinner som duger
Oddstips 1: West Ham har skjønt det
Oddstips 2: Aston Villa jakter to på rad
Langskudd: Milan blir kraftig overvurdert
V75 lørdag: Enorm suksess - 800 000 innspilt
V4 Jägersro: Herlig galoppomgang
V64 Eskilstuna: Søndagsmoro med Goop

Lørdagen kunne ikke startet verre og undertegnede tar selvkritikk for å anbefale Stuttgarts 0-4-tap for Schalke 04. Cardiff presterte ikke å avgjøre, men det gjorde Stoke og vant til 3,75 i odds. Det gjorde at vi kom oss gjennom lørdagen med en godkjent profitt.

Sportspills Facebook-side er perfekt for deg som ønsker daglige oppdateringer på sport og spill.

søndagens langoddsprogram finner vi mye godt og blandet, og nesten alle de europeiske ligaene tilbyr kamper. I tillegg finner vi mange spennende vintersportspill.

Bonuspotten vokser stadig og er nå oppe i 3,2 millioner kroner.

1. Aston Villa — Leicester City
Villa er endelig i gang og har nå virkelig skjerpet seg - spesielt bakover. Foran motstanderens mål er de mer tannløse og er ligaens minstscorende med åtte mål.

Paul Lambert er nok glad for at resultatene har snudd og de har nå fire kamper uten tap. Forrige rundes borteseier var veldig solid og viktig. 1-2-3 er ikke en god hjemmestatistikk, det er nok Lambert klar over.

Leicester har på sin side plukket ett poeng de siste syv kampene og ligger nå helt sist. Sluknet totalt etter en grei start, og 1-0-6 er en bortestatistikk som ikke skremmer noe.

Villa kan sikre sin femte kamp uten tap og vi tror på tre hjemmepoeng. H.

2. Granada — Valencia
Granada har falt jevnlig på tabellen og har 1-3-3 de siste sy. Syv mål i serien er det eneste de har maktet på 13 kamper. 1-2-3 på hjemmebane.

Valencia er fortsatt med i toppen og har kommet seg litt etter en svak periode. Normalt et veldig godt lag og har bitt godt fra seg på bortebane med 2-2-2. UB.

3. Villarreal — Real Sociedad
Villarreal har fått gode resultater mot svake lag den siste tiden, men de kampene skal vinnes og de har gjort det som er nødvendig. Derfor har de kontakt med toppen. Ustabile hjemme med 3-0-3.

Moyes har fått en godkjent start med baskerne og har null baklengs i hans tre kamper ved roret. Det fremstår mer solid og kan overraske mot overspilte (56%) verter. HB.

4. Barcelona — Espanyol
Barcelona-derbyet byr ofte på spennende kamper, men i år er forskjellen mellom lagene astronomiske. Barcelona har seks seire på rappen etter hjemmetapet for Celta Vigo, og vil nok ikke plages nevneverdig av den kommende gruppefinalen mot PSG.

Espanyol har vunnet to på rad etter en svak periode, men virker å bli en middelhavsfarer også i år. Det er ikke vits å overkomplisere denne, Espanyol har to poeng på seks portekamper og dette er en krystallklar H.

5. Eintracht Frankfurt — Werder Bremen
Hjemmelaget har tatt to seire etter en lang rekke med tap, og de har derfor kommet tilbake på øvre halvdel av tabellen. 3-1-3 er en godkjent hjemmestatistikk.

Werder Bremen har endelig kommet seg og de fleste er vel enige om at de er for gode for nedrykkssumpen. Fem seire de siste syv kampene er lystig lesning for et lag som har slitt stort. 1-2-4 borte. HU.

6. Brøndby — Silkeborg
I denne kampen er det enorme forskjeller i en ellers jevn liga. Brøndby er langt bak lederne Midtjylland, men er med i feltet bak. 6-1-1 hjemme er god statisitkk.

Silkebord har 1-0-6 de siste syv kampene og ligger sist i Superligaen. Fem tap på rad og 0-1-7 borte gjør H til det eneste valget her.

7. FC København — FC Midtjylland
Ståle Solbakkens menn har en stor luke opp til dagens motstander og det er elleve poeng som skiller dem. 5-1-2 på hjemmebane er godkjent statistikk og i dag venter en ny, tøff kamp.

Midtjylland leder ligaen, men tapte i cupen i deres forrige kamp. Har 5-1-1 de siste syv kampene og fremstår veldig solide. Denne kampen er åpen - HUB.

8. Lens — Lille
Hjemmelaget er en av dumpekandidatene i Ligue 1 denne sesongen, men de scorer nok mål til å kunne berge seg - defensivt er de imidlertid for gjestfrie. 2-1-4 på hjemmebane er et bunnlag verdig.

Lille har falt jevnt og trutt på tabellen og gått fra 3. til 15. plass på få runder. Står nå med syv kamper uten seier - selvfølgelig uakseptabelt for et ambisiøst lag. HB.

9. Reims — Guingamp
Reims har sanket jevnt med poeng og har 3-2-2 de siste syv. Med det ligger de fint til på øvre halvdel av tabellen. Ga tøff kamp til Lyon sist, men tapte helt i sluttminuttene. 5-1-2 hjemme er god statistikk.

Guincamp har tatt en viktig seier mot Caen sist, den hjelper mye i nedrykksstriden. 2-0-5 borte er ikke nok til å skremme Reims. H.

10. Marseille — Metz
Marseille beholder ledelsen i Ligue 1 til tross for tap mot en rekke gode lag. Har 3-1-3 de siste syv, men kommet seg de siste rundene. 7-0-1 er en suveren hjemmestatistikk.

Metz har etablert seg på midten men har bare tatt ett poeng de siste fire kampene. 1-1-6 borte forklarer mye hvorfor de ikke tar steget oppover på tabellen. H.

11. Inter — Udinese
Den etterlengtede oppsvingen har ikke kommet for Inter til tross for at de har ansatt Mancini - 1-1-1 er fasit for den nye gamletreneren. Lite bedring spillemessig så langt, og de har 3-2-1 på hjemmebane.

Udinese har reist seg i cupen etter en svak periode i ligaen, men de har falt mye i Serie A og faller nok ytterligere plasser i dag. 1-1-4 på bortebane. I dag skal Mancini endelig få feire en ligaseier. H. Men siden Udinese egentlig er et godt lag, drister vi oss med en U på større systemer.

12. KAA Gent — KRC Genk
Kun ett poeng skiller disse lagene selv om de er tre plasser fra hverandre i en jevn, belgisk liga. Hjemmelaget er sterke på eget gress med sine 5-2-2.

Genk er også et godt lag, og ligger som sagt kun ett poeng bak dagens motstander. 3-2-2 borte er en godkjent statistikk, men vi spiller HU på denne.

96-rekker:

1. Aston Villa — Leicester City H

2. Granada — Valencia UB

3. Villarreal — Real Sociedad HB

4. Barcelona — Espanyol H

5. Eintracht Frankfurt — Werder Bremen HU

6. Brøndby — Silkeborg H

7. FC København — FC Midtjylland HUB

8. Lens — Lille HB

9. Reims — Guingamp H

10. Marseille — Metz H

11. Inter — Udinese H

12. KAA Gent — KRC Genk HU

Klikk her for å levere denne kupongen.

432-rekker:

1. Aston Villa — Leicester City H

2. Granada — Valencia UB

3. Villarreal — Real Sociedad HB

4. Barcelona — Espanyol H

5. Eintracht Frankfurt — Werder Bremen HUB

6. Brøndby — Silkeborg H

7. FC København — FC Midtjylland HUB

8. Lens — Lille HB

9. Reims — Guingamp H

10. Marseille — Metz H

11. Inter — Udinese HU

12. KAA Gent — KRC Genk HUB

Klikk her for å levere denne kupongen.