Arkivfoto fra Löfbergs Arena i Färjestad og en kamp mellom Färjestad og Modo i 2008.
Arkivfoto fra Löfbergs Arena i Färjestad og en kamp mellom Färjestad og Modo i 2008. Foto: Lars Hedelin (NTB scanpix)

Färjestad slår formsterke Luleå

Färjestad har los på tabelltoppen i SHL og har en gnistrende hjemmestatistikk mot serieleder Luleå.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Get-ligaen: Oilers har spilt seg i form
Oddsdobbel:
Deilig torsdagsdobbel til 3,59 i odds
V64 Axevalla:
Spennende V64-jackpotomgang på Axevalla
V65 Bergen:
Internasjonal V65-omgang i Bergen
V5 Bjerke
: Bankerfri lunsj på Bjerke
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Vikinglotto onsdag: Norsk vinner av 72 millioner
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Kampen Färjestad-Luleå vises på NA+ kl 19:00. Klikk på denne lenken for å se kampen i kveld kl 19.

Etter noen meget innholdsrike dager med Premier League-fotball og et meget omfattende langoddsprogram, er det noe roligere torsdag. Det er veldig mye ishockey på menyen. Her hjemme spilles det fire kamper i Eliteserien, mens det er full runde i SHL i Sverige. I tillegg er det 11 kamper i NHL natt til fredag. På fotballfronten spilles det noen cupkamper i både Spania og Italia. I håndball-EM skal både Danmark og Sverige i gang med hovedrunden. Dessuten er det verdenscupstart i skiskyting med både 20 km for menn og 15 km for kvinner i Pokljuka.

NB! Fredag er det 312 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Färjestad - Luleå H 2,05 (spillestopp kl 18.55)


Det er snart halvspilt grunnserie i SHL og det er meget tett i toppen. Dette oppgjøret er mellom lag nummer to og lag nummer en på tabellen.  Fra Luleå på toppen og ned til Djurgården på 7. plass skiller det kun seks poeng.

Kampen Färjestad-Luleå vises på NA+ kl 19:00. Klikk på denne lenken for å se kampen i kveld kl 19.

Färjestad overtar tabelltoppen med seier i kveld. Karlstad-laget er dessuten i strålende form med seks seier og ett tap på de sju siste kampene. Sist lørdags 3-2 seier borte mot Djurgården var lagets tredje seier på rad. Knallsterke 7-3-1 etter ordinær tid på elleve spilte hjemmekamper.

Luleå leder altså serien og har hatt en eventyrlig evne til å bikke jevne kamper i sin favør. Står med 3-4-1 etter ordinær tid på sine åtte siste seriekamper. Samtlige av de fire kampene som er gått til forlengning har Luleå vunnet etter enten spilleforlengelse eller straffer. De tre øvrige seirene etter ordinær tid i denne perioden, er alle kamper som også ble vunnet med ett mål. I kveld soner backen Daniel Sondell karantene, mens forwarden Austin Farley er skadet.

Färjestad vant begge hjemmemøtene i Löfbergs Arena forrige sesong og det vant begge hjemmemøtene i sesongen før der igjen. 2,05 i odds på at Färjestad opprettholder den gode statistikken og også vinner kveldens kamp er godkjent odds og spilles.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør