Foto: Norsk Tipping

Fosen det nye Verdal?

Lotto-premiene strømmer til ny trønderbygd.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

De fleste som har spilt Lotto eller Viking Lotto, har fått med seg at innbyggerne i den nordtrønderske bygda Verdal har stukket av med usedvanlig mange av de store premiene.

Vinteren 2009 var det så ekstremt at Norsk Tipping bestemte seg for å granske vinnerlykken etter at fire personer fra Verdal hadde blitt lottomillionærer på bare et par måneder.

Nå har vi ikke hørt så mye om lottogevinster fra Verdal i det siste, men en annen trønderbygd er i ferd med å opparbeide seg et renommé som det nye lottomekkaet.

Flere storvinnere
Fosen har bare ca 25.000 innbyggere, men de siste ukene har 12 millioner kroner blitt sendt fra Hamar til halvøya.

Det startet den 18. desember, da en dame vant 7,5 millioner kroner i Lotto. Hun var en av fire som delte kjempepotten på 30 millioner kroner.

Onsdag for en uke siden slo nok en dame fra Fosen til, denne gangen i Viking Lotto. Som den eneste spilleren med seks rette, rasket hun med seg hele førstepremiepotten på drøye 4,5 millioner kroner.

- Det her var jo helt vilt. Vi opplever jo den reneste bonanza her på Fosen for tiden. Jeg kjenner faktisk to andre som også har vunnet, fortalte vinneren til Norsk Tippings hjemmeside.

Nyhet:Nå kan du levere Viking Lotto-kupongen på iPhone og Android

- Ikke nytt Verdal'n
Hun har ikke noen god forklaring på den plutselige vinnerlykken i distriktet.

- Det er ikke godt å si, men vi er et folk med beina godt plantet på jorda, så kanskje det er grunnen til at vi får så mange millionærer.

- Men noe nytt Verdal`n blir vi nok ikke, for der er vel nesten alle lottomillionærer, ler hun.

Slik spiller du uten kortleser
I kveld er det igjen Viking Lotto-trekning, med mulighet til å vinne 18 millioner kroner. Siste nytt fra Norsk Tipping er at du kan levere spill på nett uten kortleser.

For å spille på den nye måten, må du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene.

Du må også være kunde hos Norsk Tipping med mobilnummeret registrert for å kunne benytte deg av løsningen. Registrer deg som kunde her.

Her spiller du Lotto og Viking Lottopå nett og mobil
Klikk her for å spille på nett.
Klikk her for å spille på mobilen


Mulig premie: 15 millioner kroner:


Mulig premie: 18 millioner kroner:


Innleveringsfrist kl 20.00 hver dag:

Mest lest