Foto: Alessandra Tarantino (AP)

Fiorentina på ny bortesmell

Bortesvake Fiorentina må unnvære sin beste spiller i kveld og da blir det tap borte mot Parma. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: Vi garderer United og Barcelona
V65 Bjerke: Solberg er ikke Out of Nowhere

Onsdagens langoddsprogram består av 52 spilleobjekter med blant annet to Champions League-kamper på programmet. Tottenham og Stevenage møtes til omkamp i FA-cupen og i Ruhpolding er det jentene som skal ute på normaldistansen (15 km der det altså blir gir ett tilleggsminutt for hver bom). I Italia spilles det tre utsatte kamper i Serie A, mens det håndballrunde for jentene i Eliteserien. I tillegg er det svensk ishockey og tysk 3. bundesliga på dagens liste.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
19. Bologna – Juventus U 3,30
Bologna er i fin form om dagen og har karet seg vekk fra nedrykksstriden. Juventus har ikke tapt en eneste seriekamp denne sesongen, men har spilt uavgjort i 12 av 25 kamper. Tre av de fire siste har endt med poengdeling, og det er ikke umulig at det blir en ny uavgjort i kveld, ikke minst siden to faste forsvarere er ute.

Dagens avslag
38. Tottenham – Stevenage over 2,5 mål 1,30
Denne omkampen i FA-cupen kommer ubeleilig for et Tottenham-lag som kjemper en knallhard kamp for å beholde 3. plassen i Premier League. Trolig hviles flere av de største stjernene i kveld, og det er på ingen måte sikkert at oppgjøret blir en målfest. Vi tviler ikke på at London-klubben tar seg videre, men et over 2,5 mål-spill til stusselige 1,30 i odds holder vi oss langt unna.

VM i skiskyting
All ære til oddssetterne på Hamar for dagens dueller i kvinnenes skiskyting. Alle fem duellene er så jevne, at ingen av dem inviterer til spill. Litt fristende å spille Tora Berger også i dag mot Helena Ekholm, men denne distansen er Ekholms beste, så vi melder avslag på samtlige.

Dagens spill
Parma - Fiorentina H 2,05
Hjemmelaget hadde ikke marginene eller dommeren med seg i søndagens hjemmemøte med Napoli og røk svært ufortjent 1-2 etter et sent offsidemål av Napoli. Med 2-4-3 på de ni spilt seriekampene etter nyttår har ikke Parma mer enn fire poeng ned til Lecce under streken. Men Parma har altså kveldens kamp til gode og vil ta et svært viktig skritt bort fra nedrykksstriden med tre poeng i kveld. Hjemme står laget med fine 5-4-3.

Fiorentina vant 2-0 hjemme over tabellljumbo Cesena søndag uten å overbevise litt. Har ikke mer enn 31 poeng og altså seks poeng ned til Lecce under streken. Fiorentina har tatt 24 av sine 31 poeng hjemme i Firenze. Borte er tallene meget svake 1-4-7. 4-1-4 etter nyttår, de tre siste borte er tapt.

Det ser bra ut med mannskapet til Parma foran kveldens kamp. Alessandro Lucarelli (f) er fortsatt suspendert, mens spissen Sergio Floccari er skadet. Francesco Valiani returnerer etter karantene. Fiorentina har etterhvert fått de fleste av sine skadde spillere tilbake, men lagets klart beste spiller Stevan Jovetic ble skadet i søndagens hjemmekamp mot Cesena og er ikke med i kveld. Jovetic har scoret tolv seriemål for Fiorentina denne sesongen og bil bli dypt savnet i kveld.

Hjemmesterke Parma mot et bortesvakt Fiorentina uten stjernespiller Jovetic. Dette lukter hjemmeseier lang vei i skinkebyen og vi spiller Parma til 2,05 i odds. Kampen kan spilles som singel og blir vårt forslag denne onsdagen.

Spilleforslag onsdag (spillefrist kl 18.25):
Kamp 21 Parma - Fiorentina 2,05 2,95 2,85
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør