Eden Hazard er fast straffetaker, og kan bli avgjørende i Chelsea jakt mot avansement.
Eden Hazard er fast straffetaker, og kan bli avgjørende i Chelsea jakt mot avansement. Foto: Alastair Grant (Ap)

Hazard må levere

Chelseas belgiske superstjerne fikk godt med hvile i helgen, og må levere sin livs kamp for å sikre avansement i Champions League.

Kommersielt

Flere tips fra Sportspill tirsdag:
Odds:Doncaster-eventyret fortsetter
V4 Åmål:Galopp på favoritten?

Tirsdagens langoddsmeny tilbyr to kamper fra Champions League sammen med kamper fra alle de lavere divisjoner i England.

Dagens spill
Eden Hazard scorer mål, 2,75
Chelsea er vertskap for Paris Saint-Germain i det som er en veldig åpen kamp. Franskmennene leder 3-1 fra første kamp, men det er noe Chelsea har greid å snu før.

De blå fra London vant komfortabelt 3-0 i helgen mot Stoke, og det var Mohamed Salahs store kamp. Han var involvert i nesten alt som skjedde fremover. Salah er imidlertid låst til FC Basel, og kan ikke spille dagens kamp. Samme situasjon har Nemanja Matic, som spilte europacup med Benfica tidligere denne sesongen.

Ramires er også utilgjengelig på grunn av suspensjon. John Obi Mikel er skadet. På spissplass har Mourinho også hodebry foran den viktige kampen, da både Schürrle og Eto'o er tvilsom før start. Det kan bety at Fernando Torres får i oppgave å ledet lagets utvilsomme jakt på scoringer.

Eden Hazard er inne i sin hittil beste sesong for hovedstadslaget, og har lagt en sensasjonell formperiode bak seg. De siste kampene har han ikke briljert like mye, men det er liten tvil om at han er mannen å passe på for PSGs forsvarere. Ikke overraskende er han lagets toppscorer med sine fjorten nettkjenninger.

Paris Saint-Germain kommer til London med kun ett fravær, men det er av ikke ubetydelig karakter. Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade i den forrige kampen mot Chelsea, og er på sidelinjen i dagens kamp.

Også Laurent Blancs mannskap kommer fra helgen med en komfortabel 3-0-seier hjemme mot Reims.

Gjestene fra Paris blir vurdert til kolossale favoritter til å avansere mot semifinalene. Likevel er José Mourinho en mann man sjeldent avskriver ustraffet. Han kommer til å se til Eden Hazard i jakt på vitale scoringer - og vi tror han leverer. I tillegg er han straffeskytter.

Belgieren har fortsatt mye å bevise i de virkelig store kampene, og har fått en god uke med hvile før dagens kamp.

2,75 på at han setter ballen i nota er meget spennende odds!

Eden Hazard scorer mål, ja 2,75 - nei 1,30. Spillstopp klokken 20.40.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Dortmund - Real Madrid, H 2,95

Denne kampen blir sett på som avgjort av de fleste. Norsk Tipping tilbyr ikke en gang spill på hvem som avanserer - mest sannsynlig fordi oddsen ville blitt 1,00 på Real Madrid.

Hjemmelaget har en tøff oppgave foran seg, og skadelisten gjør den ikke spesielt mye lettere. Gundogan, Bender, Bandowski, Blaszczykowski og Subotic er utilgjengelige. Samtidig er Sebastian Kehl suspendert. Og som ikke det var nok, er Weidenfeller, Nuri Sahin, Sokratis og Marco Reus tvilsomme til kampen.

Det setter en demper på det faktum at Robert Lewandowski endelig er skadefri. Men han er tilbake, og scoret også da Dortmund slo Wolfsburg i helgen. Det andre målet i 2-1-seieren sto Marco Reus for.

For bortelaget er det Marcelo, Alvaro Arbeloa og Jesé Rodrigues som ikke rekker kampen grunnet skade. På alle disse posisjonene har de god dekning. Gareth Bale og Cristian Ronaldo er tvilsomme, men burde få spilletid i løpet av kampen.

Ancelottis mannskap kommer fra en sterk seier borte mot Real Sociedad. Med 4-0 i ryggen har de mye selvtillit med til dagens kamp, men vet også at de henger bakpå i rotteracet om La Liga-tittelen. Og om kun én uke venter finalen i Copa del Rey mot FC Barcelona.

Det er lite penger å hente hos et bortelag som ikke må vinne kampen. Borussia Dortmund ønsker, om ikke annet, å gå ut av turneringen med hevet hode og har bedre sjanser for seier enn det bookmakerne vil ha det til.

2,95 i odds på et hjemmelag uten noe å tape kan vi ikke takke nei til!

Borussia Dortmund - Real Madrid, 2,95 - 3,50 - 2,05. Spillstopp klokken 20.40.

Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus