Foto: AP/Scanpix

I dag lønner det seg å tippe

Bonuspott og en vrien tippekupong. Det kan gi meget høye premier. Sjekk tipsene og spill her!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Lørdagens meny fra Sportspill:
Nyttig:
Skader og karantener i Premier League
Odds:Bolton fortsetter seiersmarsjen
Odds:Juventus slår et skadeplaget Fiorentina
Odds:
Lesernes oddstips lørdag
V75:
26 millioner i potten!
Lotto: Vinn 35 millioner i kveld!

Bonuspotten har passert fem millioner kroner, og da skal den utbetales. Det er ikke noe krav om at bare én skal ha 12 rette, potten fordeles på alle med 12 rette på lørdagskupongen, skriver Norsk Tipping.

Det er bare fire uker siden sist bonuspotten ble utbetalt til alle med 12 rette. Hele 529 tippere fikk da 12 rette, og normalt ville dette bare gitt 2.000 kroner i premie, men takket være bonuspotten ble premien for 12 rette over 13.000 kroner. Norsk Tipping har overført penger fra det såkalte premiefondet i dag, for å fremskynde en tvungen utbetaling av bonuspotten. De gir med andre ord bort penger, Tipping er i dag et spill med høy tilbakebetalingsprosent, alt vi trenger å gjøre er å få 12 rette.

Dette er for øvrig tidenes jackpotuke for Norsk Tipping, der 35 millioner skal deles ut i Lotto i dag, i tillegg til de 7 ekstra millionene i dagens tippepot, og så følger en jackpot i Viking Lotto med 30 millioner kroner i førstepremiepotten førstkommende onsdag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Så til saken. Vi skal tippe syv Premier League-oppgjør og fem fra The Championship. Det er meldt et sted mellom 2 og 10 kuldegrader over stort sett hele England i dag, noe snø i nord. Dette skal være overkommelig selv for de tradisjonelt tynnkledde britene, men det er ikke helt utenkelig at et par kamper må utsettes (og dermed trekkes på kupongen). La oss håpe alle blir spilt som oppsatt.

Nå kan du tippe på iPhone

Manchester United- Blackburn
Manchester United vant 1-0 borte mot Rangers i Champions League sist onsdag. Scoringen satt langt inne men spillemessig var United ganske overlegne, selv med en noe rusten Rooney på topp. Det skal sies at Rooney satte Uniteds straffe og matchvinner. Det er lenge siden United tapte en kamp nå. I Premier League har de 6-1-0 på hjemmebane.

Fletcher (ankel) er ute, og Scholes (lyske) er tvilsom. Owen (hamstring), Valencia (ankel) og Hargreaves (legg) er uaktuelle. Med unntak av Fletcher er det et rimelig toppet United vi kan forvente i dag, med Rooney og Berbatov på topp, Ferdinand og Vidic på plass i forsvaret.

Blackburn sanker poeng både her og der, og nå har hele Norges Gamsten virkelig fått dreisen på frisparkene, han scoret to mot Aston Villa rett etter at han scoret på frispark for Norge mot Irland. Blackburn tapte sin forrige bortekamp mot Tottenham, men før det vant de 2-1 i Newcastle. Blackburn har 2-1-4 på bortebane totalt, og de har scoret 9 bortemål hittil, det er ganske bra. På hele 2009-2010 sesongen vant de bare 3 bortekamper og scoret kun 13 mål totalt, så her har manager Sam Allardyce gjort et eller annet veldig riktig.

Vi kan forvente et noenlunde likt Blackburn som slo Aston Villa, men Gamst Pedersen, Emerton, Nzonzi og Mwaruwari (alle hamstring) testes før kampstart. Olsson (hamstring), Grella (lyske), og Andrews (lyske) er stadig uaktuelle.

Blackburn vant 2-1 på Old Trafford i 2005, siden har United seks strake hjemmeseire. Vi kan ikke se noe som helst som peker i retning av at Blackburn tar poeng her i dag. De kan måle seg med United på Ewood Park, ikke på Old Trafford. Klar H i kamp 1.

Stoke - Manchester City
Stoke har funnet formen og de tre siste er vunnet. Det ble 3-2 mot Birmingham og 2-0 mot Liverpool på hjemmebane, ikke veldig overraskende, men 3-0 borteseier mot West Bromwich forrige helg vitner om meget god form. 8. plass på tabellen og 4-1-2 på hjemmebane for Stoke i skrivende stund.

Skademessig er Sidibe (legg) er tilbake på nyåret. Det er usikkert om Pennant (hamstring) og Wilkinson (kne) rekker kampen.

City vant 4-1 borte mot et noe passivt Fulham forrige helg. Bortekampen før vant de 2-0 mot West Bromwich, og det ser ut til at City er i form igjen etter perioden med tre strake tap mot Arsenal, Wolves og Lech Poznan i oktober/november. City har 4-1-2 på bortebane totalt og er blant Premier Leagues klart sterkeste bortelag.

Balotelli er tilbake fra karantene, endelig. Men nå er Zabaleta suspendert. Boateng (ankel) er uaktuell. Richards (ribbein) og Barry (ankel) er usikre.

Innbyrdes oppgjør:

24.02.2010 Stoke - Manchester City 1 - 1
16.02.2010 Stoke - Manchester City 1 - 1
31.01.2009 Stoke - Manchester City 1 - 0

Borteseiere er meget sjelden kost mellom disse to lagene. Vi har Stoke som ørsmå favoritter, men City vant 4-1 borte mot Fulham og de kan vinne igjen, selv om Stoke trolig går langt mer aggressivt til verks i dag enn Fulham gjorde sist. Vi er usikre. Uavgjort er kanskje det mest sannsynlige, mer her kan alt skje. HUB i kamp 2.

Bolton - Blackpool
Folkerekka viser at Bolton er kupongens nest største favoritt i skrivende stund, etter Manchester United, og det må kunne sies å være fortjent. 4-5-1 på de ti siste er veldig bra. Sist vant man 5-1 hjemme mot Newcastle, Elmander og Kevin Davies er i storform. Bolton ligger på en fin femteplass og har 3-3-1 på hjemmebane totalt.

Gardner (lår), J. O’Brien (kne), Samuel (legg) og S. Davis (kne) er uaktuelle, ellers står det bra til og vi får trolig se den samme, vinnende startelleveren som sist.

Blackpool spiller offensiv fotball, på godt og vondt. Det har gitt 5-3-6 totalt, det holder til en godkjent 12. plass, og vi merker oss også målforskjellen på 21-27, ligaens mest underholdende. Forrige bortekamp ble det noe så sjeldent som 0-0, mot West Ham. Før det tapte man 2-3 mot Aston Villa. Blackpool har overrasket med borteseire i Liverpool, Newcastle og mot Wigan, men de har også tapt med relativt klare sifre mot andre motstandere, og det er vanskelig å forklare hvorfor. Det er kanskje slik at med Blackpools måte å angripe på fra start blir det enten eller, man satser alt på en tidlig scoring hver gang og så er det 50/50 om man klarer det eller gir bort for mye rom til motstander og får et baklengs.

Harewood (hamstring) er ute i seks uker, han er et av lagets mest effektive angrepsvåpen og dette er nesten nødt til å svekke Blackpool. Sylvestre (hamstring) og Basham (kne) er usikre. Gilks (kne) er tilbake ved nyttår. Clarke (kne) er ute til våren.

Dette taper Blackpool, vi kan ikke skjønne annet. Meget mulig at de scorer både ett og to selv uten Harewood, men slik de spiller vil Bolton da score tre eller fire. H i kamp 3.

Wolverhampton - Sunderland
Det er skral form på Wolves om dagen. 1-0-7 på de åtte siste sier sitt, og hadde det ikke vært for West Ham hadde Wolves vært ligaens klare jumbo med sine 2-3-9 totalt. Hjemmetap av nyere dato inkluderer 0-2 for Arsenal og 2-3 for Bolton.

