Parmas Antonio Cassano feirer etter å ha scoret mot Milan i høstens oppgjør - en kamp de vant 3-2.
Parmas Antonio Cassano feirer etter å ha scoret mot Milan i høstens oppgjør - en kamp de vant 3-2. Foto: Olivier Morin (Afp)

Ikke tapt siden november

Parma er i sitt livs form denne sesongen, og har strålende odds mot et Milan som sliter.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Tippetips : Tottenham - Arsenal på søndagskupongen
Oddstips 1 : De har ikke tapt siden november
Oddstips 2: Cagliari til strålende odds
V65 Sørlandet: Frodes barske vinner
V4 Kalmar: Banker direkte i en herlig omgang
V5 Århus: Carsten tror på storutbetaling
V64 Färjestad: Kajsa har bankeren


Dagens langoddsmeny
er preget av full runde i Serie A, blant øvrige kamper fra hele Europa.

Søndagens kamper kan følges på Nettavisens nye livesystem!

Dagens spill
Cagliari – Lazio, H 2,50

Veldig interessant oppgjør i Cagliari. Bortelaget er inne i en utenomsportslig krise, og da de tapte 1-0 hjemme mot Atalanta forrige helg, var tribunene nesten tomme. Supporterne ble hjemme i protest mot president Lotito, som har gjort en rekke upopulære valg. Midt oppi dette skal de møte et lag som er mye bedre hjemme enn borte.

Dagens hjemmelag har gått målløs av banen på hjemmebane kun en gang denne sesongen. De har funnet en viss form, og slo Udinese overbevisende 3-0 forrige hjemmekamp. I tillegg har de tatt poeng fra Inter og Catania på de to siste bortekampene sine. Det betyr at de har fått en seks poengs luke til nedrykksstreken.

De har ingen skader, men må klare seg uten suspenderte Astori og Avelar.

Bortelaget har klart seg greit til tross for den utenomsportslige krisen. De har tatt poeng fra Juventus og Roma, samtidig som de tok en sterk seier mot Fiorentina. Men en ripe i lakken er deres forsmedelige Europa League-exit mot lille Ludogorets fra Bulgaria.

Antonio Candreva er suspendert og kommer til å bli sårt savnet i angrepet. Miroslav Klose har hatt en trøblete sesong, men får oppgaven med å lede deres jakt på tre poeng.

Lazio kommer til Cagliari med en lang skadeliste. På den står blant annet Lori Cana, Andre Dias og Helder Postiga.

Dette ser ut som en jevn kamp, men Cagliari tar nesten alle poengene sine på hjemmebane. Scorer også jevnt og trutt foran egne fans, og skal bli vanskelige å stoppe også i dag. 2,50 på hjemmeseier er vel verdt en innsats!

Cagliari – Lazio, 2,50 – 2,95 – 2,40. Spillstopp 14.55.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Milan - Parma, B 3,75

Hjemmelaget er inne i en tung periode og står med 2-0-5 på de siste syv kampene. Har tapt hjemme mot Atletico Madrid og Juventus i denne rekken. Fikk det utrolig tungt på Vicente Calderon tirsdag, og har en tendens til å fremstå slitne etter en times spill. 

Clarence Seedorf må klare seg uten Stephan el Shaarawy, Andrea Petagna og Bryan Cristante, som er skadet. I tillegg er Mattia de Sciglio suspendert.

Etter en liten oppsving rundt trenerbyttet, har resultatene begynt å butte mot for den ferske treneren. Det har vært mye optimisme knyttet til spillet, men spesielt måproduksjonen har vært mangelfull. Skaper mange sjanser, men mangler noen pålitelige til å omsette dem. Mario Balotelli, som er usikker til start etter hans skuffende prestasjon mot Atletico, scorer mest de ti siste minuttene. Før det bruker det å være stille rundt italieneren.

Bortelaget kommer med tilnærmet fulltallig tropp og en helt utrolig resultatrekke i ryggen. De har ikke tapt en ligakamp siden Juventus kom på besøk i starten av november, og ligger nå an til å sikre seg en plass til Europa. Walter Gargano er usikker til kampen, mens Paletta er suspendert.

Vi har hatt suksess med Parma tidligere, og det med god grunn. Trener Roberto Donadoni har konstruert et perfekt lag, med et bunnsolid forsvar. Og som ikke det var nok; de har en bedre statistikk på bortebane enn det de har hjemme. Av de seks siste bortekampene har de vunnet fem og spilt en uavgjort.

Uansett hvor mye det smerter for en Milanfan som meg å si dette, så fortjener ikke hjemmelaget dagens favorittstempel. I tillegg har Milan veldig lite å spille for. Det er ikke situasjonen i Parma, som ikke har sett bedre ut på mange år. 3,75 på borteseier til et lag i den formen de er i nå - ja, takk!

Milan - Parma, 1,75 - 3,35 - 3,75. Spillstopp 14.55.

Klikk her for å levere dagens langskudd.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør