Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Fulham taper igjen

Fulham har tapt sesongens to første bortekamper og ryker på en ny bortesmell lørdag. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Bonuspotten på 5,8 millioner kroner skal ut
Oddstips 2: Sevilla blir lørdagens spill
Premier League: Oversikt over skader og karantener
V75 Färjestad: Voldsomme 95 millioner i potten
Tippeliga: Oversikt over skader og karantene

Lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante matcher og består totalt av 95 objekter. Fotballen ruller over hele Europa og i tillegg krydres listen med mye norsk fotball. I Tippeligaen møtes Strømsgodset og Stabæk.

Dagens langskudd
Nesodden - Levanger
Sist lørdag anbefalte vi spill på Levanger hjemme mot KFUM Oslo og trønderne innfridde med 2-0 seier. Det var lagets åttende strake kamp uten tap og høstsesongen har vært en sammenhengende opptur. I ettermiddag møter laget et variabelt Nesodden som er satt til labre 1,75 i odds. Med slike forutsetninger er borteoddsen på 2,65 klart mest lokkende og interessant å teste.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Augsburg - Hannover 96
Nyopprykkede Augsburg har fått et brutalt møte med Bundesliga og står med fattige tre poeng etter seks serierunder og venter fortsatt på sin første trepoenger. Gjorde en svært så solid bortematch mot Hertha Berlin sist lørdag og til tross for at laget måtte spille de siste 20 minuttene med ti mann, berget laget ett poeng (2-2). Moa er fortsatt ute for Hannover som slo et redusert Borussia Dortmund 2-1 hjemme i Hannover sist søndag. For øvrig har Hannover variert i prestajonene og til uken venter en ny viktig kamp i Europa League. Hjemmelaget vinner når som helst og 2,75 på at de gjør det i ettermiddag er fristende her.

Dagens avslag
Chelsea - Swansea og Arsenal - Bolton

Storfavorittene blir atter en gang senket til det grusomme i Premier League og det er ikke mulig å forsvare spill på Chelsea til 1,15 i odds, ei heller et vaklende Arsenal til 1,42 i odds, til tross for at begge lagene spiller hjemme. Storfavoritter som Juventus, Roma og Stuttgart har misset til fæl odds denne uken og det er ingen grunn til å legge penger på London-lagene i ettermiddag.

Middlesbrough - Ipswich
Hjemmelaget har hatt en knallstart på sesongen og er det eneste ubeseirede laget i Championship. Tapet borte mot Crystal Palace i ligacupen onsdag, legger vi mindre vekt på. Tony Mowbray rokerte på mannskapet og Boro ville neppe videre. Ipswich innfridde ikke uventet hjemme mot Coventry og vant overbevisende 3-0 mandag. Ipswich har hatt en svært variabel sesongstart, men det ingen tvil om Paul Jewells mannskap er godt nok til å henge med på øvre halvdel. 1,60 for at Middlesbrough tar tre nye poeng grenser til det håpløse og denne er det lett å styre unna.

Dagens spill
West Bromwich - Fulham

Ingen god start for noen av disse lagene. West Bromwich har fire tap og en seier etter sine fem første seriekamper. Seieren kom borte mot Norwich nest sist (1-0). Skuffende bortekamp mot Swansea sist lørdag og på tide at Roy Hodgsons menn får opp farten nå. Spissparet Peter Odimwingie og Shane Long lukter det jo scoringer av. Gabriel Tamas soner fortsatt karanten, men bortsett fra det er hjemmelaget fulltallig.

Fulham har tapt to kamper hittil (0-2 borte for Wolverhampton og 1-2 borte for Newcastle), de tre øvrige matchene har endt med poengdeling. Søndagens opphenting mot Manchester City var imponerende (2-2). Fulham er ikke kjent for å ha sin styrke på bortebane og sesongens to første bortekamper er allerede tapt og undertegnede må medgi at han er skeptisk til Martin Jols evner som manager i Premier League. Dickson Etuhu og Bjørn Helge Riise er de eneste spillerne på skadelisten og det innebærer at førsteelleveren til Fulham er intakt.

Det står 3-2-0 på de fem siste tilsvarende oppgjørene og West Bromwich har vunnet de to siste. Vi har en veldig god følelse for hjemmelaget her og til 2,20 i odds for at Roy Hodgsons gutter tar sesongens første hjemmeseier på the Hawthorns så biter vi på. Kampen kan spilles som singel og til tross for flere fristende alternativer å kombinere med, velger vi singelspill på Paul Scharner & co.

Spilleforslag 1 lørdag:
Kamp 51 West Bromwich - Fulham 2,25 2,95 2,80
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør