(Norsk Tipping)

Gjemte loddet med milliongevinsten under mikrobølgeovnen

I frykt for å miste Flax-loddet hun hadde vunnet 1 million kroner på, puttet vinneren det i en mappe og gjemte det under mikrobølgeovnen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Kvinnen som vant 1 million kroner er bosatt i drammensområdet. Hun ønsker å være anonym, men deler gjerne historien.

- Jeg har nesten aldri kontanter på meg, men forrige torsdag hadde jeg en 200-lapp i lommeboka. Jeg kjøpte noen MillionFlax-lodd og dro hjem til mora mi på besøk. Hun fikk lov å skrape. Hun er egentlig mest opptatt av om man har vunnet 25 kroner, så loddet kan byttes i et nytt. Hun sa «det er ikke noe på disse, men du får sjekke over». Det gjorde jeg – og da så jeg at jeg hadde vunnet én million kroner, forteller kvinnen.

Skrap MillionFlax her

Ble livredd

Hun dro hjem med vinnerloddet og merket hun ble litt stresset.

- Jeg ble livredd for at det skulle bli borte, eller at noen skulle komme og stjele det. Så da jeg kom hjem, la jeg det i en mappe og gjemte det under mikrobølgeovnen, ler kvinnen.

- Helt absurd

To dager senere var hun hos kommisjonær, som ringte kundeservice hos Norsk Tipping, som kunne bekrefte at Buskerud-kvinnen var blitt millionær.

- Det er helt absurd. Jeg skal bruke mye av pengene til å nedbetale lån. Kanskje blir det ny bil – i tillegg har jeg lyst på en ferietur, sier kvinnen.

Har du også lyst til å bli millionær?

De nye MillionFlax-loddene er nå ute og du kan skrape dem digitalt.

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Skrap MillionFlax her

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør