Foto: Scanpix

«Hockey-Pelle»: - Linköping favoritter

Nettavisen har fått en av Sveriges beste hockeyeksperter i stallen.

Kommersielt

Les også dagens ordinære oddstips: IFK Göteborg melder seg på i gullkampen

Sportspill har gleden av å introdusere «Hockey-Pelle» som fast tipsekspert for kampene i Svenska hockeyligaen (tidligere Elitserien).

- Norsk Tipping har et svært rikt utvalg av kamper fra denne serien og det er bare å erkjenne at Sportspills redaksjon ikke kan rekke over alt. Derfor er vi svært glade for å ha fått på plass «Hockey-Pelle», sier Sportspills leder Kurt Leirvåg, som håper at leserne setter pris på at vi styrker mannskapet på dette området. Med hele 55 serieomganger i Svenska hockeyligaen er det flust med matcher, og da mener vi at dette skal gjøre Sportspills oddssatsing enda bedre, avslutter en spent Leirvåg.

Vi kan dessverre ikke røpe det virkelige navnet til «Hockey-Pelle», men kan forsikre leserne om at han er en av Sveriges desidert beste eksperter på denne ligaen.

«Hockey-Pelle» ser seks-sju SHL-kamper hver eneste uke og kommer til å levere omtale og tips til samtlige SHL-kamper som går på hverdager denne sesongen.

Her er hans første tipsforslag for Sportspill:

AIK - Linköping B 2,05
Jeg forventer en ganske jevn match, men over tre perioder må Linköping anses som favoritter. Svenska Spel har justert oddsen ned fra 2,40 til 2,20 på borteseier, og Norsk Tipping ligger på 2,05.

AIK sliter med å få formasjonene til å stemme, og de har mye å jobbe med – spesielt offensivt. Man snakker om å «trykke på mer fremover», men det kan gjøre at man blir overmodige – noe et solid Linköping kommer til å straffe.

Det finnes ingen tropp tilgjengelig i skrivende stund, men det skal ikke være noen fravær av betydning.

Linköping så meget bra ut sist mot Frölunda (6-3). Tempoet med pucken var høyt, og de var effektive i powerplay – lagde fem mål i den spillformen. Hadde en kort treningsøkt i går, der alle spillerne deltok. Det blir altså en slagkraftig oppstilling. Det går rykter om et par endringer i laget, men troppen tas først ut etter matchoppvarmingen.

AIKs fotballag spiller en viktig match i Allsvenskan i kveld (mot gullkonkurrenten Göteborg), og det kan fort gå utover publikumsoppmøtet og støtten fra hjemmefansen i Hovet i kveld.

Selv om vi helst skulle ha sett oddsen et par hakk høyere, er det borteseier vi må gå etter i denne matchen.

Dagens tips fra «Hockey-Pelle»:
AIK - Linköping 2,40 - 3,65 - 2,05
Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus