Manchester City har et meget viktig oppgjør i Roma kommende midtuke.
Manchester City har et meget viktig oppgjør i Roma kommende midtuke. Foto: Scott Heppell (Ap)

Ikke stol på disse storlagene

Flere Premier League-klubber har viktige oppgjør i Europa i midtuken og får derfor ikke full tillit på lørdagens tippekupong.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips skiskyting: Ole Einar stadig blant de beste
Oddstips 1: Stuttgart har fått tilbake troen
Oddstips 2: - Rennes er ustoppelige
Langskudd: Arsenal må passe seg

For å få daglige oppdateringer om det som rører seg på odds- og travfronten, kan Sportspills Facebook-side være akkurat det du trenger!

Bonuspotten er nå oppe i 2,9 millioner kroner.

Denne lørdagens oddsprogram er det bare å glede seg over, her finnes storkamper fra hele fotball-Europa pluss mange spennende dueller fra de forskjellige vintersportsøvelser.

1. Manchester City — Everton
Selv om hjemmelaget er avhengig av et godt resultat mot Roma i neste midtukes Champions League-runde, vet de at de med poengtap i dag vil være opptil ni poeng bak Chelsea i ligaen. 

De kan imidlertid glede seg over strålende form og fire seire på rad, og de siste kampene har de virkelig begynt å vise hva de er gode for. 4-1-1 er godkjent hjemmestatistikk.

Everton hadde endelig fått opp dampen og viste at de hadde noe på gang, men nå har de to kamper uten seier og spesielt poengdelingen hjemme mot Hull var skuffende. 2-3-2 er bortesatistikken.

Manchester City har en skjebnekamp i vente og kan fort bli ufokusert i dag. HU.

2. Liverpool — Sunderland
Liverpool skrangler videre men har nå seks poeng de to siste kampene og har endelig funnet tilbake til en viss flyt. Til midtuken venter en skjebnekamp hjemme mot Basel, en kamp de må vinne. Derfor passer det perfekt at det Sunderland som kommer på besøk. 3-2-2 er nok en svakere hjemmestatistikk enn Anfield-publikumet skulle ønske seg.

For gjestene sliter stort for tiden, til tross for at de har tatt poeng fra både Chelsea og Everton de siste fire kampene. Totalt har de seks poeng de siste syv og har nå etablert seg i bunnen av tabellen. 1-5-2 vitner om et lag som er meget vanskelig å slå når de er på bortebane.

Liverpool er fortjent favoritt, men vi tar oss også råd til det som kan bli en godt betalt U. HU.

3. Stoke City — Arsenal
Mark Hughes må føle at ting ikke går hans vei for tiden og de har tre tap på rad. Spillemessig har de ikke vært spesielt dårlige, men de har slitt foran mål og taper poeng på grunn av det. Heller ikke på dødball har de scoret enda, og Hughes burde i alle fall vite hvor forbedringspotensiale ligger. Normalt hjemmegode Stoke har kun 2-1-3 hjemme på Britannia i år.

Arsenal har kommet i gang og har tre seire på rad - men uten å overbevise stort i de to siste kampene. Men defensivt har de forbedret seg og har nå tre kamper uten baklengsmål. Arsenal trives greit på bortebane med 3-2-2.

Det føles ikke trygt å stole fullt og helt på Arsenal her, og HB synes fornuftig. Vi har Stoke City som dagens langskudd, men tør ikke utelate Arsenal på våre kuponger.

4. Tottenham — Crystal Palace
Tottenham er på sporet og visste at tap mot Chelsea var akkurat som forventet. Men det virker som de er på rett vei og har fem seire de siste syv kampene. I tillegg har de noe å bevise foran egne supportere, der de står med 3-0-4.

Neil Warnock har fått brukbar skikk på sitt Crystal Palace, men de har nå kun en seier de siste syv kampene. Forrige rundes hjemmetap for Aston Villa bekreftet at de er inne i en tung periode. I dag blir de nok et nummer for små. H.

5. Hull City — West Bromwich Albion
Hull har virkelig ikke levd opp til forventningene før sesongen, selv om de ikke var spesielt store. Nå sliter de i bunn og har syv kamper uten en seier. Selvtilliten virker ikke å være den beste, men de fikk en boost med uavgjortkampen borte mot Everton forrige runde. 1-2-3 hjemme.

West Brom har også funnet en blindvei og har nå null poeng de siste fire kampene. Målene har fullstendig uteblitt, de var for avhengige av Berahino, som ikke er en målgarantist over tid. Ett mål de siste fire kampene er den sørgelige fasit. 2-1-3 borte.

Denne er åpen, men holder en ekstra knapp på hjemmelaget. HU.

6. Queens Park Rangers — Burnley
Harry Redknapps menn roter nede i bunnstriden og sliter med å etablere en flyt. De spilte en meget morsom kamp mot Leicester forrige helg, men fulgte opp med bortetap for Swansea. Trøsten er at de er ganske solide på Loftus Road med 3-2-2.

Burnley har nå fire kamper uten tap og sanker jevnt med poeng. Spilt to uavgjortkamper på hjemmebane den siste uken, og vet at de skal være takknemlige for et nytt poeng her. 1-2-3 vitner om et seigt bortelag.

H.

7. Ipswich Town — Leeds United
Jonathan Parrs Ipswich lever de glade dager med seks kamper uten tap og fin flyt. De har koblet et grep om andreplassen - et grep de neppe ønsker å løsne. 6-2-1 hjemme, noe som er veldig solid.

Leeds har fortsatt den ustabile trenden, men har to seire de tre siste kampene. De plukker ikke tilstrekkelig med poeng med tanke på kvalikk-plassene. 1-2-6 er en grufull bortestatistikk. I denne kampen får de det for tøft - H.

8. Wigan Athletic — Norwich City
Hjemmelaget har ikke klart seg mye bedre uten Rösler og ligger nå på nedrykksplass uten seier de siste fem kampene. 2-6-1 er hjemmestatistikken, noe som gjør det lett å forstå hvorfor de ligger på nest siste plass.

Også Norwich sliter i motvind og har ett poeng de siste fire kampene, og Tetteys venner sliter med å finne tilbake til den strålende formen de viste i starten av sesongen. Norwich er bedre enn det de viser for tiden, og har 4-1-4 på bortebane.

HUB.

9. Derby County — Brighton & Hove Albion
"The Rams" har festet grepet om førsteplassen, og er nok skuffet over bortetapet mot Leeds forrige runde. Har imidlertid vært stabilt gode denne sesongen og det virker som de endelig er klare til å ta steget opp. 5-3-1 på hjemmebane.

Brighton bedre seg litt en periode, men er nå tilbake i den dårlige trenden og har tre kamper uten seier. En trepoenger de siste syv er for svakt for et lag som i fjor lå godt inne på øvre halvdel av tabellen. 1-4-4 på bortebane er ikke en spesielt solid statistikk.

H.

10. Nottingham Forest — Charlton Athletic
Hjemmelaget gikk på nederlag etter nederlag en lang periode, men har fått hodet delvis over vann og har seks poeng de siste tre kampene - bortetapet mot Birmingham forrige runde var imidlertid ikke en del av planen. 4-3-2 er en akseptabel hjemmestatistikk.

Charlton har vist seg for ustabile til å være et topplag og de har scoret null mål de to siste kampene. 2-5-2 er en godkjent bortestatistikk Charlton har vist seg vanskelig å slå på reisefot.

Derfor spiller vi H på denne.

11. Blackburn Rovers — Sheffield Wednesday
Blackburn kjempet seg tilbake mot slutten av forrige kamp mot Middlesborough og tok et meget solid poeng. Nå har Rovers hele syv kamper uten tap, og de har endelig kommet i flytsonen. 5-3-1 er hjemmestatistikken.

Sheffield Wednesday vant forrige kamp mot bunnlaget Wigan, men hadde før det hele seks kamper uten seier. Godt etablert midt på tabellen med sine mange uavgjortresultater. 3-5-1 er bortestatistikken.

Hjemmelaget har gode muligheter til å fortsette den gode trenden med seier i dag. Borteseier blir det neppe. HU.

12. Wolverhampton Wanderers — Bournemouth
Wolverhampton fikk en forrykende start på comebacket i Championship, men nå har realiteten innhentet dem og de står nå med fire tap på rad. De siste fem kampene har de ett poeng og 1-14 i målforskjell og alle piler peker feil vei.

Bournemouth har også havnet trygt nede på jorden etter en fantastisk periode og har nå tre uavgjortkamper på rad - dog mot gode lag. De har på ingen måte blitt hektet av i toppen. I dag må de heve nivået sitt litt, men da kan de fort stikke av med alle poengene. B.

96-rekker:

1. Manchester City — Everton HU

2. Liverpool — Sunderland HU

3. Stoke City — Arsenal HB

4. Tottenham — Crystal Palace H

5. Hull City — West Bromwich Albion HU

6. Queens Park Rangers — Burnley H

7. Ipswich Town — Leeds United H

8. Wigan Athletic — Norwich City HUB

9. Derby County — Brighton & Hove Albion H

10. Nottingham Forest — Charlton Athletic H

11. Blackburn Rovers — Sheffield Wednesday H

12. Wolverhampton Wanderers — Bournemouth HB

Klikk her for å levere denne kupongen.

432-rekker:

1. Manchester City — Everton HU

2. Liverpool — Sunderland HUB

3. Stoke City — Arsenal HUB

4. Tottenham — Crystal Palace H

5. Hull City — West Bromwich Albion HU

6. Queens Park Rangers — Burnley H

7. Ipswich Town — Leeds United H

8. Wigan Athletic — Norwich City HUB

9. Derby County — Brighton & Hove Albion H

10. Nottingham Forest — Charlton Athletic H

11. Blackburn Rovers — Sheffield Wednesday HU

12. Wolverhampton Wanderers — Bournemouth HB

Klikk her for å levere denne kupongen.

Mest lest