Kightly (kne), Edwards (lår), Zubar (ankel) og Craddock (ankel) er uaktuelle. Kaptein Henry (kne) er ute til midten av januar, mens Guedioura (beinbrudd) er ventet tilbake i midten av februar. Karantene: Berra.

Sunderland klarte bare 2-2 hjemme mot Everton sist mandag, Welbeck scoret to ganger da Sunderland snudde 0-1 til 2-1, men det ble til slutt enda en U. Det er veldig sjelden Sunderland taper for tiden, men det spilles en god del uavgjort. De holder en syvendeplass i øyeblikket, bortetallene er 1-4-2. Seieren kom sist med 3-0 over Chelsea på Stamford Bridge, så når man først vinner gjør man det som lyn fra klar himmel.

Gyan spilte ikke mot Everton sist, det gjorde derimot Darren Bent. I dag er det berettighet håp om å få se begge på banen samtidig, i så fall vil de utgjøre et av Premier Leagues giftigste spisspar. Carson (skulder) og Meyler (kne) er uaktuelle. Bramble og Turner (begge kne) er trolig ute til over nyttår, begge disse er faste forsvarsspillere. Mensah (skulder) rekker trolig kampen og kan få tildelt en plass i forsvaret ved siden av Ferdinand. Campbell (kne) er tilbake i mai.

Innbyrdes oppgjør:

09.05.2010 Wolverhampton - Sunderland 2 - 1
24.11.2006 Wolverhampton - Sunderland 1 - 1
04.02.2005 Wolverhampton - Sunderland 1 - 1

Vi ser på folkerekka at Wolves faktisk er snaue favoritter her, med 36 prosent. De er totalt ute av form og det frister overhode ikke å sette en H i denne kampen. At Sunderland, som er det beste laget av disse og i tillegg i klart best form, er outsider i skrivende stund, gjør at det må bli UB i kamp 4.

Everton - West Bromwich
Everton har ikke innfridd forhåndstipsene om kjemping i topp fem-seks så langt, og det begynner å bli langt opp. Etter en brukbar periode har man klatret til en 14. plass. Man har 2-3-2 på hjemmebane totalt, kun Stoke og Liverpool er slått på Goodison Park denne sesongen. De to siste hjemmekampene har endt med tap 1-2 for Arsenal og 1-1 mot Bolton. Man var ikke veldig gode borte mot Sunderland sist mandag men kom seg unna med 2-2 og ett poeng.

Everton: Anichebe (kne) spilte 90 minutter for reservene tirsdag. Osman (ankel) kan være tilbake neste runde. Barkley (beinbrudd) er ute til mars. Karantene: Fellaini.

West Bromwich åpnet sesongen sterkt men har falt helt av nå. 0-1-4 på de fem siste, mot Blackpool, West Ham, Wigan, Stoke og Manchester City, er resultatene til en nedrykkskandidat, selv om det er alt for tidlig å snakke om nedrykk. West Bromwich har nå 1-2-4 på bortebanen totalt.

Morrison (rygg) og Reid (akilles) rekker trolig kampen, men det er større usikkerhet rundt Brunt (lyske). Olsson (akilles) og Miller (lår) er uaktuelle.

Det har vært farlig å stole på Everton hittil, men her får de en meget stor mulighet til seier lagt foran seg, med en bortesvak motstander ute av form og med en fast forsvarsspiller (Olsson) ute med skade. Vi var en stund inne på tanken å gardere den opplagte hjemmeseieren med en U, på grunn av Evertons høye uavgjort-frekvens, men vi dropper det, dette skal hjemmelaget vinne, alt annet vil være svakt og veldig skuffende. H i kamp 5.

Fulham - Birmingham
Det er langt mellom Fulham-seirene denne sesongen, og sist dummet de seg nesten litt ut da de røk 1-4 på hjemmebane for Manchester City. Spillet ble for avventende og veikt, og hvis det lå en strategi bak dette, lykkes man dårlig og bør prøve noe annet i dag. Fulham har 2-3-2 på hjemmebane totalt og bare målforskjellen holder dem over nedrykk. Hovedproblemet deres er at spillerne som skal score alle målene, Zamora og Dembele, er skadet. Skulle Johnson også miste dagens kamp, kan man begynne å lure på hvem som eventuelt skal score for hjemmelaget i dag.

Johnson (strekk) er usikker. Salcido (kne) er trolig fortsatt ikke klar. Stoor (lyske), Halliche (lår) og Dembele (ankel) er uaktuelle. Zamora (beinbrudd) og Senderos (legg) er ute til midten av februar.

Birmingham spiller tidvis flott fotball, men faktum er at de ennå ikke har vunnet en bortekamp. 0-4-3 totalt på bortebane holder på nedre halvdel av tabellen. Forrige bortekamp forsvarte de seg til 0-0 borte mot Manchester City, og sist helg leverte forsvaret nok en fantastisk innsats men denne gangen scoret man også, og slo ligaleder Chelsea 1-0.

Gardner (ankel) er ikke klar, han erstattes trolig igjen av Bowyer, matchvinnerne mot Chelsea sist. Taylor (skulder) kan rekke cupkampen mot Aston Villa. McFadden (kne) er tilbake i midten av februar.

Det har gått i H og U den siste tiden mellom disse:

21.02.2010 Fulham - Birmingham City 2 - 1
21.11.2009 Birmingham City - Fulham 1 - 0
03.05.2008 Fulham - Birmingham City 2 - 0
29.12.2007 Birmingham City - Fulham 1 - 1
10.12.2005 Birmingham - Fulham 1 - 0
13.08.2005 Fulham - Birmingham 0 - 0

Vi må kunne forvente at Fulham presterer bedre på hjemmebane i dag enn de gjorde i tapet mot City. Det blir likevel ikke enkelt å komme forbi Birminghams tette forsvar, og det er vanskelig å se en opplagt målscorer hos hjemmelaget. 0-0 er ikke utenkelig. Vi markerer HU i kamp 6.

West Ham - Wigan
West Ham ligger sist i Premier League. For sin egen del burde de ha vunnet de nylig spilte hjemmekampene mot Blackpool og West Bromwich, men de var ikke gode nok. Siden hjemmeseieren over Tottenham i september har West Ham 0-6-3, og det ligger vel i kortene at manager Grant må vinne denne og helst neste for å beholde jobben. West Ham har 1-3-3 på hjemmebane totalt.

Parker (sykdom), Da Costa (ankel) og Behrami (hofte) er usikre, men man håper at viktige Parker og Behrami rekker kampen. Noble (blindtarm) kan rekke neste runde. Hitzlsperger (lår) og Collison (kne) er ute til februar. Edgar (kne) blir klar i mars, mens Kurucs (kne) ventes tilbake i mai. Hines er også uaktuell.

Wigan gjør det ikke stort bedre enn dagens motstander, men de tar hvertfall poeng mot de fleste av de andre lagene på nedre halvdel. På bortebane har de kun overraskelses-seieren over Tottenham å vise til, de står med 1-2-3 på bortebane totalt og lusne 4-8 i målforskjell.

Boyce (hamstring), McCarthy (ankel) er fortsatt ute, men Caldwell (lår) kan rekke kampen. Karantene: Alcaraz og Rodallega.

Innbyrdes oppgjør:

24.04.2010 West Ham - Wigan 3 - 2
16.08.2008 West Ham - Wigan 2 - 1
25.08.2007 West Ham - Wigan 1 - 1

De to suspenderte Wigan-spillerne, og da Rodallega i særdeleshet, er viktige brikker i laget. Denne må Grant og West Ham vinne, de måtte vinne mot Blackpool også og feilet, men nå må de vinne enda mer. Wigan uten Rodallega og Alcaraz skal være svært overkommelig motstand, og vi prøver en ren H i kamp 7.

Queens Park Rangers - Cardiff City
Toppkamp i The Championship. Begge lag har sett frem til dette oppgjøret de siste ukene, og her står det både tre poeng, prestisje og tabelltopp på spill. QPR har ennå ikke tapt denne sesongen, men uavgjortfrekvensen har økt. De har 6-3-0 og knallsterke 19-3 i målforskjell på hjemmebane. De to siste hjemmekampene har begge endt 3-1, Reading og Preston har fått unngjelde.

Midtbanekriger Shaun Derry er tilbake fra suspensjon. Bradley Orr er også tilbake fra en tre kampers suspensjon, men kan bli å finne på benken siden Kyle Walker, innlånt fra Spurs, har overbevist på høyre back. Heidar Helguson er tilbake fra skade, men det er trolig Rob Hulse som får tillit på topp fra start. Georgios Tofas, Akos Buzsaky, Peter Ramage og Lee Cook er skadet.

Cardiff City har tapt sine to siste hjemmekamper, mot Swansea og Forest. På bortebane har de vunnet 4-2 i Scunthorpe og spilt 1-1 i Reading denne måneden. Cardiff er ligaens best bortelag med sine 6-1-2 totalt.

Sist helg herjet et virus i troppen, og Stephen McPhail sto over kampen mens manager Dave Jones ledet laget til tross for at han var syk. I tillegg var Chris Burke og Lee Naylor skadet mens Kevin McNaughton og Darcy Blake ble skadet i kampen. Nå meldes det oppløftende nok at hele troppen er skadefri og at viruset har sluppet taket i tide. Bortelagets angrep utgjøres for anledningen av herrene Bothroyd, Bellamy og Chopra, og undertegnede holder fast på at dette er ligaens beste angrep.

Innbyrdes oppgjør:

17.04.2010 Queens Park Rangers - Cardiff 0 - 1
08.11.2008 Queens Park Rangers - Cardiff 1 - 0
18.08.2007 Queens Park Rangers - Cardiff 0 - 2
21.04.2007 Queens Park Rangers - Cardiff 1 - 0

Det er utsolgt på Loftus Road og publikum forventer spenning og underholdning på høyt nivå. Maksimal innsats fra begge sider er en selvfølge. Vi holder Cardiff som det sterkeste laget av disse to, vær gjerne uenig, men dette oppveies av hjemmebanefordelen til QPR og dette må være helt åpent. Folkerekka viser tegnfordelingen 50-28-22 mellom H, U og B. Så store favoritter mener vi QPR ikke fortjener å være, vi tror Cardiff kan gjøre som de gjorde i april og vinne på Loftus Road. Uavgjortfaren er overhengende, men å satse på at et toppet og skadefritt Cardiff klarer poeng som stor outsider, er mye mer spennende enn å markere H slik halve Norge ser ut til å gjøre. Dristig UB i kamp 8.

Reading - Leeds
Reading ligger midt på tabellen, de har 4-3-2 på hjemmebane. Formen er bare middels god med 0-3-1 på de fire siste. Det ble 3-3 mot Norwich i forrige hjemmekamp.

I dag er Matt Mills suspendert, og hans plass i forsvaret overtas trolig av Zurab Khizanishvili. Mikele Leigertwood er lånt inn fra QPR og får trolig sin debut for Reading i dag. Ian Harte og Jay Tabb er friskmeldt etter skader og spiller trolig i dag, mens kaptein Ivar Ingimarsson har et stykke igjen, det samme gjelder Brynjar Gunnarsson. Det ble mange navn her, men hjemmelaget kan stille ganske likt som sist med unntak av Mills.

Leeds er ustabile, men nå har de 3-2-0 på de fem siste og formen synes å være meget god. Det ble 1-1 mot Norwich i forrige bortekamp, før det vant man 3-2 over habile Coventry. Leeds ligger på femteplass og har 4-3-2 på bortebane totalt.

Kaptein Richard Naylor er eneste nye skadefravær hos Leeds. Patrick Kisnorbo er ute enda noen uker. Manager Simon Grayson stiller trolig ganske likt lag som sist, samme gjengen som er ubeseiret i fem kamper på rad nå.

Magefølelsen sier 1-1 og uavgjort i denne. Leeds viser god form og vi tror ikke de taper. Hjemmelaget er folkets favoritter foreløpig, folkerekka viser tegnfordelingen 38-28-34 i skrivende stund. Man må tenke litt på eventuelle premier når man tipper, og her også frister det å gå for outsideren og eventuelt høyere premier. UB i kamp 9.

Crystal Palace - Doncaster
Crystal Palace er et av flere lag i The Championship som er litt vanskelig å få taket på. De er kapable til å spille jevnt med de fleste på en god dag, men senker de innsatsnivået et lite hakk, taper de for hvem som helst. Slik ser det hvertfall ut når man kikker på resultatene. Palace ligger nest sist, de har 4-1-4 på hjemmebane og usle 1-1-7 på bortebane. De to siste hjemmekampene er vunnet, over Coventry og Watford.

Kaptein Paddy McCarthy er ute med skade i dag, Den sannsynlige erstatteren Anthony Gardner er småskadet så vi kan få se Adam Barrett fra start. Owen Garvan er suspendert, mens Darren Ambrose trolig er tilbake fra skade.

Doncaster viser tendenser til god form og er oppe og lukter på play-off. De har 3-2-4 på bortebane så langt, og forrige bortekamp vant de 3-2 i Portsmouth etter å ha spilt 1-1 i den vriene bortekampen mot Burnley før det. Doncaster har 2-2-0 på de fire kampene i november.

Doncaster- manager Sean O'Driscoll får forsvarsspillerne Adam Lockwood og Shelton Martis tilbake fra skade denne gangen. Spissen Billy Sharp er også friskmeldt, men det forventes at douen David Healy og James Hayter starter på topp, sistnevnte har scoret i fem kamper på rad og er i storform. Martin Wood, Jo Mills, George Friend, Simon Gillett og James Chambers er fortsatt ute med skader.

Innbyrdes oppgjør:

27.02.2010 Doncaster - Crystal Palace 1 - 1
05.12.2009 Crystal Palace - Doncaster 0 - 3
25.04.2009 Doncaster - Crystal Palace 2 - 0
13.12.2008 Crystal Palace - Doncaster 2 - 1

Crystal Palace er favoritter på folkerekka med hele 47 prosent i skrivende stund. Bare 24 prosent på U og 29 på B. Dette er kampen der vi er mest uenige med folkerekka. Doncaster er formlaget her, og må vi markere UB her også, både fordi det virker sannsynlig at Doncaster tar poeng igjen, mot et av ligaens aller svakeste lag, og for premienes skyld. UB i kamp 10.

Bristol City - Sheffield United
Bristol City ligger fortsatt langt nede på tabellen, men formen er bedre enn på lenge. De har nå 4-2-1 på de syv siste, der snuoperasjonen begynte med 1-0 hjemmeseier mot Reading. Siden har hjemmekampene gitt 1-1 mot QPR og 1-1 mot Preston før det ble 2-0 seier over Leicester sist lørdag. Det er noe usikkerhet rundt viktige Jon Stead, han skal testes før kampstart. Louis Carey er ute. Lewin Nyatanga er tilbake på Ashton Gate etter en måneds utlån til Peterborough.

Sheffield United er liksom et av de store lagene i The Championship, med erfaring fra Premier League og opprykksambisjonene på plass, men det holdt ikke i fjor og det ser sannelig ikke så bra ut nå heller. Syv poeng på de tre siste har riktignok tatt laget opp over nedrykksstreken, så det ser noe lysere ut for manager Gary Speed og The Blades. United har 3-3-3 på bortebane totalt, det er ikke så galt. Kun 7 mål er scoret på ni bortekamper, sist vant de 1-0 borte mot Millwall. Spissen Daniel Bogdanovic er suspendert så det ligger an til Cresswell og Evans på topp igjen.

Innbyrdes oppgjør:

28.11.2009 Bristol City - Sheffield United 2 - 3
28.10.2008 Bristol City - Sheffield United 0 - 0
06.10.2007 Bristol City - Sheffield United 2 - 0

Det er lagt ut en enorm presenning over hele gressmatten på Ashton Gate så frosten ikke skal ødelegge underlaget, så mye rart skal skje for at denne kampen ikke spilles til oppsatt tid. Utfallet er vanskelig å spå, men vi heller mot hjemmeseieren. Bristol City har vist seg fra en langt bedre side den siste tiden, og spesielt hvis Stead blir klar i tide bør det bli en H i kamp 11.

Middlesbrough - Hull
Begge disse var kandidater til å kjempe i toppen, men har hatt en mislykket start på sesongen. Aller verst er det for Middlesbrough, som var mer eller mindre fast inventar i Premier League ganske få sesonger tilbake, men nå ligger de under streken i The Championship. Middlesbrough har 4-1-4 på hjemmebane totalt. De tapte hjemme for Millwall sist helg, før det vant de 2-1 over Crystal Palace.

Kaptein Gary O'Neil må trolig stå over dagens kamp med en kneskade. Andre navn på skadelisten er Kevin Thomson, Stephen McManus, Jonathan Franks, Willo Flood, Rhys Williams og Matt Kilgallon. Målvakten Danny Coyne er tilbake i laget etter skade, men godt mulig at unggutten Jason Steele vokter buret denne gangen også.

Hull hadde ikke vunnet siden september da de klarte 2-0 i Preston for to uker siden. De fulgte likegodt opp med 1-0 hjemmeseier mot Ipswich sist helg, og noterte sesongens første to seire på rad. 19. plass og 2-3-4 på bortebane totalt er langt under forventning for en klubb som spilte i Premier League forrige sesong.

Jay Simpson og Paul McShane er tilbake fra skade og sykdom, og det meldes at nylig innlånte Cameron Stewart kan få spilletid. 19-åringen kommer fra Manchester United. Det er usikkerhet rundt Daniel Ayala, mens de mer etablerte gutta med navn vi kjenner igjen fra Premier League, Caleb Folan, Craig Fagan og Jimmy Bullard, fortsatt er langt unna en retur.

Innbyrdes oppgjør:

11.04.2009 Middlesbrough - Hull City 3 - 1
16.01.2007 Middlesbrough - Hull City 4 - 3

Dette er åpent. Middlesbrough kan man ikke stole på et sekund denne sesongen, de har feilet og feilet og problemene i laget er for komplekse til å gå inn på i et tippetips. Spillerstallen er vel egentlig god nok, men leverer sjelden varene. Hull har slitt med skader, men det ser noe bedre ut nå og de har tatt syv poeng på de tre siste kampene og har faktisk 1-3-0 på de fire siste bortekampene. Igjen ser vi et hjemmelag helt ute av form men som er store favoritter på folkerekka. Bare 25 prosent tror på Hull i skrivende stund. Vi gambler på en B, det er omtrent like sannsynlig som alt annet og vil gi mye høyere premier hvis det slår til. B i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Vi har også satt opp 432-rekkeren i TippSt@tion , et smart, web-basert verktøy som reduserer innleveringsprisen uten å redusere vinnersjansene like mye. Du kan for eksempel levere 432-rekkeren for 96 kroner, eller velge en annen reduseringsnøkkel. Klikk her for å gå videre til en ferdig oppsatt kupong i Tippst@tion.

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 27.11.2010 15:55
1.Manchester Unit - BlackburnH
2.Stoke - Manchester CityHUB
3.Bolton - BlackpoolH
4.Wolverhampton - SunderlandUB
5.Everton - West BromwichH
6.Fulham - BirminghamHU
7.West Ham - WiganH
8.Queens Park Ran - CardiffUB
9.Reading - LeedsUB
10.Crystal Palace - DoncasterUB
11.Bristol City - Sheffield UniteH
12.Middlesbrough - HullB

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 27.11.2010 15:55
1.Manchester Unit - BlackburnH
2.Stoke - Manchester CityHUB
3.Bolton - BlackpoolH
4.Wolverhampton - SunderlandUB
5.Everton - West BromwichH
6.Fulham - BirminghamHU
7.West Ham - WiganH
8.Queens Park Ran - CardiffHUB
9.Reading - LeedsUB
10.Crystal Palace - DoncasterUB
11.Bristol City - Sheffield UniteH
12.Middlesbrough - HullHUB

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør