HamKam har slitt kraftig denne sesongne. Dette er et illustrasjonsbilde fra 2009.
HamKam har slitt kraftig denne sesongne. Dette er et illustrasjonsbilde fra 2009. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

HamKam er i alvorlig trøbbel

HamKams problemer virker å ingen ende ta, og i dag skal de gjeste et svært godt hjemmelag.

Kommersielt

Søndagens øvrige Sportspill-tips:
Dagens singel 1: Sunderland setter kronen på mirakelverket
Dagens singel 3: I dag kommer hjemmeseieren i Sogndal
Dagens dobbel: Odd har blitt undervurdert
Tippekupongen:
Molde er i støtet

Det er full rulle i hele fotball-Europa også i dag. England skal avslutte sin Premier League-sesong, og også Norge byr opp til fest på det som er et virkelig godt langoddsprogram på søndag.

Dagens singel 2
Tromsdalen - HamKam, H 2,10

Hjemmelaget har åpnet sesongen på forrykende vis, og de har befestet sin posisjon på midten av tabellen. På bortebane har de kun tatt ett fattig poeng på tre kamper, men på eget gress har de ikke vært mulig å slå.

De sørget for Tromsøs første poengtap for to runder siden, og har i tillegg slått Ull/Kisa og Strømmen på eget gress. Er virkelig i god form på hjemmebane og kommer til å ta mange poeng her denne sesongen.

HamKam har dessverre åpnet helt forferdelig, og står med kun ett poeng på seks kamper. Med sin ene scoring har det blitt veldig tungt for dagens bortelag.

På bortebane har de 1-6 i målforskjell og ingen poeng. Veien til Troms er lang og full av farer, og mot et så hjemmesterkt lag skal de få slite tungt.

Alle argumenter taler for Tromsdalen-seier her. HamKam virker å være i en bunnløs formspiral, og flere snakker allerede om nedrykk. I Tromsdalen er hjemmelaget gode, og 2,10 er veldig god odds på at de tar tre nye hjemmepoeng.

Dagens singel 2 (spillestopp klokken 17.55).
Kamp 199: Tromsdalen - HamKam, 2,10 - 3,20 - 2,85.


Dagens langskudd
Norwich - Arsenal, H 3,70

Hjemmelaget er i stor grad klare for nedrykk, men alt teoretisk håp er ikke ute. Da må de vinne i dag.

Norwich slo tilbake etter en svak periode med uavgjort mot Chelsea, og de viste at de ikke lar seg pelle på nesen etter 4-0-tapet på Old Trafford. Kanarifuglene har funnet en viss stabilitet, og de hadde gode muligheter til å stoppe Liverpool da de var på besøk. Er ikke ferdigspilt og enda mye å spille for.

6-6-6 på eget gress vitner om et lag som kan bite fra seg på hjemmebane 17-16 i målforskjell vitner om et lag som ikke er involvert i spesielt målrike kamper på eget gress. Alt det kan tale til deres fordel i dagens kamp. Tilnærmet skadefri tropp.

Arsenal har sikret det berømte fjerdeplasstrofeet, og har kun teoretiske muligheter om å klatre opp til tredje.

Det er imidlertid grunn til å tvile på om Wengers fulle fokus ligger på denne kampen. Neste uke venter nemlig FA-cupfinale mot Hull, og da har de ingen grunn til å ta sjanser i dag. Lang skadeliste som igjen inneholder Ramsey, han er imidlertid vurdert som tvilsom.

Det er ingen tvil om hvem som har mest å spille for, og hvem som har større oppgaver i vente. Arsenal satser nok ikke alt på denne kampen, og det kan Norwich utnytte. Med en odds på 3,70 kan vi tjene gode penger på kanarifuglene i dag.

Dagens langskudd (spillestopp klokken 15.55).
Kamp 163: Norwich - Arsenal, 3,70 - 3,50 - 1,80.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus