Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Ingen vinner på Ullevaal

Vi klarer ikke å skille lagene i kveldens prestisjeoppgjør og spiller en godt betalt U. Sjekk lørdagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er som kjent en lørdag spekket med kvalifiseringskamper til neste års EM-sluttspill i fotball som er hovedmenyen på Langoddsen denne lørdagen. Det vrimler av underbetalte favoritter (som vanlig) og det er ikke mye som er spillbart. Vi konsentrerer oss om Norge - Danmark i dette oddstipset.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: 12 EM-kamper på tippekupongen
Oddstips 1: Siste sjanse for Lørenskog
V75 Bergen: 42 millioner til alenevinner

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Undertegnede har ved spørsmål om hva jeg tror om denne kampen, svart at man kan argumentere for alle utfall i denne kampen. Det kommer garantert til å bli jevnt og tøft, og det er svært vanskelig å peke ut noen vinner på forhånd. Norsk Tipping tilbyr totalt seks ulike objekter på kampen.

Norge - Danmark 2,35 3,05 2,80
Norge - Danmark (0-1) 4,65 3,75 1,44
Norge - Danmark (1-0) 1,31 4,05 6,00
Norge - Danmark - (pause) 2,95 1,85 3,40
Norge - Danmark - over/under 2,5 mål 1,95 1,50
Moa - scorer mål? (ja/nei) 2,45 1,30

Det er tross så mange forskjellige tilbud på kampen ikke lett å finne noen gode spill her. Og kampen lever jo uansett sitt svært spennende liv.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Forutsetningene er rimelig greie. Dersom Norge skulle vinne denne kampen, tar vi et langt skritt mot minimum kvalik og også mot gruppeseieren. For Norge gjenstår både Danmark og Portugal borte, i tillegg til hjemmekamper mot Kypros og Island. Har vi tolv poeng etter kampen i kveld, bør det være bra muligheter for to seire i hjemmekampene, og poeng ihvertfall i en av bortekampene og da er mye gjort.

For Danmark som står med seks poeng (to hjemmeseire og bortetap mot Portugal) er ett poeng gull verd i kveld, så lenge danskene kan "reparere" mye ved å slå Norge hjemme. Hadde undertegnede vært Morten Olsen i kveld, ville jeg vært svært fornøyd med poengdeling.

John Carew, Tom Høgli og Jon Knudsen er som kjent uaktuelle for Norge og forventet norsk førsteellever er:
Jarstein, Ruud, Wæhler, Hangeland, Riise, Huseklepp, B.H. Riise, Hauger, Grindheim. Gamst Pedersen, Moa

Hos Danmark er Søren Kjær skadet, og trener Morten Olsens utvalgte (som han overraskende nok avslørte i går er):
Thomas Sørensen, Lars Jacobsen, Mathias Zanka Jørgensen, Daniel Agger, Michale Silberbauer, Dennis Rommedahl, Christian Poulsen, Christian Eriksen, William Kvist, Michael Krohn-Dehli, Nicklas Bendtner

Vi har ved flere anledninger fremhevet at uavgjort et et lønnsomt spill under landskamper (og i andre kamper for øvrig). 3,05 for poengdeling og noenlunde tilfredshet i begge leire, synes vi er det beste spilleforslaget i kveldens direktesendte TV2-kamp (kampstart kl 20:00). Kampen kan naturligvis spilles som singel.

Spilleforslag Norge - Danmark:
Kamp 98 Norge - Danmark 2,35 3,05 2,80
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger lørdag:
- Dagenham & Redbridge har funnet formen og trenger fortsatt poeng. 2,25 hjemme mot Sheffield Wednesday kan prøves
- Opprykkskåte Bournemouth er normalt svært stødige hjemme. Uviss form nå, men skuffelsen Charlton har lite å spille for, så 1,70 på hjemmeseieren kan muligens vurderes.
- Kaptein Paul Morgan brakk armen tirsdag og er ute for sesongen for hjemmelaget Macclesfield som ligger litt i ingenmannsland. Opprykksjagende Stevenage står med fire strake seire og legger på til fem i ettermiddag?
- Generelt er favorittene svært underbetalt i EM-kampene og vi anbefaler heller spillerne å prøve noen godt betalte U'er i f.eks kampen melllom Georgia - Kroatia og Israel - Latvia. Også kampene mellom Bulgaria - Sveits og Bosnia - Romania lukter det poengdeling.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør