Hockey-Pelle: Luleå vinner toppoppgjøret

Les vår svenske hockeyeksperts omtale av tirsdagens matcher i SHL.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny tirsdag:
V4 Hagmyren: Bergenser med pangsuksess i Sverige
V5 Bjerke: Lukrativ lunsj?
V65 Forus: Slipper å jage nå

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra engelsk ligacup og FA cup, League One & Two, La Liga, fransk ligacup, Serie A, skotsk Championship og masse mer.

Örebro-Färjestad (9-11)

Det går tyngre for Örebro, som ikke har samme uttelling som i starten av sesongen. Spilte tidvis klart bra hockey i forrige runde mot Brynäs (3-5), men bød på for mange og enkle feil. Som salt i såret fikk de enda en skade, da lagkaptein Henrik Löwdahl brakk tommelen. Det gjør at det kun finnes tolv kurante forwards i troppen. På backsiden ser alt bra ut.

Färjestad har et høyt toppnivå (som vi fikk se i forrige bortematch mot Skellefteå). Men laget er alt for ujevnt og har vanskelig for å holde spillet oppe over tre perioder.

Vanskelig å peke ut en vinner – blir ikke overrasket om kampen går til ekstraomganger.

Kan være verdt en mindre innsats på U, til 3.70 i odds.

Odds: 2.25 - 3.70 - 2.30

Luleå-Skellefteå (2-1)

Hett mellom to av seriens beste lag.

Luleå med en severdig bortekamp mot Modo sist. Tapte riktignok poeng, med var ingenting feil med prestasjonen. Spilte med høyt intensitet og formen er fortsatt riktig bra. Gjør ingen endringer i formasjonen, men det blir et målvaktsbytte. Stabile David Rautio tar plass mellom stengene.

Skellefteå har vist seg menneskelige i de siste, selv om man ikke skal bør gjøre for mye ut av stortapet sist. Laget var ikke fullt så dårlig som sifrene antyder (Brynäs gjorde fem mål på sine syv første skudd).

Jevn match i vente. Men form og hjemmebanefordel taler for Luleå. Knapp hjemmeseier, si 3-2? Oddsen: 2,20.

Odds: 2.20 -.3.75 - 2.35

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør