Fernando Torres
Fernando Torres Foto: AP Photos/Scanpix

Ingen scoring for Torres

Vi tror ikke spanjolen senker gamle lagkamerater i dag. Her er dagens første oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Langoddsen er meget innholdsrik denne søndagen, og vi kan velge blant en reke fotballobjekter allerede fra klokken 12.00. I tillegg finner vi håndball, ishockey og vinteridrett.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Chelsea og Real Madrid får tilitt

Oddstips 2: Valencia jager tredjeplassen

Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Vi kommer med to anbefalinger i dag, og vi starter tidlig, for vi vil ha med oss et meget sterkt tysk hjemmelag som spiller allerede klokken 13.30.

Bochum - Rot-Weiss Oberhausen
2. Bundesliga. Bochum kom ned fra øverste nivå før denne sesongen, og nå har de så til de grader fått opp dampen med tanke på en direkte retur. De er oppe på 3. plass, tre poeng bak Augsburg og med én kamp mindre spilt, så dette ser lovende ut. Bochum har nå 6-1-3 på hjemmebane og formen er ekstremt god med syv strake seire. Sist slo de nettopp Augsburg 1-0 på bortebane, og viste med det at de mener alvor. Langtidsfraværene Matias Concha og Slawo Freier er fortsatt ute. Zlatko Dedic og Philipp Bönig er trolig også ute.

Oberhausen er falt ned til tredje sisteplass, kvalik-plassen, og formen er svak. 1-3-10 er fasit fra og med oktober. Forrige bortekamp røk man 0-4 for FSV Frankfurt. Skader har mye av skylden for den svake plasseringen. Daniel Gordon og Heinrich Schmidtgal er fortsatt ute, med på bedringens vei. Det skrives at nysignerte Dennis Grote skal få spilletid igjen i dag, han var visst god i 1-1 kampen mot Ingolstadt forrige fredag. Midtbanestrateg Markus Kaya er suspendert, det er dårlig nytt for bortelaget. Mike Terranova er tilbake etter fem kampers karantene.

Dette er for derby å regne, det er bare noen kilometer fra Bochum til Oberhausen. Oberhausen vant det omvendte derbyet 3-1, i september. Bochum-trener Friedhelm Funkel sier at dette er ingen opplagt seier, til tross for bortelagets svake form, for Oberhausen vil heve seg og gjøre alt for å bryte naboens seiersrekke. De vil også ha brukbar støtte fra tribunen, men dette er topp mot bunn på formtabellen, og vi tror det ligger an til en klar hjemmeseier. Den formen Bochum viser for tiden gjør dem til en klar opprykkskandidat, og det er trolig bare Hertha Berlin som kan hindre dem i å vinne 2. Bundesliga. Vi spiller hjemmeseier med minst to mål til 1,90. Objektet må kombineres.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Torres - scorer mål?
Skal Torres finne tilbake til scoringsformen over natten, bare fordi han er blitt Chelsea-spiller? Skal han gå rett ut på Stamford Bridge og senke gamle lagkamerater? Norsk Tipping tilbyr 1,90 for at så skjer, alternativt 1,55 for at han ikke scorer.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti sa på fredag at han ennå ikke hadde bestemt seg for om Torres skal spille mot sin gamle klubb. Han er med i troppen, men starter muligens på benken.

Torres må spille fra start hvis dette spillet skal gjelde, det tror vi ikke han gjør, og oddsen på denne delen av dobbelen settes da eventuelt til 1,00. Skulle han likevel starte, tror vi ikke det blir scoring på ham. Vi bruker 1,55 på "nei" i objekt 47 som kombinasjonsobjekt for Bochum, i praksis kan dette vise seg å bli et singelspill på en klar Bochum-seier. Vi håper selvsagt Torres starter for Chelsea, for da får vi en fin dobbel til 2,95 i odds. Denne setter vi 100 kroner på, og legg merke til at spillefristen er allerede klokken 13.25.

6. Bochum - Rot-Weiss Oberhausen (0-1) 1,90 3,55 2,70
47. Torres - scorer mål? (ja/nei) 1,90 1,55

Total odds 2,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør