*Nettavisen* Sportspill.

Glimt kjemper godt på Aspmyra

Scoringen på Nadderud var det eneste Glimt kunne juble for i 2-1-tapet mot Stabæk. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Bodø/Glimt har spilt veldig bra på eget gress, og har god odds mot underpresterende gjester.

01.05.14 09:22

Sportspills øvrige 1. mai-meny:
Oddsen: Ranheim er så mye bedre
Tippekupongen: Rosenborg kommer styrket ut
Nysignering: Rolf Lerum klar for Nettavisen
V64 Vaggeryd: Carstens jackpot
V4 Skellefteå:
Trav i Hockeytown

Dagens langoddsprogram er fullstappet med norsk fotball fra alle divisjoner, samtidig som returkampene i semifinalene til Europa League skal spilles.

Etter en strålende april måned, klinker Nettavisen til på 1. mai med fullt tilbud fra norsk fotball. Dagens dobbel er ambisiøs og til 3,15 i odds.

Dagens spill
Bodø/Glimt - Lillestrøm, H 1,95

Forrige helg trodde vi ikke på Glimt i deres kamp mot Stabæk, og bæringene stakk av med alle poengene i det oppgjøret. De gule var imidlertid fullt på høyde i store deler av kampen, men fikk avgjørelsene mot seg. Til slutt ble det skjebnesvangert.

I dag har de imildertid gode muligheter til å reise kjerringa. På tre hjemmekamper har de enda ikke tapt, og 4-2-seieren mot Sogndal er høydepunktet så langt. Glimt fremstår på en helt annen måte foran egne fans, og god arbeidsmoral kommer til å sørge for mange poeng på hjemmebane. 2-2-kampen mot Rosenborg er et godt eksempel på dette.

Lillestrøm har fem poeng på like mange kamper, men i det siste har de vært fryktelig tafatte. Forrige kamp, som ble spilt på mandag og resulterer i en hviledag mindre, endte uavgjort hjemme mot Aalesund. Ikke scoret de tre siste kampene.

Bortelaget har vært dårlige de to bortekampene de har spilt, og kun kapret ett poeng i Haugesund. Virker ikke å være klare for å ta poeng i Bodø slik de fremstår per dags dato.

Det er mye som taler i Glimts favør. Hjemmebane, en hviledag mer og bedre form de siste tre er alle gode grunner for å satse til herlige 1,95 på hjemmeseier.

Bodø/Glimt - Lillestrøm, 1,95 - 3,35 - 3,35. Spillstopp klokken 17.55.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Sirius - Elfsborg, H 3,85 - tidlig spillstopp klokken 14.55!

Spennende kamp fra den første runden i svensk cup. Sirius ligger for tiden på syvende plass i Superettan, med seks poeng på fire kamper. De har tapt mot Husqvarna og Varberg, to lag som virkelig er med i toppen i sesongåpningen.

De har spilt en kvalifiseringskamp til cupen, og da måtte Sirius spille bortekamp mot IFK Göteborg. Den kampen vant de overraskende 1-0, og får da møte Elfsborg i semifinalen av playoffene til den svenske cupen.

Den største grunnen til å argumentere for Sirius-seier, er det offensive spillet. Med elleve mål på fire kamper er de det mestscorende laget i Superettan, og de har enda til gode å gå målløse av banen denne sesongen. Kampen skal spilles på deres hjemmebane av naturgress, Studenternas Idrottsplats. På slikt underlag kan Elfsborg fort slite.

Dagens gjester har åpnet sesongen godt, og ligger for øyeblikket på andre plass i Allsvenskan, kun tre poeng bak Malmö og Åge Hareide. Men med unntak av uavgjortresultatet mot Kalmar, har de kun spilt mot lag fra nedre halvdel av tabellen.

Elfsborg spiller sine kamper på Borås Arena, som stod ny i 2005. Siden det har de spilt på kunstgress, og det har gått ut over deres prestasjoner på naturgress. I dagens kamp spilles det på sistnevnte, noe som kan bikke i hjemmelagets favør.

Ved første øyekast fremstår Elfsborg som klar favoritt, men det er grunn til å spørre seg hvor høyt de prioriterer cupen. Den har ikke samme status i Sverige som her hjemme.

3,85 er meget fristende odds på hjemmeseier til et sjarmerende Sirius, og denne kampen utpeker seg som dagens beste langskuddobjekt.

Sirius - Elfsborg, 3,85 - 3,25 - 1,70. Spillstopp klokken 14.55.

Klikk her for å levere dagens langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.