Foto: MIGUEL RIOPA

Høyoddser på mandag

Se hvordan sære Køge og Guingamp gir oss 10 ganger innsatsen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Mandagens langoddsprogram byr på Vålerenga - Molde, samt litt forskjellige fotballkamper fra blant annet Sverige, Danmark og England. Vi blir ikke overveldet av tilbudet, og kanskje burde vi ta en hvit dag etter 12 rette i tipping og treff på dobbelen med Tromsø og Strømsgodset i går. Vi øyner imidlertid en meget fin mulighet til gevinst i dag også, på en dobbel til over 10 i odds. Dagens spill baserer seg i stor grad på statistikk.

Lever dagens spill nå med det samme.

Bunnlaget som pleier å tape med ett mål.
I danskenes SAS-liga tar FC Nordsjælland imot bunnlaget HB Køge i kveld klokken 19.00. Nordsjælland varierer i prestasjonene, de har nå 2-1-2 på de fem siste. De trenger noen poeng til for å sikre plassen i ligaen neste sesong, og alt annet enn seier mot bunnlaget Køge vil være katastrofe.

Køge har i praksis vært klar for nedrykk ganske lenge nå. De fikk bank 0-3 i siste bortekamp, mot Silkeborg. Dette resultatet er imidlertid uvanlig, for Køge har vist en bemerkelsesverdig tendens til å tape med nøyaktig ett mål denne sesongen. 1-2 og 0-1 er typiske resultater, og blant årets 18 tapte kamper er 10 tapt med nøyaktig ett mål.

Vinn på trav i kveld: Gratis eksperttips

Vi mener forutsetningene for enda et ettmålstap er tilstede i kveld. Nordsjælland må vinne denne kampen på hjemmebane, men laget er ikke spesielt sterkt, formen er ikke spesielt god heller, og noen overlegen hjemmeseier tror vi ikke på. Køge kjemper i hver eneste kamp selv om nedrykket har vært et faktum i lang tid.

Det ble 1-1 og 2-1 til Nordsjælland i fjor, og 3,60 i odds for en ny ettmålsseier til Nordsjælland er godkjent betaling.

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Uavgjortdivisjonen
I fransk Ligue 2 finner vi Guingamp på nest sisteplass, ett poeng under streken, men med en kamp tilgode på de andre bunnlagene. Denne kampen spilles på hjemmebane i kveld, mot Nantes. Nantes ligger kjedelig til midt på tabellen med 3-4-8 på bortebane.

Det spilles svært mye uavgjort i denne divisjonen, og rekorden i antall uavgjorte kamper på hjemmebanel edes i øyeblikket hårfint av nettopp Guingamp, som står med 3-11-1 hjemme. Med ett poeng i kveld avanserer laget to plasser oppover på tabellen, siden de har bedre målforskjell enn Vannes og Chateauroux som hver har et poeng mer.

Guingamp har 1-4-0 på sine fem siste hjemmekamper. 0-0 mot Laval sist. Nantes har 1-1-3 på sine fem siste bortekamper. Innbyrdes oppgjør forteller at i lagenes åtte siste oppgjør har resultatene 0-0 og 1-1 forekommet fem ganger.

Når Guingamp har spilt uavgjort i 11 av 15 hjemmekamper, blir 2,80 brukbar betaling for at det blir U igjen. Det spiller trolig ikke så stor rolle at Colleau, Christophe, Soumah, Bazile og Allaoui er ute med skader, her har det blitt uavgjort uansett lagoppstilling i lang tid. Man skal faktisk ha veldig gode argumenter for å spille noe annet enn U i dette tilfellet, og vi finner ingen slike.

Mandagens dobbel får høyere odds enn vanlig, vi setter 100 kroner på den, spillefristen er klokken 18.55.

99. Nordsjælland - Køge (0-1) 2,00 3,60 2,50
110. Guingamp - Nantes 1,90 2,80 3,40

Total odds 10,08

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Andre kamper vi har vurdert i dag er hjemmeseier til Vålerenga til 2,05. Også over 2,5 mål i Vålerenga - Molde virker sannsynlig, men 1,50 er litt vel lavt.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør