Foto: Rune Stoltz Bertinussen (Scanpix)

Ingen vinner på Alfheim

Vi tror på en tett og jevn kamp i Tromsø

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Etter en spillemssig flott søndag med mange gode objekter, er det bokstavelig talt tilbake til hverdagen denne mandagen. Et begrenset utvalg med kamper fra diverse ulike ligaer. Vi konsentrer oss om Tippeligaoppgjøret mellom Tromsø og Lillestrøm på Alfheim.

Etter en glitrende vårsesong har det buttet i mot for Tromsø den siste tiden. Kun ett poeng er tatt på de siste tre kampene, og den voldsomme flyten som preget Tromsø i første del av sesongen er borte. Tredje sist tapte Gutan kanskje litt ufortjent 1-2 borte for Strømsgodset, mens den første kampen etter VM-pausen endte med 0-1 tap hjemme for Aalesund og sist ble det poengdeling borte mot Hønefoss (2-2). Sigurd Rushfeldt er fortsatt usikker for Tromsø, ellers ser det bra ut med mannskapet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Tippekupongen
Bestill gratis kortleser her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen
Følg kampene LIVE her

Motstander Lillestrøm står med fattige tre poeng på de siste fem kampene (0-3-2), og har innledet høstseongen med to hjemmetap mot henholdvis Vålerenga og Rosenborg. Lillestrøm har fått dårlig betalt i det siste og er nok i noe bedre form enn raden inidkerer. Mannskapsmessig ser det bra ut for Henning Bergs mannskap.

TRomsø har som alltid vært solide hjemme på Alfheim, og røk på sitt første hjemmetap for sesongen hjemme mot Aalesund i sin siste hjemmekamp (6-1-1), mens Lillestrøm er eksperter på uavgjort på fremmed gress (1-5-1). Tilsvarende oppgjør i fjorårets sesong endte 1-1. Vi har god tro på poengdeling igjen i kveld, selv om Tromsø med seier kommer a poeng med Vålerenga på tabellen, og da vil være kun tre poeng bak Rosenborg. Uavgjortoddsen er som alltid forlokkende, og vi prøver et singelspill til 3,10 i odds.

Vi tror også det er en meget god sjanse for at kampen ender under 2,5 mål. På åtte spilte hjemmekamper har Tromsø 2 over og 6 under, mens Lillestrøm borte står med 3 over og 4 under. Norsk Tipping har gjort over til favoritt, og 1,80 på under 2,5 mål synes interessant. Kan eventuelt kombineres med et under spill i serieåpningen mellom Lyngby og Aalborg, også der er under oddsen priset høyt.

Spilleforslag mandag:

Kamp 105 Tromsø - Lillestrøm 1,95 3,10 3,20
Singelspill, innsats er kr 100
Her kan du spille singelen

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør