Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Hvem skal score i Dublin?

Vi tror ikke det blir noen målfest når Drillos gutter gjester Irland. Her er dagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Trippel jackpot i Viking Lotto - klikk her for å spille om 36 millioner i kveld!

Flere tips onsdag:
Tipping: 12 rette til pause og full tid?

Odds: Messi skal banke Brasil
Odds: Lesernes oddstips onsdag

Vi har allerede satt en innsats på Argentina, men finner grunnlag for ytterligere ett tips på langoddsen. Vi ser nærmere vårt kjære landslags sjanser i Dublin, samt en gledelig nyhet vi forhåpentligvis skal hente mange kroner på i vinter: Norsk bandy er tilbake på langoddsen.

Nå kan du tippe på iPhone

Irland - Norge - under 2,5 mål
Vi har skrevet mye om denne kampen i dagens tippetips, og fatter oss i korthet her. Begge lag har fått mange avbud foran denne kampen, også offensivt. Norge savner Moa og Carew, og bruker trolig Moldskred og eventuelt Helstad som erstattere. Detter er målfarlige spillere på sine respektive klubblag, men det er ingen automnatikk i at de dermed bøtter inn mål på landslaget. Drillo hinter til at dette heller ikke er hensikten i intervjuer før kampen, han ønsker å drille det defensive. Norges landskamper er sjelden veldig målrike uansett og vi mener dagens kamp er en klar kandidat til å gå under 2,5 mål. To delvis nykomponerte lag uten noe som helst press på seg til å vinne gjør at 1,45 på under 2,5 mål spilles. Objektet må kombineres.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Stabæk - Ready
Vi vet ikke hvor mange som la merke til at sesongens åpningsrunde i bandy glimret med sitt fravær på søndagens langoddsprogram, men nå er kampene fra 2. runde på programmet, og vi griper sjansen til å spille på denne flotte vinteridretten der Norsk Tipping ikke har særlig mange andre bookmakere å kopiere odds fra, og følgelig setter en del skjev odds.

Stabæk er landets nest beste bandylag, bak Solberg. Slik har det vært noen år nå. De tok sølvet i serien sist, og gjør det trolig igjen. Årets åpningskamp tapte de imidlertid 3-5 borte mot Høvik. Vi leser i Aftenposten at laget har mistet et par gode spillere til svensk bandy, men at det også er hentet inn erstattere fra samme sted.

Ready kom sist eller nest sist i serien flere sesonger før de overrasket stort i fjor med en tredjeplass. De startet årets sesong med å tape 3-6 hjemme på Gressbanen for naboklubben Ullevål. Overraskende, og ganske så skuffende. Det har vært litt utveksling av spillere mellom disse klubbene, og dette tapet svir for Ready. Keeperspill og samspill kritiseres konstruktivt på klubbens egne nettsider. Mons Nørve måtte forlate isen med hjernerystelse, og Ready er en klubb som ikke tåler veldig mange skader, la oss håpe han er raskt tilbake.

Ser vi på forrige sesong så kom Ready dårlig i gang da også. Man tapte først 2-9 for Høvik, deretter 2-4 for Mjøndalen, før man sensasjonelt slo Stabæk 2-1 på Gressbanen. Derfra og ut spilte man mange gode kamper.

Når Ready tydeligvis skal starte svakt denne sesongen også, og skal ut i bortekamp mot et Stabæk som tapte åpningskampen og er sugent på revansje, er hjemmeseieren nærmest gitt, slik vi ser det. Stabæk vant tilsvarende oppgjør forrige sesong 6-1. De slo også Ready 3-2 i finalen i den nylig avviklede bandyturneringen KOSA OPEN, i en jevnspilt affære.

Readys overraskende hjemmeseier over Stabæk forrige sesong var den første på 119 innbyrdes oppgjør, var det noen som talte opp den gang. Klubbene er jevnere i dag enn på lenge, men hjemmeseieren virker likevel opplagt når Ready ikke har funnet formen ennå. 1,45 på H spilles i en dobbel med under 2,5 mål i Irland - Norge, og vi får 2,10 i total odds. Spillefristen er klokken 18.55. Innsats 100 kroner.

49. Stabæk - Ready 1,45 5,90 2,55
69. Irland - Norge - over/under 2,5 mål 2,05 1,45

Total odds 2,10

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør