Fantastisk spillkveld på Sportspill.no

Jackpot i V65 og pausetipping, Barcelona - Inter, Viking Lotto og Joker. Få de heteste gratistipsene her!

Kommersielt

Det er duket for en svært spennende kveld for alle som er interessert i trav, tipping odds og lykkespill.

44.000 kr innspilt
I V65 på Bjerke Travbane er det jackpotomgang med 1.887.037 kroner ekstra i førstepremiepotten.

Sportspills travkeksperter Håkon Einar Hansen og Ola Slåtsveen har vært i kanonform de siste dagene, og totalt har de spilt inn ca 44.000 kroner siden fredag 23. april. Det ble fine premier på tipsene både på Biri fredag, i V75 lørdag, i lunsjtravet på Klosterskogen mandag, på Leangen mandag og på Forus tirsdag.

Les mer om gevinstene her.

Herfinner du Håkons eksperttips til kveldens V65-omgang.

Vil du sette opp din egen V65-bong? Klikk her!
Lyntoto? Bruk spillboksen oppe til høyre på siden.

Mange CL-spill
I fotballens verden er det også en jubelkveld. Det er ikke ofte Langoddsen kan by på en godbit som Champions League-returkampen mellom Barcelona og Inter. Messi & co har 3-1 å ta igjen, så her blir det garantert dramatikk.

Både på Langoddsen og Vinneroddsen finnes det mange tilgjengelige spill på oppgjøret.

På Langoddsen kan du spille en vanlig HUB, 0-1 i handikap, pauseresultatet, over/under 2,5 mål, på at Inter scorer først og på hvem som går videre til finalen.

På Vinneroddsen kan du spille første målscorer, sluttresultat og halvtid/fulltid.

Bli varslet når Messi scorer!

Odds- og tippeekspert Andreas Faye-Schjøll har imidlertid satset på Adeccoligens i dag. Her kan du lese hans oddsforslag.

Er du ikke nettspiller? Klikk her for å bestille gratis kortleser. Visste du at du også kan levere Langoddsen, Lotto og Tipping på mobilen. Klikk her for laste ned gratis mobilklient. Du kan også bruke klienten til å følge kampene direkte og sjekke resultater.

12 rette igjen?
Norsk Tipping byr også på en spennende Tippekupong, med oppgjør som Barca – Inter, Liverpool – Atletico Madrid, Fulham – Hamburger SV og tre kamper fra Adeccoligaen.

Andreas Faye-Schøll har hatt stor suksess med tippetipsene på Sportspill.no, og siden oppstarten 10. mars har tipsene hans gitt et netto overskudd på 36.385 kroner.

Her kan du lese hans grundige vurderinger av samtlige 12 kamper på Tippekupongen. Ikke glem at det er jackpot i Pausetipping (huk av for "Pause")!

For alle som er glade i lykkespill, er det også mye å glede seg til i kveld.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

Som vanlig er det trekning i Viking Lotto, og denne gangen er det mulig å vinne 14 millioner kroner!

Det er blitt overført en pen slump penger fra lørdagens trekning i Joker, noe som innebærer at det er hele 3,9 millioner i Joker-førstepremiepotten.

Du kan selvsagt også spille på Oddsbomben og Keno i kveld.

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus