Foto: REUTERS/SCANPIX

Her blir det uavgjort

Det ligger en U i luften når PSG møter Dortmund i Europa League. Sjekk dagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Les også:
Odds del 1: Leverkusen vinner klart
Nyttige tips: Lesernes oddstips torsdag

Lunsjtips Bjerke: En spenstig banker

Vi har allerede begynt å forsyne oss fra dagens langoddsprogram, og avslutter dagen med en av kampene som starter klokken 21.05.

Nå kan du tippe på iPhone

Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
Europa League gruppe J. PSG topper gruppen etter 2-0 over Karpaty Lviv, en sterk 1-0 borteseier i Sevilla og 1-1 borte mot dagens motstander. I Frankrike spiller de litt for mye uavgjort til å kjempe helt i toppen, men holder syvendeplassen med 4-4-3 totalt. På søndag skal de møte Marseille i Ligue 1, som kommer fra en 7-0 seier i Champions League, og det er visst snakk om å hvile enkelte av de faste spillerne i dag med tanke på den hjemlige storkampen. Giuly, Makelele, Hoarau, Jallet og Armand kan få mindre spilletid enn vanlig i dag, eller ingen spilletid i det hele tatt, men dette gjenstår å se.

Dortmund imponerer i Bundesliga, der de topper ett poeng foran Mainz. Dortmund har 5-0-0 og målforskjell 13-4 på bortebane i Tyskland. I denne turneringen har de ikke vært like overbevisende, det har blitt 0-1 hjemmetap for Sevilla, 1-1 mot PSG som sagt og 4-3 borteseier over Karpaty Lviv. Forsvarspiller Schmeizer var suspendert sist men er tilbake nå. De kan stille sterkt.

Begge lag har spilt uavgjort i tre av sine fire siste, og det ble 1-1 i det omvendte møtet. En ny avgjort kan ikke være langt unna, selv med Dortmunds imponerende bortestatistikk i Bundesliga. 3,00 for uavgjorten kunne vært verre, og vi mener denne er et aktuelt spill hos Norsk Tipping i dag. Vi setter 100 kroner på U i objekt 104, singlespill, frist klokken 21.00.

104. Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund 2,15 3,00 2,65

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør