Paul Pogba har scoret åtte mål på de åtte siste kampene. Vi tror han også tegner seg på scoringslisten i tirsdagens Champions League-kamp mot PSG. Her jubler han etter å ha scoret mot Brighton på Old Trafford. (Martin Rickett/AP via AP)
Paul Pogba har scoret åtte mål på de åtte siste kampene. Vi tror han også tegner seg på scoringslisten i tirsdagens Champions League-kamp mot PSG. Her jubler han etter å ha scoret mot Brighton på Old Trafford. (Martin Rickett/AP via AP) Foto: Martin Rickett (AP)

Fet odds på ny Pogba-scoring

Vi tror Paul Pogba sørger for ny seier for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel Champions League:
Glem Paris, vi tror på United!
V65 Momarken: Vi går for Paradise og Tore på Momarken
V64 jackpot: Stor V64-jackpot med over en million ekstra
Oddssingel Champions League: Porto gir Roma kamp
V4-lunsj: Vi jakter ny V4-opptur til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Dagens oddsmeny har vi ventet lenge på - det er nemlig dags for sluttspill i Champions League! Vi skal få servert to deilig kamper, men det er ingen tvil om at de fleste har rettet fokus mot Manchester der Paris Saint-Germain kommer på besøk. Roma - Porto er den andre kampen, og dette er et åpent oppgjør. Det spilles og en kamp i Europa Ligaen mellom Fenerbache og Zenit. Vi skal heller ikke glemme at det spilles fem kamper i Championship denne tirsdagen. Det er og lagkonkurranse i Alpint-VM, og dette begynner 16:00!

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på fantastiske 136 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Paul Pogba scorer mål og Manchester United vinner - 4,35 i odds (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

10-1-0 på de 11 første kampene etter at Jose Mourinho dro og Ole Gunnar Solskjær tok over er ekstreme tall. Den gamle United-følelsen som Sir Alex Ferguson bruke to tiår på å bygge opp er tilbake på Old Trafford.

Etter helgens 3-0-seier mot Leicester har Manchester United inntatt den viktige fjerdeplassen i Premier League, og tirsdag skal de møte PSG i Champions League.

For syv uker siden virket en topp fire-plass som en fjern drøm, og avansement mot PSG virket utopisk, men nå virker begge deler innenfor rekkevidde.

Manchester United har aldri tapt mot et Ligue 1-lag hjemme på Old Trafford. Statistikken viser ti seire og tre uavgjorte mot lag fra den franske toppdivisjonen. De røde djevlene taper heller ikke tirsdag, tror vi.

Paul Pogba har kanskje vært den viktigste spilleren i Manchester United-oppturen. Franskmannen, som er oppvokst i en forstad til Paris, scoret to nye mål mot Fulham i helgen.

Statistikken hans under Ole Gunnar Solskjær er rett og slett imponerende. Nå har Pogba scoret åtte mål og har fem målgivende pasninger på ti kamper med nordmannen som vikarmanager.

Pogba har dermed scoret toltalt elleve mål denne sesongen, og det er første gangen han scorer et tosifret antall mål i samme sesong.

Pogba var Marseille-fan da han vokste opp. Han holdt ikke med PSG, og jeg er sikker på at han vil vise seg frem i tirsdagens kamp på Old Trafford. Husk at Pogba også er straffeskytter hos Manchester United. Det forsterker også hans sjanser til å score.

Jeg synes 4,35 i odds på at han scorer og United-vinner er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør