Lillehammers Austin Cangelosi t.v. og målvakt Christoffer Bengtsberg jubler etter at Lillehammer vant 3-2 i Hockey Classic-kampen i Håkons Hall på Lillehammer mellom mjøsrivalene Lillehammer og Storhamar 17. november i fjor. Cangelosi scoret seiersmålet i 3. periode. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Lillehammers Austin Cangelosi t.v. og målvakt Christoffer Bengtsberg jubler etter at Lillehammer vant 3-2 i Hockey Classic-kampen i Håkons Hall på Lillehammer mellom mjøsrivalene Lillehammer og Storhamar 17. november i fjor. Cangelosi scoret seiersmålet i 3. periode. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Feit odds på Lillehammer i kveldens Mjøsderby

Lillehammer har vært kanonsterke på hjemmeis denne sesongen. Formsterke Storhamar får det ikke lett i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips håndball-VM: Danmark er gjort til for store favoritter
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Håndball-VM ruller videre på torsdag. Det definitive høydepunktet på langoddsprogrammet er gruppespillfinalen i håndball-VM mellom Norge og Danmark. På ishockeyfronten er det full serierunde i Get-ligaen her hjemme og i svensk SHL. I Spania spilles det de tre siste åttedelsfinalene i Copa del Rey. Og i Ruhpolding er snøen ryddet unna og det blir både sprint verdenscup skiskyting for menn og kvinner. Natt til fredag fortsetter Australian Open i tennis og det spilles også en del kamper i NHL.

NB! Fredag er det 263 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Lillehammer - Storhamar H 2,80 (spillestopp kl 18.55)

Det gjenstår ti serierunder av grunnserien i Get-ligaen og kveldens Mjøsderby er den store kampen i torsdagens serierunde. Det er fjerde gang lagene møtes i sesongens grunnserie. Storhamar har vunnet begge hjemmekampene (den ene av dem gikk riktignok til forlengning), mens Lillehammer har vunnet den eneste på Lillehammer. Den kampen ble spilt 17. november i den såkalte Hockey Classic og ble spilt i Håkons Hall.

Lillehammer har vært kanongode på hjemmeis denne sesongen og har vunnet 14 av 18 spilte hjemmekamper. Formen er også utmerket og fire av de fem siste kampene er vunnet. Lillehammer ligger 4. plass med 65 poeng og har åtte poeng opp til Stavanger Oilers på 3. plass og ti poeng til Vålerenga og Storhamar som topper. Således er det nok for langt opp til å avansere i grunnserien. Men disse mjøsderbyene handler nok ikke om det.

Storhamar er i knallform og står med seks strake seire etter nedsablingen med 9-1 hjemme mot Ringerike søndag kveld. Det skal dog tillegges at de kun har møtt Stavanger Oilers på hjemmeis av topp fire-lagene i denne perioden. Storhamar står totalt med 10-4-4 på borteis etter ordinær tid denne sesongen.

Storhamar er satt til overraskende klar favoritt i kveld (1,85) og det er ikke helt korrekt ut. Dette handler om oddser og Lillehammer vant altså den ene kampen som er spilt på Lillehammer tidligere denne sesongen. 2,80 på hjemmeseier må være verd et forsøk i kveld.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør