Foto: Getty Images / All over Press

I dag vinner Solskjær

Etter en tøff periode i Premier League, har Cardiff gode muligheter til å klatre på tabellen i lørdagens spennende hjemmekamp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
V75 Forus: De beste er fortsatt best
Tippekupong lørdag: United mot ny seier

Lørdag byr på et riktig så smakfullt oddsprogram, og det kryr av kamper verdt å spille på. Det finnes gode odds gjennom hele det engelske ligasystemet, i tillegg til at det er kamper i La Liga, Serie A og tyske Bundesliga.

Dagens første singel
Cardiff - Norwich, H 2,00

Nå løsner det for Ole Gunnar Solskjær!

Cardiff møtte Manchester United i et vanskelig oppgjør forrige runde, og ble som forventet altfor lett motstand. Men nå venter en mer overkommelig oppgave og jeg regner med å se et mer desperat Cardiff. Mark Hudson kommer dessverre ikke til å spille kampen, men klubben har fått forsterkninger i Kenwyne Jones, Fabio og Wilfried Zaha.

Norwich hadde tur i første kamp mot Newcastle forrige runde. Ble reddet av treverket to ganger. De skaper sjanser, men savner den virkelige skarpheten i avslutningene. Michael Turner, Jonny Howson og Elliot Bennett blir savnet. Bradley Johnson får imidlertid spille, til tross for sitt røde kort forrige runde. Norwich vant nemlig gjennom med klagen til fotballforbundet.

Følelsen sier Cardiff og H er veldig attraktivt på 2,00 i odds.

Cardiff - Norwich, 2,00 - 3,20 - 3,30. Spillstopp 15.55.

Klikk her for å levere på nett
Klikk her for å levere på mobil

Dagens andre singel
Birmingham - Derby, B 2,05

Birmingham lyktes i å holde sifrene nede mot Leicester sist, da det tapte 2-1, men det var tydelig klasseforskjell. De fikk knapt låne ballen og hadde store problemer med Leicesters bredde offensivt. Nå venter lignende motstand og det er fort gjort å gå på en ny smell. Savner en god del spillere, som utestengte Paul Robinson og Kyle Bartley, som har forlatt klubben.

Derby havnet under 2-0 mot Yeovil, etter to slurvete mål. De malte likevel på med sitt raske og direkte pasningsspill. Sendte i vei over 30 avslutninger, og når dommeren blåste av kampen, sto de igjen som vinnere med 3-2. Ingen nye skader gjør at Steven McClaren har mange alternativer.

Om Rams bare når opp til sitt vanlige nivå, kommer klasseforskjellen til å bli veldig synlig. 2,05 på bortelaget er fullt godkjent.

Birmingham - Derby, 3,05 - 3,10 - 2,05. Spillstopp 15.55.

Klikk her for å levere på nett
Klikk her for å levere på mobil

Dagens langskudd
Everton - Aston Villa, Benteke scorer mål til 3,65

Everton så veldig sårbare ut mot Liverpools raske angripere i midtukekampen og nå møter de nok en gang raske føtter. Romelu Lukaku har pådratt seg en skade. Ikke bare svekker det Everton offensivt, men også defensivt vil det bli merket når de ikke har noen å slå langt på. Ingen andre target man-spillere i troppen som kan holde på ballen mens resten flytter opp.

Aston Villa har veldig gode kontringsferdigheter. Duoen Benteke og Weimann viste frem et lekkert samarbeid i derbyseieren mot West Bromwich, en forrykende kamp som endte 4-3. Christian Benteke er tilbake i scoringsform og har nå scoret i tre strake kamper. Er fus i straffer og 3,65 virker som en særdeles god odds. 3,20 hadde kanskje vært mer nøkternt.

Everton - Aston Villa, Benteke som målscorer til 3,65. Spillstopp 15.55.

Klikk her for å levere på nett
Klikk her for å levere på mobil

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør