Didier Konan Ya, høyre, har vært skadeplaget og kun scoret to mål på tretten kamper denne sesongen.
Didier Konan Ya, høyre, har vært skadeplaget og kun scoret to mål på tretten kamper denne sesongen. Foto: Nigel Treblin (Ap)

Hannover i mer trøbbel

Hannover er inne i en dårlig periode, nedrykksstreken er faretruende nærme. I dag venter en ny, tøff oppgave.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagstips:
Påskens fotballprogram: Dette er påskens fotballgodbiter
Travoversikt på skjærtorsdag: Skjærtorsdag med superjackpotter
V65 Øvrevoll: Øvrevoll åpner portene
V65 Momarken: Jackpotfest skjærtorsdag
V5A Skive: Tinkerbell i Skive
V4 Örebro: Alice med kontroll

Det er stille før stormen på skjærtorsdagens langoddsprogram, men vi finner likevel noen godbiter fra for eksempel Tyskland og Sverige.

Dagens spill
Eintracht Frankfurt - Hannover, H 1,90

En jevn og tett kamp i Bundesliga står for tur, og Frankfurt er vertskap for et Hannover som kun er tre poeng bak.

Frankfurt er inne i en god periode, og står med 3-1-3 på de siste syv kampene. Det har ført til at de har tatt steget for alvor vekk fra nedrykksstriden. På hjemmebane har de også god statistikk, og har tapt kun en kamp på de siste åtte hjemmekampene.

Hjemmelaget må klare seg uten Anderson, Rode, Oczipka, Flum, Kittel og Schwegler. Det har gjort at spesielt midtbaneleddet er sårbart, men de har god dekning.

Hannover er på sin side for tiden over streken, og med fire runder igjen ser det ut til akkurat å holde. Likevel er de ikke utenfor rekkevidde for bånnlagene, og det kan begynne å spøke mot slutten om de ikke plukker poeng.

Dagens gjester er ligaens nest dårligste på reisefot, og har tatt tre poeng ved kun to tilfeller denne sesongen. Det er ikke nok til å skremme Frankfurt.

Også bortelaget har sine skadeproblemer. Felipe, Miller, Sobiech, Mame Biram Diouf og Cherundolo er skadet.

Det er dessverre ikke spesielt mye å velge i denne torsdagen, men dette utmerker seg som dagens desidert beste spill. 1,90 i odds på hjemmeseier til et såpass hjemmesterkt lag er aldri å forakte!

Frankfurt - Hannover, 1,90 - 3,35 - 3,20. Spillstopp klokken 20.25.

Klikk her for å levere dette spillet. 

Dagens spill 2
Falkenberg - Kalmar, H 2,55

Spennende kamp i Allsvenskan. Falkenberg står med tre poeng etter like mange runder, mens Kalmar med sine fem poeng enda er ubeseiret i ligaen.

Falkenbergs hjemmeseier kom på hjemmebane mot Brommapojkarna. I de øvrige kampene har de tapt på bortebane mot henholdsvis Åtvidaberg og Malmö - to av topplagene.

Det er utvilsomt på eget gress de er nødt til å ta poeng for å henge med i årets utgave av Allsvenskan. Til det har det en fulltallig og så som skadefri tropp til disposisjon.

Mange hadde forventninger til Kalmar før sesongstart, og de har enda til gode å tape. Men etter åpningsseieren mot stakkars Brommapojkarna, har de spilt uavgjort mot Elfsborg og Åtvidaberg.

Også dagens gjester kan skryte av nær skadefri tropp, og ingen nøkkelspillere vil bli savnet til dagens kamp.

Det blir utvilsomt en jevn kamp, men vi setter vår lit til Falkenberg som leverte godt på hjemmebane forrige runde. 2,55 i odds på hjemmeseier og er aldri å forakte - det blir dermed dagens spill fra Allsvenskan!

Falkenberg - Kalmar, 2,55 - 3,00 - 2,45. Spillstopp klokken 18.55.

Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør