(AFP/Scanpix)

Hjemmeseier i toppkampen

Leicester tar Cardiff på ren hjemmestyrke.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Bjerke: 22 mill til alenevinner
Tippetips: Bale sikrer oss 12 rette
Oddstips 1: Flere mål fra Klose
Oddstips 2: Leicester viser styrke
Premier League: Skaderapport

Det er mye som skjer på langoddsen i dag, spesielt i fotballens verden. Det er fulle runder i Premier League og Serie A, og mye annen engelsk fotball. Primera Division, Ligue 1, nederlandsk og belgisk fotball finner vi også.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
69. Blackburn - Brighton B 2,65

Kampen er avlyst grunnet mye regn.
Championship. Blackburn og Henning Berg sliter, det er tydelig, og selv om det ikke er dette vi ønsker for nordmannen må vi tjene penger på det så lenge det går. Vi er ikke klare for å hoppe av toget helt ennå, for etter tragisk innsats og tap 1-4 hjemme for Cardiff, røk Blackburn 0-2 i Blackpool, nok et fortjent tap. I dag er de favoritter hjemme mot et av de bedre lagene i ligaen, og vi spør oss om ikke bortelaget har best sjanser her. Vi tror det, og 2,65 på måkene fra Brighton må testes.

111. Malaga - Real Madrid H 4,95
Spansk Primera. Både Malaga og Real Madrid står med 3-1-1 på sine fem siste i ligaen. Vi hadde ikke trodd Malaga skulle spille ut Sevilla i det sørspanske derbyet forleden, men det gjorde de, og vant 2-0. De har også vist i Champions League at de har et høyt maksnivå, samtidig som de skuffet med tap borte for Getafe tidligere i måneden. Real Madrid har det samme stjernespekkede laget som forrige sesong, men denne gangen er de havnet langt bak Barcelona når sesongen er halvveis. Hvorfor? De har bare 4-1-3 på åtte bortekamper, de taper 0-1 borte for Real Betis nylig, og at de slipper til Espanyol på slutten forrige kamp og får en sen 2-2-scoring i sekken, når de helt klart bør vinne, er utilgivelig. De har fortsatt gode sjanser på 2. plassen i Spania, og gull dersom Barcelona kollapser, men de må heve seg. Bortekamp i Malaga kan bli tøft nok, veldig tøft hvis hjemmelaget spiller opp mot sitt beste. 4,95 på H er for høyt til å stå urørt, denne må vi prøve.

Dagens avslag
104. Liverpool – Fulham H 1,45

Etter Liverpools 1-3 tap hjemme for Aston Villa forrige runde, der vi på forhånd takket nei til utrolige 1,30 for hjemmeseier på Anfield, får vi 1,45 på H når Fulham kommer på besøk. Fulham er ikke noe stort bortelag, det er ikke Aston Villa heller, og Liverpool-oddsen vi serveres er langt unna spill, igjen. 3-3-3 er Liverpools tall på Anfield, de har kun slått Southampton, Wigan og Reading her.

Dagens spill
Dagens utvalg er interessant, og vi har Lazio, Ipswich, Watford, Leicester, Coventry, Real Betis og Osasuna på blokka. Det betyr ikke at vi spiller en syvling til 80 i odds, vi plukker de fire vi tror mest på og foreslår to dobler. Her er dobbel nummer to, med spillefrist klokken 15.55:

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

67. Leicester City - Cardiff City
Engelsk Championship. Leicester har akkurat som dagens motstander sin store styrke på hjemmebane. 8-2-1 hjemme er det bare Cardiff som slår. Leicester tapte på bortebane igjen forrige runde, 0-1 for Millwall, og de klarte bare 2-2 hjemme mot Barnsley i den forrige her på King Power. Det er viktig å vinne i dag, for å komme tilbake på riktig spor og fordi Cardiff er en av de klareste konkurrentene til en topp 6-plassering.

Waghorn (a) er tilbake etter skade. St. Ledger (f) og Keane (f) er stadig ute. Det blir få endringer.

Cardiff topper tabellen, mye grunnet sin gode uttelling hjemme i Wales, men sist lørdag ble en stor nedtur da man røk overraskende 1-2 for svake Peterborough. Nå gjelder det å reise seg fort. De tre siste reisene har gitt 4-1 over et tamt Blackburn, 1-1 mot hjemmesterke Derby og 2-1 mot Barnsley. I dag blir det tøffere, men det er nettopp denne typen kamper som skal vinnes dersom man skal opp.

Lagkaptein Hudson (f) er ventet tilbake fra start, han var suspendert mot Peterborough. Smith (a), Maynard og Harris er ute.

De to siste tilsvarende har endt 2-1, og når to typiske hjemmelag møtes, tror vi det blir hjemmeseier, igjen. 1,85 er godkjent i vår bok og brukes i en dobbel.

70. Ipswich Town - Bristol City
Engelsk Championship. Ipswich har fått et oppsving under manager Mick McCarthy, de slo Birmingham 1-0 borte i hans første kamp og har 4-1-3 på de åtte spilt siden. Hjemmekampene under McCarthy har gitt seire mot Burnley, Nottingham Forest og nå sist 3-0 mot formsterke Millwall, og 1-1 mot Peterborough. Dette har tatt klubben opp fra nedrykksplassering, og i dag møter de laget bak seg på tabellen.

Luke Hyam (m) har vært ute med skade og deretter sykdom, men nå er han klar for kamp igjen og det styrker midtbanen. Reo-Coker (m) var tilbake sist, på benken, men kan kanskje starte her. Taylor (a) er fortsatt ute.

Bristol City sliter, bare målforskjellen holder dem over streken. De har ligaens mest gavmilde forsvar og 45 baklengs på sine 22 spilte. De har overrasket i to bortekamper den siste tiden, Sheffield Wednesday og Middlesbrough er slått, men samtidig er tre andre kamper tapt. Sist helg røk man 0-2 hjemme for Derby, og Solbakkens Wolves vant 4-1 i Bristol nylig. Bristol City har 3-1-7 borte, og mot Ipswich har de tapt fire på rad uten å score selv.

Jon Stead (a), tidligere Ipswich-spiss, er tilbake og starter trolig kampen, for Ryan Taylor er ute med en strekk. Liverpool-lånet Danny Wilson er også ute. Nyatanga (f) og Carey (f) er tilbake.

Ipswich vinner kamper igjen, spesielt hjemme på Portman Road fungerer det bra. Bortelaget har sluppet inn mellom ett og fem mål i hver eneste kamp denne sesongen, og her tror vi det får det veldig tungt. Vi ser ikke bort fra at det blir målrikt, men hjemmelaget skal score flest og 1,70 for hjemmeseier slår vi til på. Dagens engelske dobbel gir 3,15 og innsatsen blir 100 kroner. Spillefrist klokken 15.55.

67. Leicester City - Cardiff City 1,85 3,00 3,30
70. Ipswich Town - Bristol City 1,70 3,10 3,75

Total odds 3,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus