Foto: Reuters

Få PL-ryktene på sms

På jakt etter siste nytt fra Premier League?

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Premier League-sesongen er over, og det er duket for en sommer full av spennende rykter om overganger, oppkjøp, manager-avganger og annet.

Nettavisen har i flere år servert leserne en meget populær og daglig rykteartikkel for engelsk fotball. Les torsdagens artikkel her.

Nå har vi lansert Premier League-ryktene også på sms. For kun to kroner om dagen får du dagens tre heteste overskrifter på sms. Du får også en lenke til dagens rykteartikkel i sms-en, slik at du kan lese hele artikkelen på mobilen, dersom det skulle være ønskelig.

Meld deg på tjenesten ved å sende PLRYKTER til 2242.

Nettavisen har også et eget sms-varsel for sportsnyheter. Denne tjenesten koster også to kroner, og du melder deg på ved å sende SPORT START til 2242.

(Du kan melde deg av tjenestene ved å sende PLRYKTER STOPP og SPORT STOPP til 2242.)

Ikke gå glipp av Nettavisens scoringsvarsel. Vil du ha varsel for for eksempel 2. divisjon i Norge, fotball-VM eller fransk Ligue 1? Du kan velge fritt blant svært mange lag og serier nederst i artikkelen.

Alt du trenger å gjøre er, å krysse av for de lagene du ønsker varsel for, fylle inn ditt mobilnummer og bekrefte med koden du får. Du får varsel når kampen starter, pause og ved hver scoring.

Hver melding koster 2 kroner per mottatt varsel, og du kan når som helst avslutte tjenesten. Meld deg på her:sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør